Previziuni pentru 3 februarie 2015

Este bine de a ne tempera orice fel de izbucnire de violenţă sau de a ieşi în evidenţă prin acte nonconformiste. Din acest punct de vedere ziua se anunţă destul de imprevizibilă dacă nu vom putea controla instinctele primare, brute, sau dacă nu vom folosi raţiunea înainte de a reacţiona. Planeta războiului dar şi a energiei fizice, ne aduce pin semisextilul cu Soarele o mare putere de a acţiona dar şi o agitaţie şi impulsivitate extremă, mai ales când este vorba de orgoliul şi egoul propriu. În acelaşi timp este momentul să ne face proiecte, să ne propunem acţiuni importante, acestea referindu-se în mod special la cele legate de dezvoltarea noastră spirituală. Asocierea elementelor cald şi foc într-un semn de aer, este de-a dreptul explozivă, conduce la accentuarea exceselor, la precipitare, la duritate şi încăpăţânare. Apar manifestări provocatoare, dominând curajul şi voinţa. Soarele în semnul Vărsătorului, amplifică încăpăţânarea, excesele, dar şi încrederea şi generozitatea. În general avem tendinţa de a ne împrăştia în mai multe direcţii dorind să rezolvăm repede totul. De aici şi până la micile accidente nu este decât un pas. Cel mai valoros comportament este sinceritatea, curajul de a ne asuma propriile acţiuni sau greşeli şi ajutorul necondiţionat pe care să-l oferim celor din jurul nostru.

Chiar dacă originalitatea şi spiritul viu, fertil sunt puternice, totuşi direcţiile în care folosim aceste calităţi sunt greşite. Tendinţa de a exagera este foarte mare, aducând de numeroase ori erori în gândire sau amplificând ideile preconcepute, prejudecăţile, bârfele.

Este o zi şi o perioadă care determină, în general voinţă, forţă dar şi duritate. Este vorba şi de prudenţă dar şi de acţiuni întreprinse cu mult sânge rece. Se poate obţine succes datorat muncii încrâncenate, dar şi perseverenţei sau răbdării. Este o perioadă de câteva zile care ne aduce forţă şi un deosebit simţ al responsabilităţii. În acelaşi timp suntem mai reţinuţi şi conservatori iar relaţiile se bazează pe asocieri profesionale.

Este indicat să întreprindem acţiuni legate de idealurile noastre, să ne urmărim cu perseverenţă ceea ce se numeşte sensul vieţii.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Chemarea inimii este simpla. Ne spune: „Trezeşte-te la Sinele tău adevărat. Vino şi alătura-te altora, ca să creezi un spaţiu sigur şi iubitor pentru trezire. Ajută-ne să menţinem acest spaţiu pentru noi înşine şi să-l extindem către alţii”.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  15 VĂRSĂTOR

DOUA TURTURELE STÂND PE UN GARD ŞI CÂNTÂND FERICITE

Momentele de fericire alături de cineva drag pot fi rare în viaţa unui om, dacă el uită repede că datoria sa în viată este, în primul rând, de a fi fericit şi de a-i ajuta şi pe alţii să fie fericiţi. Există cupluri care rămân unite toată viaţa, în înţelegere şi pace, fiindcă fiecare acceptă pe deplin că viaţa împreună merită să fie trăită frumos, fără orgoliu şi egoism, dăruind iubire celuilalt şi nu aşteptând de la el iubire. Cea mai frecventă cauză a nefericirii în dragoste este atunci când omul aşteaptă ceva de la celălalt şi nu primeşte. Cea mai bună cale de a fi fericit este să dăruieşti iubire fără să aştepţi ceva în schimb.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 18 PEŞTI

ÎNTR-UN CORT IMENS, UN FAIMOS SPIRITUALIST ÎŞI CONDUCE SPECTACULOS ŞEDINŢA

Uneori trebuie să ştii să dai un spectacol ca să poţi arăta celorlalţi valoarea lucrurilor pe care le-ai descoperit sau pe care le poţi face. Mulţi oameni sunt incapabili să accepte doar explicaţii raţionale, să facă apel la logică şi bun-simţ, şi pot avea nevoie de momente spectaculoase, care să trezească în ei emoţiile necesare pentru a-i scoate din inerţie şi pentru a-i ajuta să vadă adevărul.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top