Previziuni pentru 26 februarie 2015

Astăzi avem o zi plină de evenimente astrologice constructive şi benefice, Marte în trigon crescător cu Saturn care ne aduce eficienţă şi energia necesară pentru a duce la împlinire toate activităţile. În plus acest aspect generează posibilităţi de acţiune la care nu ne-am gândit şi resurse foarte potrivite pentru scopurile noastre.

Apoi avem conjuncţia anuală dintre Soare şi Neptun, ea aduce extrem de multă inspiraţie, posibilitatea de a ne însuşi anumite lecţii de viaţă, capacitatea de a le putea asimila din punct de vedere spiritual şi o puternică imaginaţie, creativitate şi intuiţie. Pe de altă parte acest aspect este ca şi cum am avea o zi cu ceaţă şi soare, este o lumină intensă, difuză, lăptoasă, dar care ne permite să ne concentrăm doar pe ceea ce este în prezent. Orice deviere de la calea sau drumul corect va genera rătăcire sau acţiuni periculoase.

Mercur este în trigon cu Nodul Nord un motiv în plus pentru a ne concentra pe tot ceea ce pentru moment reprezintă o prioritate pentru noi, căci acţiunile pas cu pas vor fi cele mai reuşite.

De la 10.50 Luna este fără direcţie, până mâine la ora 15.00, ceea ce face ca noi să putem analiza şi învăţa foarte multe lecţii legate de amplificarea cunoştinţelor. În acest interval Jupiter retrograd este în opoziţie cu Vesta, ceea ce ne aduce momente de înţelepciune, posibilitatea de a ne concentra şi dedica unor activităţi personale, dar şi numeroase ne-nţelegeri şi conflicte, mai ales dacă ele sunt generate şi de încălcarea unor legi spirituale.

Astăzi ne-ar trebui o sinceritate foarte mare în relaţiile cu noi înşine, dar şi cu ceilalţi şi un spirit de observaţie foarte ascuţit. În acest fel va fi o zi extrem de bună pentru acumularea spirituală, pentru creşterea interioară şi chiar pentru evoluţia socială.

Chiron ne poate ajuta astăzi să redescoperim frumuseţea şi simplitatea lucrurilor, iar Jupiter ne poate susţine să o şi trăim. De aceea astăzi, cu condiţia sincerităţii, putem face exact ceea ce simţim, fără teamă sau complexe, tocmai pentru a deveni sinceri şi egali cu noi înşine.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Pentru mulţi dintre noi vor fi momente de înţelegere a propriului destin, a atingerii menirii. Este bine să reflectăm profund la tot ceea ce vom face, pentru că să reuşim împlinirea dorită. Este important să ne regîndim mentalităţile, stilului de a vorbi sau scrie, a modului de abordare a multor probleme.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  8 PEŞTI

O FATĂ SUNÂND DINTR-UN CLOPOT

Fiecare ar vrea să trăiască în pace, să nu se implice în lucruri care nu-l privesc direct, dar când apare o situaţie care necesită acţiune, schimbare, atunci fiecare este dator să facă ceva. Daca toţi trecem pe lângă situaţii critice, care ne afectează, şi îi lăsăm mereu pe alţii să ia atitudine, să tragă semnalul de alarmă, să-şi asume responsabilitatea, atunci problema se adânceşte şi se complică. Bineînţeles că nu e suficient doar să atragem atenţia asupra unei probleme, sau să criticăm, ci trebuie să oferim şi soluţii, sau chiar să le aplicăm noi înşine.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 15 LEU

UN ALAI GRANDIOS ÎNAINTÂND PE O STRADĂ PLINĂ DE LUME

Sărbătorile publice sunt prilejuri cu care societatea îşi consolidează valorile şi îşi exprimă intenţiile de a urma o anumită direcţie în evoluţia sa. Unii le pot confunda cu prilejuri pentru a dobândi popularitate, dar popularitatea individuală este ceva trecător, în timp ce valorile sociale sunt mult mai persistente.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top