Previziuni pentru 18 februarie 2015

Astăzi întreaga zi Luna este ca şi cum ar fi fără direcţie, pregătindu-se de a doua conjuncţie cu Soarele din semnul Vărsătorului, de la noapte. De aceea se poate spune că atmosfera zilei este destul de ciudată, ea aduce stări contradictorii, senzaţii intense, idei, informaţii care sunt dificil de structurat sau înţeles, dacă nu sunt analizate în profunzime. În plus avem neaspectate Nodurile lunare şi pe Lilith, dar, cu toate acestea la nivel subtil au loc evenimente de o importanţă extremă. De exemplu Nodul Nord se află pe Punctul mijlociu dintre Saturn şi Jupiter, acest punct este foarte important în orice fel de astrogramă, reprezentând într-un fel punctul de echilibru interior şi exterior, locul în care avem cea mai multă răbdare şi perseverenţă constructivă, care ne conduce cu siguranţă la succes. În momentul când acest punct este aspectat, mai ales de Nodul Nord, el poate genera încredere în sine când ne aflăm pe calea potrivită sau tensiune şi inhibiţii interioare, insatisfacţie, când nu facem ceea ce este necesar evoluţiei personale. De aceea acest punct reprezintă un barometru important în orice horoscop. Aspectul acesta va genera într0un fel separări necesare, eliminarea a ceea ce ne face rău, aducând în locurile rămase goale, pe cine trebuie, şi acele persoane care ne ajută la împlinirea menirii. De aceea întâmplările, senzaţiile şi trăirile din această perioadă trebuie tratate cu multă atenţie şi în profunzime.

Apoi cuadratura exactă Uranus Pluton, care numai este o noutate, căci ea este cea care generează atâtea situaţii bulversante şi ne determină să ne confruntăm cu evenimente care nu le credeam posibile, poate doar ni le imaginam, este din ce în ce mai intensă.

În acest moment, sufletul este cu mine.

Îmi este la fel de aproape ca şi respiraţia.

Aceasta este o afirmaţie despre cât de aproape este sinele adevarat. Foloseşte-o astăzi si, de fiecare dată când o repeţi, încheie respirând liniştit şi percepând ca ai o respiraţie răcoroasă, liniştitoare, de lumină albă.

Învăţaţi că omul devine ceea ce are în vedere să devină. Dacă îşi repetă suficient de mult timp că este un mizerabil neputincios, el devine mizerabil şi neputincios. Dacă, dimpotrivă, îşi spune că este stăpânul vântului, al pământului dar mai ales propriul lui stăpân, el devine stăpânul vântului, al pământului şi descoperă că poate fi propriul lui stăpân.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Ar trebui să luăm aminte la exemplele şi experienţele dificile din trecut, mai ales pentru a ne înfrânge pasiunile. Dar să nu uităm că experienţele dificile au contribuit la înţelepciunea colectivă iar fiecare realizare trebuie să ne inspire către eforturi mai mari şi mai adecvate. De fapt mesajul acestei săptămâni este ce-nu-trebuie-uitat-vreodată: primul pas pe care l-am făcut înainte în evoluţie astfel încât să-i ajutăm şi pe ceilalţi să o facă. Pentru aceasta comunicarea este foarte importantă.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  30 VĂRSĂTOR

CÂMPII LUMINATE DE LUNĂ, CÂNDVA ALE BABILONULUI, ÎNFLORESC ÎN ALB

Impulsurile noastre subconştiente ne îndeamnă să căutăm mereu binele. Toţi sunt mulţumiţi când în viaţa lor există bucurie, prosperitate, bună înţelegere, sănătate, perspective de progres. Chiar dacă simţim că ne aflăm, la un moment dat, într-o situaţie dificilă, în care aceste lucruri par greu de întrevăzut, ele vor veni dacă ştim să ne păstrăm încrederea şi să acţionăm în sensul lor. Orice om, oricât de deprimat sau decăzut în aparenţă, poate ajunge să iasă din această stare şi să devină un om fericit şi binecuvântat, dacă doreşte. Potenţialul pozitiv există în orice lucru şi în orice fiinţă. Trebuie doar să-l ajutăm să se exprime pe deplin.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 4 VĂRSĂTOR

UN VINDECĂTOR HINDUS

În situaţiile în care soluţiile logice sau metodele ştiinţifice clasice nu dau rezultate, pot fi de ajutor soluţii neconvenţionale, de factură lăuntrică şi spirituală, pentru rezolvare. De pildă, mulţi oameni au despre sănătate şi viaţa o concepţie limitată la ceea ce scrie în manualele şcolare, sau la ce au ştiut şi părinţii lor, şi abia atunci când aceste soluţii nu mai dau rezultate, pot ajunge să caute şi altceva. Totuşi, există o cunoaştere mult mai vastă, în orice domeniu, decât ceea ce ştie un om la un moment dat, şi datoria lui, în faţă oricarei probleme aparent insolubile, este să caute mai departe, chiar şi dincolo de limitele gândirii curente, soluţia problemei.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top