Previziuni pentru 27 februarie 2015

Luna este fără direcţie până la ora 15.00, aşa că ziua se anunţă delicată, aducând confuzii şi neatenţie. Ziua se mai poate denumi şi Calea rătăcirilor sau rătăciţilor, căci să nu uităm, Călătoria  este una din temele fundamentale ale legendelor din toate timpurile si locurile. Călătoria este un simbol al căutării, descoperirii, iniţierii, perfecţionării, cunoaşterii. Călătoria reprezintă adesea desprinderea de un centru sau căutarea unui centru fiind astfel o devenire spirituală. Este expresia dorinţei profunde de schimbare şi de căutare a unui tezaur (material sau spiritual).Cea mai dificilă călătorie  e căutarea adevărului. Dar, la fel de important este şi drumul…

Este important să ştim că gândurile prezente corespund unui trecut îndepărtat, dorinţa de a le goli, de a le pune în practică, fiind foarte mare, ceea ce ne lipseşte este curajul; de aceea zilele acestea se pot întâmpla lucruri care să scape puterii noastre umane de înţelegere, nu este nevoie să le acceptăm deodată, însă trebuie să ţinem cont de mesajul lor. Este o perioadă în care se ordonează gândurile care ne vor construi viitorul apropiat dar şi cel îndepărtat. Aşa că nu trebuie să închidem nici o cale şi să evităm sau  să neglijăm nici o posibilitate. Totul dar ABSOLUT TOTUL, are un sens. Dacă nu avem capacitatea de a percepe nu înseamnă că nu are importanţă. Trebuie folosită din plin imaginaţia, creativitatea, scrisul şi rugăciunea, mai ales când ne simţim depăşiţi în înţelegere.

Este posibil să conştientizăm sensul vieţii să vedem ce direcţie este greşită şi să decidem cum acţionăm în continuare.

Oricât de bulversaţi ne simţim, nu ar fi bine să lăsăm lucrurile să ne scapă de sub control sau să le trăim la voia întâmplării, mai ales dacă acestea sunt legate de relaţiile noastre. Avem şansa abordării elevate a problemelor, cu iubire, putem elabora strategii eficiente ingenioase şi elegante pentru a ne atinge scopurile. Aici conotaţia este profund spirituală, iar manifestările ar trebui să aibă la bază iubirea profundă faţă de oameni şi faţă de tot ce ne înconjură.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Astăzi să luăm o  cheie imaginară şi să ne deschidem mintea. Să încercăm moduri noi de gândire, noi căi de creaţie. Să începem să ne schimbăm gândirea de la ceea ce este “real”, la ceea ce este bun –  o memorie placută, o dorinţă adâncă, o sincronicitate, caracteristicile pozitive ale cuiva.

În acest fel ne luăm responsabilitatea gândurilor noastre şi ne asumăm responsabilitatea vieţii. ACUM orice este posibil.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  9 PEŞTI

CURSA INCEPE: CA SA-SI DEPASEASCA RIVALII, UN JOCHEU DA PINTENI CALULUI

Cand vine vremea pentru actiune, trebuie sa stii sa-ti mobilizezi toate resursele si sa te concentrezi asupra actiunii in sine, pastrand mereu in minte tinta, telul pe care vrei sa-l atingi. Chiar daca esti intr-o competitie cu altii, rezultatele tale depind in primul rand de tine, nu de ei. Foloseste-ti energia ca sa-ti dirijezi bine resursele si actiunile, si nu ca sa te compari tot timpul cu altii.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 8 BERBEC

O PĂLĂRIE DE DAMĂ CU PANGLICI FLUTURÂND ÎN VÂNTUL DE LA RĂSĂRIT

Viaţa modernă tinde să schimbe radical tradiţiile, dar omul trebuie să ştie să aleagă, dintre tendinţele moderne şi tradiţiile vechi, ceea ce este cu adevărat bun pentru viaţa sa. Dacă omul ştie ce vrea şi are un ideal ferm în viaţă, el nu va fi în viaţă ca o frunză în bătaia vântului, nu va fi aruncat încolo şi încoace de jocul factorilor externi, ci va putea să-şi urmeze consecvent drumul ales.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top