Previziuni pentru 29 ianuarie 2015

Cred că cel mai important ar fi să nu forţăm lucrurile, să urmăm cursul pe care viaţa ni-l oferă, este singura modalitate de a intra în armonie cu Universul şi a fi echilibraţi şi mai puţin afectaţi de aspectele tensionate ale acestei perioade.

Intuiţia şi cercetarea spirituală sunt cele mai favorizate, în plus aducându-ne prezenţă de spirit şi o abordare corectă a problemelor. Poate că ar fi potrivit să analizăm cu mare atenţie evenimentele care se petrec în jurul nostru, ele ne dau răspunsuri la multe întrebări care ne frământă şi, în plus, ne deschid capitole noi în ceea ce înseamnă cunoaşterea de sine dar şi a celor din preajma noastră.

Expansiunea, intuiţia şi generozitatea ne vor ajuta să depăşim cu mai multă uşurinţă tensiunile acestei perioade,  sau chiar să ne relansăm în domeniul vieţii personale.

Tot astăzi energia noastră fizică se află la cote minime, de aceea este bine să fim rezervaţi faţă de acţiunile dificile la nivel fizic şi să ne odihnim atât cât ne cere corpul.

Din punct de vedere sentimental se resimte foarte puternic opoziţia Soare Junoa retrogradă, aşa că este foarte posibil să avem de multe ori tendinţa de a ne certa, de a riposta la provocările, chiar minore, care apar. Se impune mult tact şi răbdare pentru a depăşi tensiunile care pot crea rupturi sau despărţiri temporare, greu de reparat apoi.

Tot astăzi devine foarte puternic septilele Nodul Nord Saturn şi Uranus Lună, care aduc multe suspiciuni, multe nemulţumiri sau revendicări în prezent. Nu este vorba de acţiuni concrete sau implacabile, ci despre blocaje care generează frustrări şi reacţii la ele. De aceea este bine să ne gândim de două ori înainte de a spune sau cere ceva, să conştientizăm că fiecare are propria viziune asupra lucrurilor şi faptelor care nu poate fi schimbată; ceea ce putem face este să ne adaptăm stilul de a comunica la ea.

 

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Este important să medităm asupra ceea ce înseamnă eşecul pentru noi, să încercăm să aflăm ce ne determină teama faţă de el, dacă vom descoperi atunci el va dispărea ca prin farmec din viaţa noastră.

Să nu uităm că fiecare se ocupă cu ceva. Dar puţin sunt cei care îndeplinesc lucrul respectiv în cel mai bun mod cu putinţă. Aceia sunt oamenii care ating succesul. Crede şi înfăptuieşte – aceasta este marea lege a succesului!

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  9 VĂRSĂTOR

SE VEDE UN STEAG TRANSFORMÂNDU-SE ÎNTR-UN VULTUR

Atunci când ai o cauză pentru care trăieşti sau acţionezi, ai mai mult decât o teorie sau o lozincă măreaţă: beneficiezi de o adevărată sursă de energie pentru ceea ce faci în spiritul şi în sprijinul acestei cauze, o energie cu atât mai puternică şi mai creatoare, cu cât cauza este mai nobilă, mai înaltă. Mulţi oameni poartă steaguri fiindcă aşa cere protocolul, dar adevăraţii susţinători ai unei cauze sunt cei care au steagul în inimă şi îl preschimbă într-o energie nestăvilită pusă în slujba victoriei.

 

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 18 LEU

UN CHIMIST CONDUCE UN EXPERIMENT PENTRU ELEVII SĂI

Viaţa este o continuă cercetare în care înveţi să amesteci şi să combini ingredientele ei pentru a obţine reacţii şi produse utile. Cele mai valoroase reacţii sunt cele care îţi înalţă sufletul şi îţi dau o bucurie pe care o poţi dărui permanent celorlalţi.

 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top