Previziuni pentru 21 februarie 2015

Astăzi Luna se află în semnul Berbecului, deschizând un nou ciclu zodiacal, dar şi în creştere, fiind momentul de Crai Nou, când este vizibilă pe cer. Energia ei se manifestă extrem de intens, mai ales că formează conjuncţii cu Marte şi Venus, dis de dimineaţă, iar apoi un frumos trigon cu Saturn şi Junona. De aceea starea noastră interioară este optimistă, incisivă, putând să ne propunem pentru astăzi rezolvarea multor probleme organizatorice. Pe de altă parte este important să ne notăm toate trăirile, toate senzaţiile, căci Luna se află pe Nodul Sud, şi este posibil să aibă loc numeroase descărcări karmice. Mai mult decât atât, Nodurile lunare, care au o mişcare retrogradă majoritatea timpului, trec de astăzi  de la ora 18.49 până miercuri la ora 18.29, în mişcare directă. În plus conjuncţia Lunii cu Nodul sud, este în acelaşi plan, şi ea ne aduce trăiri intense, senzaţii puternice, care ne dau posibilitatea de a conştientiza ceea ce avem de reparat în spaţiul nostru.

La nivel general apare senzaţia de putere care are nevoie să fie recunoscută de ceilalţi  dar, de fapt, ea este şi aceea care trebuie folosită în beneficiul tuturor. Unii oameni, ajunşi la putere, uită de scopul puterii care le-a fost încredinţată, şi ajung să se distrugă pe sine, moral sau chiar fizic, prin întrebuinţarea greşită a puterii lor. Fiţi conştienţi de ceea ce aveţi de făcut cu puterea pe care v-o conferă poziţia voastră, dar mai ales nu uitaţi să fiţi mereu la înălţimea ei.

Este un moment delicat, în care trebuie să fim extrem de atenţi la ceea ce gândim, la mesajele pe care le primim din exterior, la relaţia cu Dumnezeu.

Nu este un mod corect de manifestare pe timpul acestui aspect, în schimb,  nici nu ar trebui să ne mulţumim doar cu adaptarea la un mediu sau altul sau la o situaţie sau alta, ci ar trebui să fim în expansiune, să utilizăm toate oportunităţile care ne apar mai ales în domeniul comunicării.

Este bine să fim atenţi, să nu ne risipim şansele cu dezinvoltură, sau să lăsăm deoparte conjuncturile favorabile, din cauza orientării atenţiei către lucruri fără importanţă sau fără finalitate.

Mai pot apare tendinţe de lucru în afara legii, sau de imoralitate, de unde pot apare necazuri din partea oamenilor legii, înfrângeri sau pierderea unor procese.

Fiţi extrem de atenţi la întocmirea actelor pentru a nu apare pierderi sau complicaţii financiare.

Pe planul sănătăţii organele cele mai afectate sunt ficatul şi bila, sau afecţiuni circulatorii, boli ale sângelui, sau stări febrile. În plan energetic se va resimţi o lipsă de vitalitate sau o stare de lene sau de somnolenţă, creând în acest fel o manifestare plină de indiferenţi la tot ce ne înconjură.

Se recomandă prudenţă şi atenţie pentru că sunt posibile tot felul de accidente, datorate neglijenţelor, stării accentuate de oboseală sau stresului. Se poate instala în sentiment apăsător, care ne face să ne simţim împovăraţi de responsabilităţi, suprasolicitaţi, tensionaţi, este cel mai potrivit moment pentru a renunţa la ceea ce nu ne mai este necesar, pentru a face puţină ordine în viaţa noastră.

Formele naturale ale vieţii dau dovada unei armonii depline, şi ele reflectă armonia proiectată să existe în orice fiinţa vie. Şi în om, latura logică şi raţională trebuie să fie pusă în armonie cu latura intuitivă, subtilă. Orice dezechilibru se va reflecta mai departe în starea sa fizică şi în derularea vieţii sale, fiindcă atunci şi deciziile sale vor fi dezechilibrate, şi faptele sale se vor abate de la ceea ce şi-a propus el să facă. Este uşor să porneşti la drum, dar drumul se poate dovedi foarte greu dacă îl străbaţi mergând mai mult prin şanţurile de lângă el.

Lecţia acestei zile este aceea de a aprecia tot ce ni se dă, pentru că vine de la Dumnezeu. De multe ori ni se pare că aşteptăm prea mult ceea ce ni se cuvine, dar dacă ne gândim că şi noi, la rândul nostru nu dăm copiilor noştri lucruri pe care nu le apreciază pentru că nu ştiu să le utilizeze, şi atunci le pot strica, devine mai lesne de înţeles de ce ni se întâmplă toate acestea. Ceea ce aşteptăm, înainte de a ne fi dat, trebuie să învăţăm să avem grijă de el şi să-l  ştim să-l folosim în felul în care trebuie folosit, cu iubire şi atenţie. Deci totul depinde de noi, pentru a obţine ce ne dorim. Când forţăm lucrurile suferinţa este mai mare şi durerea mult mai adâncă.

 

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Aşterne-ţi paşii, cu îndrăzneală, unul în faţa celuilalt!
Chiar dacă te-a cuprins, în acest moment, o uşoară deznădejde, este în regulă,
este uşor de înţeles. Totuşi, îngăduie-ţi să continui călătoria!

Nu te opri! Mergi mai departe şi înalţă-te tot mai sus!
Situaţia de faţă se va încheia favorabil.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  3 PEŞTI

O PĂDURE PIETRIFICATĂ

Viaţa este un proces care pare să vină şi să treacă, dar fiecare moment pe care îl trăim rămâne imprimat prin consecinţele pe care le produc faptele, cuvintele, gândurile şi trăirile noastre. Daca vrei să te cunoşti, poţi privi în urmă la ceea ce ţi-a rămas din trecut, şi în funcţie de bucuria sau de nemulţumirea pe care o simţi, vei afla dacă ai trăit frumos sau dacă este cazul să înveţi să trăieşti mai frumos decât până acum.

 

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 5 SĂGETĂTOR

O BUFNIŢĂ BĂTRÂNĂ ÎNTR-UN COPAC

Mai multă înţelepciune dobândesc aceia care tac şi observă atent, şi reflectează profund la ceea ce văd, decât aceia care se lasă imediat copleşiţi de emoţii, privesc lucrurile superficial şi refuză să cugete mai atent la ele. Învaţă să vezi lucrurile cu detaşare, dintr-un punct de vedere în care te poţi ridica mai presus de ele, şi vei putea să vezi situaţia în ansamblu, şi chiar soluţionarea ei.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top