Previziuni pentru 6 februarie 2015

Astăzi suntem sub influenţa opozişiei anuale dintre Soare şi Jupiter retrograd, acest aspect aduce de fiecare dată tensiuni legate de tot ceea ce este exagerat sau lipsit de discernământ în viaţa noastră. Este bine să evităm tendinţa de a exagera sau de a privi toate oportunităţile care ne apar ca fiind excelente. Nu prea avem simţul discernământului şi reacţiile noastre au o tentă de oportunism. De aceea orice fel de întâmplări trebuie atent analizate înainte de a lua decizii sau a emite judecăţi. Ziua este foarte serioasă şi suntem judecaţi după ceea ce spunem, justiţia divină acţionează mai repede decât deobicei, iar dreptatea îşi spune cuvântul. Modificările implementate în perioada de creştere a aspectului, adică din luna august până acum, sunt extrem de puternice, iar analiza necesităţilor şi a raportului dorinţă/voinţă, care acum iese în evidenţă, dezvăluie o înţelegere nouă a nevoilor personale şi a sensului în care va trebui acţionat în continuare pentru a progresa. Este un moment bun pentru a învăţa să facem mai bine, în ciclurile viitoare, ceea ce nu ne-a reuşit în actualul ciclu. Cumva acest aspect vine să aducă în prezent confruntarea cu numeroasele excese generate în anul 2009, în vară.

În schimb la nivel subtil apar nemulţumiri şi frustrări datorate temerilor pe care le avem faţă de relaţiile cu cei din jur, faţă de modul în care suntem percepuţi, dar mai ales faţă de ceea ce ne dorim şi nu realizăm aşa cum ar trebui.

Este vorba de perceptele noastre, de motivaţiile interioare şi spirituale pe care nu reuşim să le aliniem la viaţa concretă, exterioară, decât dacă sacrificăm lucruri importante legate de imaginea noastră fizică.

În a doua parte a zilei, datorită opoziţiei dintre Lună şi Venus, vom resimţi în viaţa particulară multe blocaje, inhibiţie sau un sentiment de izolare, fiind posibil să reacţionăm cu impulsivitate sau necontrolat. De fapt este un moment în care ne vor fi testate emoţiile, relaţiile, tocmai pentru a conştientiza şi elimina propriile slăbiciuni.

Este necesară multă obiectivitate în aprecieri, dar, mai ales autoanaliză. Reacţiile necontrolate sau blocajele vor fi cauzate de neacceptarea situaţiei din viaţa particulară.

Dacă vom depăşi cu succes aceste momente delicate, putem spune că în viaţa noastră, mai ales cea emoţională şi sentimentală, se va da startul unui nou ciclu, mai sigur şi mai stabil.

 

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Opusul dragostei nu este ura ci apatia – indiferenţa  faţă de nevoile celor din jur. Fără dragoste lumea ar fi asemenea unei grădini neîngrijite în care nici o floare nu înfloreşte.

S-ar putea ca persoana pe care urmează să o întâlneşti să fie un om cu inima frântă, dăruieşte-i puţină iubire.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  18 VĂRSĂTOR

UN OM ESTE DEMASCAT LA UN CARNAVAL

Într-o lume unde toţi poartă măşti, se folosesc de formalisme şi convenţii care ascund adevăratele lor intenţii şi sentimente, fii conştient că oricând poţi să fii demascat. Iar ceea ce se ascunde în spatele măştii poate fi adus în faţa lumii, şi atunci nimic din ce ascunzi nu poate rămâne necunoscut celorlalţi. Dacă ai lucruri de ascuns, este pentru că ţie însuţi ti-e jenă cu ele, dar poţi trăi astfel încât să nu ai nimic de ascuns, sincer şi deschis, şi vei descoperi bucuria faptului că oamenii au încredere în tine în aceeaşi măsură în care ai şi tu încredere în ceilalţi.

 

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 12 PEŞTI

O EXAMINARE A INIŢIAŢILOR ÎN SANCTUARUL UNEI SOCIETĂŢI OCULTE

În anumite momente ale vieţii, ca să treci pe o treaptă superioară de manifestare, poţi fi supus la încercări şi examene prin care să dovedeşti că ai atins un nivel de conştiinţă şi cunoaştere care iţi va permite să te descurci bine pe noua treaptă. În orice domeniu există niveluri calitative ale abilităţilor şi înţelepciunii dobândite de oameni. Toţi îşi doresc mai mult în viaţă, în general, dar ar trebui să fie şi conştienţi că viaţa nu poate oferi nimănui mai mult decât poate el să ducă. Dar fiecare poate şi trebuie să progreseze continuu.

 

ASPECTELE ZILEI

Soarele în Vărsător în opoziţie cu Jupiter aflat în Leu în mişcare aparent retrogradă

Iată că suntem la jumătatea ciclului anual dintre planetele Jupiter şi Soare, opoziţia, moment echivalent la nivel subtil, cu Luna Plină, în care toate activităţile noastre se află la un maxim, exagerând sau chiar exacerbând evenimentele din viaţa noastră.

Acest aspect mai poate vorbi de vanitate, de ego, de conflicte cu legile, mai ales dacă acestea nu sunt respectate. Personalitatea noastră este mult extinsă, orientată spre exterior, cu toate că Jupiter în mişcare aparent retrogradă ar trebui să ne facă mai atenţi la necesităţile sufletului.

Lecţia ar fi că trebuie să ne precizăm foarte exact scopurile, şi să ne definim dorinţele personale. Este important să şi selectăm din prezent ceea ce nu ne mai este necesar şi să renunţăm.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top