Previziuni pentru 26 ianuarie 2015

Este o zi în care ne este greu să ne decidem cum să acţionăm, dorind să primim răspunsuri din exterior. Tocmai, că este momentul în care ar trebui să analizăm cu exactitate ceea ce simţim. Marte este în conjuncţie în formare cu Chiron şi în inconjuncţite cu Nodul Nord, de aceea Marte aduce un surplus de energie care se poate manifesta şi ca o puternică tensiune interioară, ca o dorinţă de a acţiona, dar paradoxal simţim acut nevoia de susţinere şi sprijin moral. Impulsurile distructive  trebuie înlăturate, sunt doar stări de moment, de tensiune şi presiune interioară, de ne-ncredere în calităţile personale. Intuiţia şi empatia ne aduc multă mulţumire sufletească. Într-o zi atât de agitată este singurul mod în care putem avea o percepţie corectă, lipsită de prejudecăţi şi critică.

Diplomaţia este şi ea importantă, mai ales controlul criticii şi al acţiunilor impulsive.

O altă problemă pe care va trebui să o rezolvăm va fi planificarea muncii şi a timpului acordat ei împletită în mod armonios cu relaxarea şi odihna , fiind necesară abordarea unui stil metodic de lucru. Poate mulţi dintre noi vor reuşi să înţeleagă munca în colectiv, sentimentul de subordonare şi necesitatea perfecţionării profesionale permanente, prin autodidacticism.

Deciziile sau negocierile sunt delicate, pentru că este un moment delicat care trebuie tratat cu maxim de atenţie şi mult autocontrol. Totul este să nu ne grăbim în luarea deciziilor. Este foarte important să conştientizăm că acum este un moment critic pentru fiecare dintre noi şi pentru toţi oamenii, de aceea fiecare ar trebui să-şi aducă aportul cu iubire, armonie, acceptare şi compasiune la tot ce se întâmplă în jur. În plus ar fi bine să nu vedem numai exteriorul ci şi interiorul problemelor, să nu ne concentrăm atenţia doar asupra a ceea ce vrem să vedem, să analizăm şi ceea ce nu ne place sau evităm să ne confruntăm.

 

ORA PLANETARĂ A LUNII

Cand va treziti binecuvantati ziua care incepe deoarece vine plina de daruri nevazute, pe care le veti chema catre voi prin aceasta binecuvantare, pentruca a binecuvanta inseamna ca sunteti constient de numarul infinit de daruri prezente in fiecare colt al Universului si le chemati catre voi.
Atunci cand treceti pe langa oameni pe strada, in autobuz, la locul de munca, la cel de relaxare, binecuvantati pe acestia. Pacea binecuvantarii ii va insoti pe drumul lor si blanda lumina acesteia se va revarsa si ii va calauzi pe cale.
Atunci cand va intalniti si discutati cu diverse persoane binecuvantati-le sanatatea, munca, bucuria, relatia cu Dumnezeu, cu ei insisi si cu altii. Binecuvantati-le aspectul financiar si abundenta din vietile lor, binecuvantati in orice fel imaginabil pentru ca aceste acte nu numai ca vor sadi semintele vindecarii in viata acestora dar si pentru voi intr-o buna zi vor rasari roadele acestor acte, si va vor lumina viata acolo unde ea parea arida.
Binecuvantati atunci cand mergeti prin orasul in care traiti, autoritatile, profesorii, asistentele si maturatorii acestuia, copii si bancherii, preotii si prostituatele. Atunci cand cineva va raneste si se poarta cu dumneavoastra intr-un mod jignitor, raspundeti-i cu o binecuvantare; binecuvantati cu bucurie, sincer, complet, pentru ca astfel de actiune care porneste din inima se constituie ca un scut care va protejeaza de efectul actiunii lor si care face ca sageata indreptata catre voi sa ricoseze.
A binecuvanta insemna ca din adancul fiintei tale, din cel mai launtric colt al inimii, sa doresti binele in mod neconditionat, complet, fara a astepta ceva in schimb.
A binecuvanta inseamna a recunoaste si a preaslavi ceea ce este darul lui Dumnezeu.
A binecuvanta inseamna a invoca ca grija Divina sa se reverse peste cel la care ne gandim, a vorbi sau gandi cu recunostinta.
A binecuvanta tot ceea ce ne inconjoara. fara nici o forma de discriminare, este cea mai inalta forma de a darui. Cei pe care ii binecuvantam nu vor sti niciodata de unde a aparut acea raza de soare pe cerul innnourat al vietii lor, iar noi rareori vom vedea lumina care se revarsa in vietile lor.
Cand ceva in vietile voastre nu merge asa cum doriti, cand ceva neasteptat va darama planurile si va pune la pamant, binecuvantati cu fervoare, pentru ca viata va invata o lectie, pe care chiar voi ati acceptat sa o primiti. Incercarile prin care trecem, sunt binecuvantari ascunse si cete de ingeri ne insotesc in acestea.
A binecuvanta inseamna a deveni constient de frumusetea universala, omniprezenta ascunsa ochilor nostri; inseamna sa activezi legea universala a atractiei, lege care va aduce in viata noastra, din cele mai indepartate colturi ale Universului, lucrurile de care ne vom bucura.
Cand treceti pe langa o inchisoare binecuvantati pe cei aflati acolo, binecuvantati esenta lor pura, blandetea si inocenta lor.
Cand treceti pe langa un spital, binecuvantati  sanatatea pacientilor. Cand va intalniti cu un om indurerat, binecuvantati-i vitalitatea si voiosia.
Este imposibil sa binecuvantezi si sa judeci in acelasi timp. Deci pastrati-va permanet intentia de a binecuvanta tot ceea ce intalniti, pentruca astfel intr-o buna zi veti vedea in tot ceea ce va inconjura prezenta lui Dumnezeu. (de Pierre Pradervand)

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  6 VĂRSĂTOR

O FIGURĂ MASCATĂ FACE GESTURI RITUALE ÎNTR-O PIESĂ MISTICĂ

Întâlnim zilnic oameni necunoscuţi, personaje care pătrund în viaţa noastră şi ni se dezvăluie treptat, completând spectacolul vieţii de fiecare zi cu noi replici, gesturi şi fapte, cu noi lecţii pe care le avem de învăţat unii de la alţii. În centrul acestei piese, însăşi fiinţa noastră se descoperă pe sine, şi uneori suntem atât de uimiţi de ceea ce nici nu bănuiam că ne-ar sta în putinţă. Oare cât public ar mai aduna industria modernă a spectacolului dacă oamenii ar deveni conştienţi de fascinantul spectacol al propriei lor fiinţe?

 

GRADUL SABIAN AL LUNII – 24 BERBEC

FEREASTRĂ DESCHISĂ ŞI O PERDEA STRĂVEZIE, DÂND SPRE UN CORN AL ABUNDENŢEI

În fiecare zi apar o mulţime de oportunităţi care te pot ajuta să rezolvi problemele sau să împlineşti vise. Depinde de tine să fii permanent deschis pentru a le observa şi a le folosi. Pentru mulţi, şansele vieţii sunt ascunse după o perdea pe care ei şi-o creează singuri, prin propria lor mentalitate de sărăcie sau de neputinţă. Dar aceia care ştiu să-şi limpezească sufletul, pot vedea clar şi astfel se bucură de tot ce le oferă viaţa.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top