Previziuni pentru 5 martie 2015

Marte se află în opoziţie cu Nodul Nord şi în conjuncţie cu Nodul Sud, de aceea simţim nevoia de a împinge cu forţă şi curaj toate marile căutări, atât pe plan material cât şi în plan spiritual. Această zi ne relevă efortul interior pe care trebuie să-l depunem pentru a ne realiza visele.

Totuşi să nu ne folosim agresiunea, cealaltă faţetă marţiană, Isus a spus: ”Nu te lupta cu Răul”, daca am folosi limbajul de astăzi, s-ar putea traduce aşa: ”Lucrul căruia îi opui rezistenţă persistă”. De aceea mânia nu se transformă prin negare ci prin înţelegere. Există două moduri de a trata frica:

– să-ţi negi frica şi să pretinzi că nu te temi

– să admiţi că te temi şi să-ţi înfrunţi frica.

A doua variantă ne aduce faţă în faţă cu noi înşine, pe când prima ne ocoleşte prin diferite cicluri ale evitării, fără a rezolva nimic, doar amânăm. Despre acest aspect se poate citi un articol separat pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/conjunctia-dintre-marte-si-nodul-sud-%E2%80%93-5-martie-2015.

Venus se află în cuadratură cu Pluton, un aspect care readuce în discuţie evenimentele mundane care sunt pe tapet de mai bine de un an. Pe de altă parte aspectul poate genera discuţii de cuplu sau revolte neaşteptate legate de orgolii personale. Să nu uităm că Pluton este octava superioară a lui Marte, sub influenţa căruia se află Venus în Berbec. Poate apare sentimentul de posesivitate, de gelozie, sau se pot exprima pasiunile extrem de puternic, de multe ori devastator.

Astăzi se învolburează puţin apele atât de tulburi în ultima perioadă, Luna Plină are un efect intens asupra noastră. Despre acest aspect interesant puteţi citi articolul https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/luna-plina-din-5-martie-2015. Chiar dacă este o zi tensionată, ar trebui să folosim energia noastră spre refacere, spre reechilibrare, ceea ce evident este extrem de dificil. Avem câteva zile bune, să profităm de ele pentru a acţiona aşa cum simte inima noastră, cum ne este dor, făcând numai ceea ce ne bucură sufletul.

În plus Luna formează conjuncţie cu Lilith în semnul Fecioarei, de aceea, oricât ne-am strădui nu reuşim să ne regăsim ritmul, iar în plan material, pare că nimic nu ne iese. Este momentul să ne ocupăm doar de lucrurile care sunt presante, să evităm luarea deciziilor importante, fiind mai mult atenţi la latura noastră spirituală, încercând să analizăm situaţiile şi să reevaluăm acţiunile din trecut. În plus şi energia noastră fizică este diminuată ceea ce va determina o mare inerţie sau un efort deosebit pentru a duce la bun sfârşit activităţile fizice.

În special ziua de marţi este bine să fim atenţi la toate informaţiile pe care le primim, fără însă a lua decizii, a stabili întâlniri importante sau a ne implica în afaceri. În schimb este favorizată meditaţia, rugăciunile şi orice fel de activitate spirituală.

Este util să ştim să evaluăm consecinţele acţiunilor noastre. Dacă acţionăm pripit, fără chibzuinţă şi fără a lua în considerare situaţia şi din punctul de vedere al celuilalt, adesea avem toate şansele să pierdem sau să greşim pueril. Jocul vieţii poate fi jucat şi fără ca unul să câştige şi altul să piardă, şi mai important este să ne facem prieteni decât să învingem atunci când victoria nu ne aduce, de fapt, nimic.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

A ne modifica reacţia, în situaţii potenţial generatoare de frică, necesită timp şi răbdare;  iar un proces treptat este singura modalitate de a obţine rezultate de durată.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  15 PEŞTI

UN OFIŢER INSTRUINDU-ŞI OAMENII ÎNTR-UN ATAC SIMULAT

Multe din situaţiile care te stresează zi cu zi nu merită, de fapt, să le iei în serios. Tu însuţi te temi de ele sau le priveşti ca pe nişte sarcini neplăcute, şi astfel le faci să-ţi fie greu de suportat. Încearcă să le vezi ca pe nişte exerciţii în care trebuie să-ţi antrenezi răbdarea, încrederea în tine, aptitudinile profesionale sau orice alte calităţi vrei să dezvolţi în fiinţa ta. Vei reuşi astfel să le transformi din surse de stres în surse de progres.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 14 LEU

INGERESTE, UN SUFLET OMENESC MURMURA, CAUTAND SA SE EXPRIME

In orice om exista mult mai mult decat se vede. Fiecare este o expresie a unui ideal mai inalt, care cauta sa se exprime mereu mai fidel, mereu mai aproape de original. De aceea conteaza atat de putin „ce ai” in viata, ce posezi dintre obiectele din jur care apar si dispar in viata ta, si conteaza atat de mult „ce esti” in esenta fiintei tale.

ASPECTELE ZILEI

Venus în Berbec în cuadratură Pluton în Capricorn

Acest aspect este în general tensionat prin modul in care vom privi relaţiile, având tendinţa de a renunţa la oameni, obiceiuri, sau lucruri care nu ne mai sunt necesare. Toate acestea ne creează suferinţă, pentru că acest aspect ne forţează oarecum să facem aceste gesturi.

Dacă vom considera că iubirea venusiana acţionează pentru a ne proteja de greşelile viitoare şi puterea de transformare plutoniana ne îndreaptă spre calea corectă pe care o avem de urmat, atunci, atunci aspect este deosebit de constructiv depinde doar de modul nostru de a percepe şi trăi evenimentele care au loc în viaţa noastră.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top