Previziuni pentru 8 februarie 2015

Astăzi trecem în ultimul decan al semnului Vărsător, forţa acestuia este diferită, căci se apropie mai mult de ceva firesc, ceva ce este natural, care oricum nu poate fi controlat. Mau degrabă aş putea spune că este o perioadă în care vom primi mesaje subtile, mesaje necesare pentru a ne linişti sufletul atât de tulburat în ultima perioadă.

Pe de altă parte săptămâna care începe astăzi se află sub influenţa lui Mercur, de aceea ceea ce avem de făcut este de a înţelege, conştientiza şi accesa informaţiile necesare, care parcă acum vin din toate direcţiile sub formă de evenimente sau mesaje subtile. Mercur devine staţionar direct de luni, aşa că astăzi avem de reflectat cu multă seriozitate la evenimentele din ultima perioadă şi mai ales la ceea ce avem de transformat, de schimbat.

Astăzi Luna se află în semnul Balanţei de unde reface Careul în T, de fapt îl activează, prin conjuncţia cu Nodul Nord. De aceea se poate spune că ne vom orienta atenţia spre relaţiile noastre şi spre felul cel mai potrivit de a le gestiona.

Aspectul ne ajută să trăim relaţiile într-un mod obiectiv folosind intuiţia, înţelegerea şi perspicacitatea. Acţionând corect, oricât de dificil ar pare, ni se  permite creşterea personală şi evoluţie spirituală, secretul fiind să punem în practică toate cunoştinţele pe care le avem.

Este o perioadă bună, pentru a lua deciziile necesare unor schimbări importante, dar şi pentru a rezolva a acţiona, a ne folosi agilitatea şi mobilitatea.

Concomitent se formează sextilul Pluton Venus, extrem de activ, el ne face cumva să înţelegem, câteodată forţat, că viaţa este un complex de trăiri pe mai multe niveluri diferite – fizic, psihic, spiritual – şi la fiecare nivel avem prilejul să urcăm mai sus, să ne înălţăm într-un zbor, cu aripile pe care ni le îngăduim prin mentalităţile, atitudinile şi obişnuinţele noastre. În fiecare zi avem prilejul să învăţăm să trăim Viaţa mai bine, ca să fim fericiţi.

Venus se află în exaltare, în apropiere de Chiron, şi în conjuncţie în desfacere cu Neptun, octava superioară, de aceea se poate spune că este foarte posibil să fi fost o perioadă din viaţa noastră în care să ne fi îndepărtat destul de tare de tot ceea ce semnifică detaşarea, fiind extrem de atenţi la detaliile materiale, concrete, practice. Din acest motiv este foarte posibil să fi luat decizii bune pentru moment dar proaste pentru viitor, sau să ne fi îndepărtat prea mult de realitatea obiectivă. Teama de a nu avea bani poate că ne-a determinat să facem compromisuri, să fim mai permisivi, ceea ce în viitor poate aduce probleme. Se poate spune că este momentul ca încet, încet să eliminăm toate acestea din viaţa noastră.

 

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Fericirea, pe care fiecare o caută în felul său, după temperamentul său, e o formă de

a-L căuta pe Dumnezeu; o căutare mai mult sau mai puţin înţeleaptă, mai mult sau mai puţin luminoasă, dar toţi îl caută pe Dumnezeu. Pentru că, în spatele acestei idei a fericirii, se ascunde Dumnezeu. El a dat oamenilor această aspiraţie la fericire, pentru ca, până la urmă, ei să-L poată găsi. Şi chiar dacă, în aşteptare, ei Îl mai caută trecând prin mlaştini, noroaie şi cimitire, într-o zi, după repetate experienţe, ei vor înţelege că trebuie să Îl caute în sferele superioare, sub formă de puritate, de lumină, iar acolo, ei da, ei Îl vor găsi.

Cu toţii sunt predestinaţi să Îl găsească pe Dumnezeu într-o zi, sub această formă sublimă. Dar, pentru a-L găsi, trebuie cel puţin să Îl iubeşti.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  20 VĂRSĂTOR

UN MARE PORUMBEL ALB PURTÂND UN MESAJ

Oriunde te-ai afla, eşti purtătorul unui mesaj către lume şi către oameni. Acest mesaj este înscris în sufletul tău, în fiinţa ta, şi cu fiecare zi îl poţi face mai luminos, mai plin de adevăr, mai valoros pentru ceilalţi. Este mesajul permanent al prezenţei tale, al faptelor tale, al gesturilor şi cuvintelor tale de fiecare clipă, al     gândurilor şi emoţiilor tale. Pe scurt, este mesajul întregii tale fiinţe, prin care Viaţa se exprimă în mod unic. Oare ce vrei să comunici celorlalţi prin mesajul tău?

 

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 11 BALANŢĂ

MINERI IES DINTR-O ADÂNCĂ MINĂ DE CĂRBUNI

Pentru mulţi oameni, aducerea la lumină a bogăţiilor din adâncul sufletului lor poate părea o muncă grea. Şi totuşi, fiecare poartă în el însuşi, în fiinţa sa, puterea de a face bine, de a fi util, de a dărui bucurie celorlalţi. Cu cât aceasta putere este folosită mai mult, cu atât roadele sunt mai fericite, şi viaţa omului este mai plină de împliniri. Aceia care trăiesc numai pentru sine, ascunzând adânc bogăţiile pe care le poartă în suflet şi pe care le-ar putea dărui celorlalţi, sunt cei mai nefericiţi dintre oameni, oricât de bine ar ascunde asta.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top