Previziuni pentru 25 februarie 2015

Ziua începe prin inconjuncţia pe care Mercur, guvernatorul zilei, o face cu Lilith fără a fi de lungă durată sau foarte important, acest aspect imprimă întregii zile o atmosferă destul de stranie. De aceea, astăzi ar trebui să fim mult mai atenţi, să ne concentrăm pe tot ce ni se întâmplă, pentru a înţelege mesajele pe care le primim. Apoi Luna şi Pluton formează o sesquicuadratură care ne ascute la extrem percepţiile.

Emoţiile pe care le simţim în sufletul sunt primele repere care ne pot îndruma pe călătoria vieţii. Uneori este necesar să le împărtăşim altora, ca să le furnizăm şi lor repere utile, şi dacă întârziem prea mult acest lucru, se poate să fim forţaţi ca să le împărtăşim brusc, cu violenţă, cu un sentiment de tulburare şi cu probleme de comunicare. Este de preferat să învăţăm să ne comunicăm emoţiile cu măsură, la timpul potrivit, astfel încât comunicarea cu ceilalţi să nu fie perturbată de valurile de emoţie revărsată. Emoţiile pot exercita presiuni puternice uneori, dar a ceda în faţa lor, a acţiona sub imperiul emoţiilor, renunţând complet la raţiune, poate fi în detrimentul nostru. Trebuie să ştim să ne găsim echilibrul lăuntric şi să ne stabilizăm poziţia astfel încât valurile să poată trece dincolo de noi fără să ne prăbuşească.

În acelaşi timp Pluton formează şi septil cu Soarele, cumva, în acest fel la nivel conştient avem un fel de blocaje care ne împiedică să vedem realitatea aşa cum ar trebui, încercăm să utilizăm căi ascunse şi să descoperim comploturi, în loc să discutăm direct ceea ce ne îngrijorează. Probabil ne vom confrunta cu diferite cumpene, frământări, piedici, probe, cred că o să fie un test de maturitate pentru mulţi dintre noi.

De aceea trebuie să ne dezvoltăm intuiţia, capacitatea de sinteză acestea dezvoltând realizarea concepţiilor spirituale. Dacă totul decurge bine în această perioadă, atunci vom putea deveni practici şi productivi în acţiunile noastre. De aceea vă propun ca astăzi să vă răspundeţi la următoarele întrebări: Poţi intuitiv presimţi unde este binele şi unde este răul? Te poţi schimba după cerinţele vieţii în drumul spre scop? Ce viziuni spirituale ai asupra scopului propus? Sau cât de bine pregătit spiritual eşti pentru a atinge scopul? Răspunzând la acestea vom putea înainta încă o treaptă, vom deschide un alt ciclu. Este important ca acum să înţelegem că bucuriile vieţii nu pot fi dobândite prin durerea altora, ele sunt depline numai când toţi se bucură la fel de mult în experienţele comune. Clădeşte-ţi fericirea căutând să aduci bucurie şi ajutor celorlalţi. Sensul tău poate fi dat tocmai de mediul în care te afli, fie că te îndeamnă să te armonizezi cu el şi să-ţi asumi rolul pe care ţi-l rezervă, fie că simţi nevoia să cauţi ceva pe măsura posibilităţilor tale reale. În oricare caz, trebuie să te decizi.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Misticii spun că atunci când începem drumul nostru spiritual, vrem deseori să vorbim cu Dumnezeu – şi sfârşim prin a nu auzi ce are El să ne spună.

Spune maestrul: “Relaxează-te un pic. Nu e uşor. Avem o nevoie naturală de a face întotdeauna lucrul corect, şi credem că-l putem face lucrând fără încetare. E mult mai important să încercăm, să eşuăm, să ne ridicăm şi să încercăm din nou. Dar să-L lăsăm pe Dumnezeu să ne ajute. În mijlocului unui efort mare, să ne privim, să-I permitem să se arate şi să ne călăuzească. Câteodată să-I permitem şi să ne ţină în braţe.”

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  7 PEŞTI

ILUMINATĂ DE O STRĂFULGERARE DE LUMINĂ, O CRUCE MARE STĂ PE STÂNCI ÎNCONJURATE DE MARE ŞI DE CEAŢĂ

În viaţa fiecăruia există un lucru important pe care el trebuie să-l împlinească, o ţintă de urmărit, un ţel de atins. Fiecare trebuie să-şi descopere acest ţel şi către el tinde toată viaţa, uneori prin multe confuzii şi emoţii. În anumite momente, ţinta ni se arată clar, şi omul îşi poate îndrepta paşii spre ea cu mai multă hotărâre. Numai cei fără ţel rătăcesc învârtindu-se în cerc printre stânci şi obstacole, purtaţi la întâmplare de valurile vieţii. Dar oricând te poţi opri o clipă ca să laşi ceaţa să se risipească şi să-ţi dezvăluie ţinta.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 10 VĂRSĂTOR

O POPULARITATE CARE SE DOVEDEŞTE TRECĂTOARE

Impresia pe care o faci altora este o stare trecătoare dacă ea nu face parte din fiinţa ta lăuntrică, astfel încât să o poţi genera permanent şi fără efort. Adesea trecem prin situaţii în care provocăm impresii puternice, iar a doua zi toată lumea pare că a uitat deja. Emoţiile sunt stări foarte mobile, oamenii trec uşor de la una la alta, şi ceea ce rămâne sunt acţiunile lor. Nu te ambala pentru ceea ce mâine poate părea un vis. Ai grijă de lucrurile stabile din viaţa ta, cu care trăieşti în fiecare zi, şi bucură-te de urcuşuri şi de coborâşuri cu aceeaşi linişte, fiindcă şi unele şi altele sunt doar etape pe un drum mai lung.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top