Previziuni pentru 2 februrie 2015

Astăzi este şi o mare sărbătoare ortodoxă, Întâmpinarea Domnului, zi în care Iisus a fost dus de Fecioara Maria la templu, catolicii pun accent mai mult pe purificarea de la 40 de zile de la naştere, oricum, este important să medităm, mai ales noi femeile, la curăţirea noastră trupească şi să facem rugăciuni.

Întreaga zi Luna este fără direcţie în propriul ei semn, ceea ce face ca moi să fim mai mult interiorizaţi, atenţi spre sufletul nostru – ceea ce este perfect – lipsiţi de eficienţa obişnuită, dar şi de cheful de a socializa. În plus Venus formează opoziţia anuală cu Lilith, ceea ce ne dă o stare fizică proastă, oboseală şi lipsă de încredere în propriile resurse. Opoziţia Venus Lilith determină un fel de chirurgie interioară, aducând din subconştient, prin mecanisme nedefinite, inconştient, diferite stări, trăiri, emoţii, oricum cu impact energetic, pentru a ne elibera de ele. De aceea se poate spune că starea noastră emoţională este fragilă, suntem vulnerabili şi uşor de rănit.

Această situaţie este generată tocmai pentru a ne elibera de anumite automatisme dar şi idei preconcepute de evenimentele anterioare, mecanismul de curăţare fiind unul destul de dureros.

Există în interiorul sufletului nostru, cu precădere astăzi teama de a iubi, un fel de tendinţă de a ne proteja, de a fi mai rezervaţi, cochetând cu ideea că există poate şi alternative mai bune în iubire. Tentaţia şi ispita sunt mai active ca oricând, de aceea vă sfătuiesc, mai ales în iubire să fiţi smeriţi, chiar să mulţumiţi pentru ceea ce aveţi, evitând pe cât posibil inacceptarea condiţiei, accesele de vanitate sau orgoliu. Sensibilitatea la provocări trebuie atent stăpânită, autoanalizându-ne permanent, autocenzurând primul impuls. Vom avea tendinţa de a considera că cel de lângă noi este vinovat de tot ce se întâmplă,  fiind un moment în care fiecare dintre noi are de plătit din punct de vedere afectiv o datorie karmică, mai ales că Venus se află în exaltare şi Lilith într-un semn extrem de sensibil, deci pe poziţii puternice, având efecte pe măsură. Rostul principal al vieţii în cuplu şi în comunitate nu este de a-i judeca pe aceia care greşesc, ci de a-i ajuta pe cei care au nevoie.

Astăzi este prioritar să finalizăm şi să lămurim toate proiectele sau aspectele din trecut, să respectăm legile societăţii în care trăim, dar mai ales legile divine, să fim generoşi şi prietenoşi, dar mai ales plini de grijă faţa de cei de lângă noi.

Acţiunile şi energia trebuie dirijate pentru a încheia un nou ciclu sau capitol din viaţa noastră.

Personalitatea noastră poate întâmpina blocaje în manifestare, sau o comunicare mai dificilă a emoţiilor, puteţi depăşi momentul cu mult calm şi evitând modul ironic de a comunica.

În viaţa personală vă puteţi simţi confuzi, sau avea o stare de incertitudine, este bine să nu daţi curs provocărilor pentru a nu vă certa sau înrăutăţi situaţia, cel mai bine este să vă retrageţi spre interior, să reflectaţi, sau să vă ocupaţi de lucruri casnice.

Fiţi deschişi, sinceri şi cinstiţi, orice minciună fiind interzisă, ca şi orice manifestare de josnicie.

 

ORA PLANETARĂ A LUNII

Ar fi bine să încercăm să ne păstrăm calmul şi să nu răspundem la provocări, să ne menţinem sentimentul de iubire, viu, orice s-ar întâmpla. În perioada care va urma ne va fi cel mai puternic testată încrederea în oameni şi iubire. Nu trebuie să ne lăsăm copleşiţi de imagini negative sau de suspiciune.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  14 VĂRSĂTOR

UN TREN INTRÂND ÎNTR-UN TUNEL

Uneori, în viaţă, apar momente când trebuie să mergi înainte prin întuneric, prin neprevăzut, asumându-ţi riscul, dar cu încrederea că drumul ales te va conduce către lumină. Nu uita că tu însuţi ai ales acest drum, şi atunci trebuie să-ţi asumi răspunderea lui şi să mergi până la capăt. Nici un drum nu este lipsit de obstacole, de încercări, şi ele îţi dau prilejul să înveţi să le depăşeşti fără să aştepţi ca alţii să le rezolve pentru tine.

 

GRADUL SABIAN AL LUNII – 24 RAC

O FEMEIE ŞI DOI BĂRBAŢI NAUFRAGIAŢI PE O INSULIŢĂ DIN MĂRILE SUDULUI

Când ai de ales între două direcţii şi ambele sunt la fel de tentante, este o încercare a puterii tale de a lua decizii juste. Nimeni nu te poate ajuta cu adevărat, fiindcă orice decizie pe care o iei îţi aparţine, chiar şi atunci când ea pare să fie sugerată sau impusă de altcineva. Ascultă-ţi inima şi alege direcţia în care ştii că îţi vei găsi pacea.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top