Previziuni pentru 20 februarie 2015

Atenţie căci întreaga zi Luna este fără direcţie, ceea ce evident ne afectează acţiunile, aşa că cel mai potrivit ar fi să încercăm să nu ne implicăm în activităţi importante sau de amploare, să ne ocupăm mai degrabă de treburi administrative, sau organizatorice.

Evident că datorită unor intuiţii prost înţelese, sau a unei forţe interioare pe care o resimţim ca o dreptate şi justiţie personală, foarte mulţi dintre noi vor fi conduşi de instinctele primordiale, neglijând vocea conştiinţei superioare, violenţa şi agresivitatea fiind la baza manifestărilor emoţionale. Se poate spune că scuza va fi aceea a violenţei necesare pentru supravieţuire. Rămâne la latitudinea fiecăruia dintre noi cum hotărăşte de cuviinţă să se manifeste şi să folosească această zi. Apoi Marte şi Venus părăsesc pe rând semnul Peştilor, pentru a trece în semnul Berbecului, unde este domiciliul marţian şi unde Venus se simte extrem de încorsetată şi agitată.

Această stare de fapt aduce înlăuntrul fiecăruia dintre noi iritare, nerăbdare şi lipsă de tact, de aceea fiind nevoie de multă înţelegere şi compasiune.

Emoţiile interioare ating de numeroase ori sublimul  dar vom suferi dacă dorim să le transpunem in practică, mai ales pentru că nu găsim cele mai potrivite căi să o facem.

Când începem o experienţă nouă, este posibil să fim stângaci, să ne descurcăm greu, dar acesta nu trebuie să fie un motiv pentru a renunţa. Avem nevoie de exerciţiu şi de înţelegerea fondului problemei, pentru a ne dezvolta abilităţile şi a lucra cu o viziune cât mai completă.

Este importat să înţelegem şi să acceptăm că lucrurile nu vor fi mereu la fel, condiţiile vieţii se schimba permanent şi trebuie să fim pregătiţi pentru schimbările care vor veni. Prezentul este momentul în care ne putem crea un viitor bun, şi dacă îl neglijăm, trăind doar în umbra trecutului sau făcându-ne griji inutile pentru viitor, avem toate şansele ca viitorul să ne găsească nepregătiţi. Dar atenţie căci nimic din ceea ce facem acum nu rămâne fără urmări, şi avem prilejul în prezent să facem numai ceea ce ne va aduce roade bune în viitor.

Eram încântat de mine,
Pentru că dădeam tot ce aveam:
„Şi cine eşti tu, ai spus,
Să crezi că ai atât de multe de oferit?
Se pare că ai uitat de unde sunt toate
Şi de unde vii.” (Rumi)

Aceste rânduri sunt extraordinare, aceasta va fi tendinţa de a ne comporta în vibraţia pe care o deschide astăzi trecerea celor două planete Marte şi Venus în semnul Berbecului.

 

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Cuvântul „a renunţa” conţine un înţeles atât de greşit. În realitate, nu poţi să renunţi la nimic pentru că, orice căruia îi opui rezistenţă – persistă. Cel care cu adevărat renunţă – nu renunţă ci. pur şi simplu, alege altceva. Acesta este un gest de a te îndrepta spre ceva, nu de a te îndepărta de ceva.

Nu poţi să te îndepărtezi de ceva pentru că acesta te va urmări până la capătul pământului. De aceea, nu opune rezistenţă tentaţiei, ci, pur şi simplu, întoarce-i spatele. Întoarce-te către Dumnezeu şi îndepărtează-te de orice care nu seamănă cu Dumnezeu.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  2 PEŞTI

O VEVERIŢĂ ASCUNZÂNDU-SE DE VÂNĂTORI

În momentul în care te simţi ameninţat, ai prilejul să descoperi că teama nu este atât din cauza pericolului iminent sau imaginar, ci mai ales fiindcă te-ai pus într-o situaţie vulnerabilă sau inadecvată faţă de propriile tale principii. Soluţia este să ieşi din aceasta situaţie, să faci schimbările necesare în viaţa şi în concepţia ta, astfel încât pericolul să nu te poată atinge. Nu este vorba atât să-ţi pregăteşti apărarea sau să te ascunzi, ci pur şi simplu să treci într-o stare nouă, în care pericolul respectiv să nu mai aibă nici o putere.

 

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 30 PEŞTI

O MAIESTUOASĂ FORMĂ DE STÂNCĂ, SEMĂNÂND CU UN CHIP OMENESC, ESTE IDEALIZATĂ DE UN BĂIAT CARE ÎŞI FACE DIN EA IDEALUL SĂU SUPERIOR ŞI, PE MĂSURA CE EL CREŞTE, ÎNCEPE SĂ ARATE CA EA

În viaţă, fiecare devine ceea ce idealizează. Asta nu înseamnă că orice fan al unei vedete rock va deveni o vedeta rock, sau că orice admirator al unui miliardar va deveni miliardar. Dar modelele şi idealurile pe care ni le alegem în viaţă sunt cele care dau forma personalităţii noastre şi determină ceea ce ajungem la scara dată de credinţa, talentul şi efortul nostru. Fiecare dispune de un potenţial deosebit, şi îl poate valorifica pentru a deveni tot ceea ce doreşte.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top