Previziuni pentru 8 martie 2015

LA MULŢI ANI, tuturor femeilor din lume dar mai ales doresc ca  fiecare să conştietizeze şi să manifeste natural, femininul.

Ziua începe cu un frumos cadou astral, şi anume conjuncţia anuală dintre Soare şi Chiron, despre care puteţi citi mai mult în articolul https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/conjunctia-soare-chiron-din-8-martie-2015.

Apoi Nodul Nord se pregăteşte să intre în decanul I al Balanţei, ceea ce cu siguranţă îi va conferi o putere deosebită de manifestare, mai ales pentru că trece sub influenţa lui Saturn, care ne ajută să ne concentrăm atenţia asupra destinului şi relaţiilor noastre. Luna din semnul Balanţei susţine Nodul Nord, şi ne amplifică puterea de simţi şi înţelege exact ceea ce avem de făcut. De fapt este un moment de sensibilitate extremă faţă de nevoia de schimbare personală. Va trebui să găsim soluţii să ne adaptăm făcând compromisuri constructive, chiar dacă acestea par o simplă oportunitate. Este un moment de exersare a voinţei, subtilitatea constând în a lăsa loc alternativelor.

Pallas se află la ora de răsărit pe Mijlocul Cerului, de aceea tot ceea ce avem de făcut este să ne extindem percepţiile şi senzaţiile şi să le traducem informaţional, pentru a putea înţelege exact mesajele subtile care sunt extrem de intense, puternice şi necesare a fi traduse personal. Mai putem spune că ne vom întâlni cu lucruri ascunse, profunde, ceea ce ne va trezi instincte puternice, dar şi o dorinţă imensă de securitate, materialism şi refuzul acceptării problemelor din trecut. Este o reformulare pentru a ne depăşi fragilitatea interioară, prin diverse încercări sau tentaţii. Încercările vor fi misterioase, uneori greu de înţeles, dar cu siguranţă ne vor aduce limitări ale activităţilor care nu ne sunt necesare.

Este una dintre cele mai frumoase zile a acestuia an, în care se eliberează colosale forţe şi energii. Putem să ne ocupăm de orice probleme, logica şi intuiţia fiind la cote maxime. Sfera de activitatea poate fi largă, toate treburile merg bine.

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Noi, oamenii, putem fi aidoma copacilor – deschizându-ne coroana înspre Univers şi înrădăcinându-ne adânc, stabil, în Mama Pământ. Un copac, în decursul creşterii sale, îşi înfige rădăcinile adânc în Mama Pământ, chiar în timp ce îşi înalţă ramurile, deschizându-se înspre bolta cerească, în tinderea către hrana revărsată de Dumnezeu şi Soare şi în căutarea umezelii din aer şi din ploaia ce coboară.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  18 PEŞTI

ÎNTR-UN CORT IMENS, UN FAIMOS SPIRITUALIST ÎŞI CONDUCE SPECTACULOS ŞEDINŢA

Uneori trebuie să ştii să dai un spectacol ca să poţi arăta celorlalţi valoarea lucrurilor pe care le-ai descoperit sau pe care le poţi face. Mulţi oameni sunt incapabili să accepte doar explicaţii raţionale, să facă apel la logică şi bun-simţ, şi pot avea nevoie de momente spectaculoase, care să trezească în ei emoţiile necesare pentru a-i scoate din inerţie şi pentru a-i ajuta să vadă adevărul.

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 10 BALANŢĂ

O CANOE APROPIINDU-SE DE UN LIMAN SIGUR PRIN APE PERICULOASE

Dacă ştii să vâsleşti printre valurile vieţii, vei reuşi să ajungi cu bine la mal, chiar din furtună. Nu lovi la întâmplare în jurul tău, căci vâsla ta se poate rupe de stânci. Şi nu-ţi pune barca de-a curmezişul valurilor, fiindcă aşa te poţi răsturna. Foloseşte forţa valului ca să ajungi la mal, şi nu lupta cu ceea ce nu poţi învinge. Nu uita că obiectivul tău nu este să învingi valul, ci să ajungi cu bine acasă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top