Previziuni pentru 13 martie 2015

La prima ora 5.50, planeta Mercur  trece în Peşti, semn în care se află în exil. Din această poziţie ea ne va aduce mai multă interiorizare dar şi intuiţie. Vom avea un plus de imaginaţie, vom fi mai compasivi şi miloşi, vom ajuta şi înţelege cu mai multă uşurinţă suferinţele celor apropiaţi.

Odată intrată în zodia Peştilor Mercur se va apropia de conjuncţia cu Neptun, ceea ce dace dificil de exprimat gândurile şi ideile complexe pe care le avem, deschizându-ne spiritul pentru a găsi puterea necesară şi mentală de a comunica cu divinitatea, dar şi pentru a înţelege şi accepta mesajele pe care le primim de la îngerii noştri păzitori; şi va forma un frumos sextil cu Pluton din Capricorn, ceea ce va spori foarte mult puterile planetei Mercur, mai exact va avea forţa necesară pentru a face schimbările de atitudine necesare pentru a renaşte în planul iubirii. Se poate spune că ne vom simţi mult mai eliberaţi şi ne vom manifesta sentimentele, le vom exterioriza cu o mai mare uşurinţă. În unele conjuncturi se poate constata o pasiune mai mare, o dorinţă mai puternică de a dărui iubire şi de a fi iubiţi. Să nu ne mirăm dacă sub acest aspect vom fi provocaţi sau ne vom confrunta cu situaţii în care egoul nostru va trebui să reacţioneze, este bine să fim prudenţi şi să nu ne manifestăm sub impulsul primului sentiment.

Să nu uităm că foarte multe probleme le vom putea rezolva comunicând sau pur şi simplu exprimându-ne părerile, dar atenţie este important să fim sinceri, să ne facem corect înţeleşi, pentru că orice cuvânt se poate orienta împotriva noastră sau în favoarea noastră. În nici un caz nu vă sfătuiesc să minţiţi sau să fiţi prefăcuţi, acestea pot avea repercursiuni importante în viitor. Este o zi foarte potrivită pentru a putea relua vechile prietenii sau pentru a îndrepta relaţiile deteriorate.

Soarele şi Luna se află la Ultimul Pătrar, aşa că trebuie înţeles ce anume avem de schimbat şi transformat, fiind important să fim atenţi la mesajele pe care le primim din jurul nostru. Cuadratura dintre Soare şi Lună ne face destul de tensionaţi şi prea tranşanţi, lipsiţi oarecum de înţelegere, ceea ce contravine cu vibraţia spirituală a acestei zile de vineri, dar care ne testează credinţa, umilinţa şi smerenia, dar mai ales răbdarea. În contextul general astral – Junona revine la mişcarea directă – este un moment de confuzie, în care ne îndoim de tot. Această cădere în extreme trebuie depăşită, aceasta este lecţia crucii, în care trebuie să realizăm echilibru dintre extreme. Cumva mi se pare interesant că se formează o configuraţie de Peşte pe harta zilei, care ne sugerează credinţa, abilitatea de a ne strecura şi capacitatea de acţiona la momentul potrivit.

Strigătul este generat de suferinţa provocată de confuzia căderii în extreme,  el ne învaţă importanţa echilibrului.

Este interesant ce sa va întâmpla la nivel mondial, pentru că se pare că tendinţa va fi de exprimarea a forţei prin acte de bravadă sau printr-o atitudine ostentativă, ca un fel de exemplificare sau plătire a poliţelor.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

O stare sufletească negativă este una din cauzele cele mai frecvente ale îmbolnăvirilor şi fiecare poate observa că, din când în când, suferă de aceleaşi boli. Ori, adevăratele maladii care ne afectează sunt de fapt orgoliul, vanitatea, intoleranţa, instabilitatea, teama şi egoismul. Fiecare dintre aceste defecte sfârşesc prin a ne crea neplăceri, un sentiment de conflict şi dizarmonie interioară care, în cele din urmă, se reflectă într-o maladie.
În concluzie, organele nu sunt afectate întâmplător : problemele care se manifestă sunt strâns legate de tulburările spirituale de care suferim. Un proces de vindecare profund şi adevărat este cel care implică vindecarea sufletească : reechilibrându-ne personalitatea vom putea să diminuăm, chiar să eliminăm suferinţele fizice. Când ne simţim cuprinşi de tensiuni şi nelinişti, să avem încredere în sfaturile binefăcătoare ale îngerilor. Dimineaţa, înainte de a fi absorbiţi de vârtejul activităţilor cotidiene şi seara, când oboseala ne copleşeşte şi ne simţim goi, putem să ne adresăm îngerului păzitor şi să-l rugăm să ne ajute să redăm sufletului nostru pacea şi seninătatea. Îngerii pot face multe pentru noi. Este suficient să le cerem ajutorul.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  23 PEŞTI

UN „MEDIUM MATERIALIZATOR” OFERIND O ŞEDINŢĂ

Să dai forma ideilor şi emoţiilor tale, înseamnă să ştii să realizezi lucruri practice. Fiecare om dispune de aptitudini pentru anumite lucrări concrete, pentru anumite „materializări”. Unii ştiu să modeleze materia, alţii vehiculează informaţii, alţii organizează mersul vieţii, alţii îşi exprimă emoţiile în forme plastice, artistice. Unii sunt înzestraţi cu abilităţi uluitoare, chiar „paranormale”. Oricum, fiecare îşi poate găsi locul creator în aceasta lume. Trebuie doar să-şi folosească, pentru binele tuturor, aptitudinile şi talentele cu care este înzestrat.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 25 BERBEC

O DUBLĂ PROMISIUNE ÎŞI DEZVĂLUIE SENSUL INTERIOR ŞI EXTERIOR

Ceea ce promiţi nu se referă numai la ceea ce te angajezi să faci pentru altcineva, ci şi la ceea ce afirmi tu însuţi că eşti capabil să faci, şi astfel la ceva ce vrei să susţină devenirea ta. Este ca o cheie către viitorul tău, şi depinde de tine să o foloseşti, ţinându-ţi promisiunea făcută. Angajează-te numai în direcţiile care corespund idealului tău, fiindcă orice altă promisiune te poate îndepărta de el.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top