Previziuni pentru 16 martie 2015

Până la ora 12.10 Luna este fără direcţie, în acest interval perfectându-se şi cuadratura dintre Mercur şi Saturn retrograd. În acest context, ziua este destul de confuză, mai ales în prima ei parte şi ne determină să ne concentrăm atenţia asupra unor activităţi materiale şi asupra gândirii şi ideilor noastre, selectând cu grijă informaţiile care ne parvin. Se vor face ordonări şi reaşezarea unor situaţii, se vor da sentinţe sau se vor alege noi contexte de colaborare. Oricum ar fi este un aspect dur, pe care-l resimţim dificil, sau care ne este greu de gestionat.

Acest aspect este tensionat, doar că planetele fiind slăbite îl simţim mai mult ca pe o stare de confuzie, de nelinişte, de nesiguranţă. Oricât de frustraţi am fi este mai bine să fim lucizi şi să facem acele alegeri care să ne ajute să avem succes şi mulţumire sufletească. Intuiţia excelentă ne ajută să facem cele mai potrivite alegeri, totul este să ne ascultăm vocea sufletului. Dacă vom acorda o atenţie deosebită presentimentelor vom putea să urmăm drumul corect şi să luăm deciziile adecvate, atenţie căci există riscul unor manifestări pline de grosolănie, sau de iritare. De aceea este bine să nu intervenim în activităţile celor din jurul nostru, să ne ocupăm şi de propria noastră educaţie, dar  mai ales să nu intrăm în panică.

Mintea ar trebui folosită nu pentru a strânge date ci pentru a le integra în principiile fiecăruia de organizare. Vom dori să acţionăm în mod justiţiar şi chiar vom avea tendinţa de a ne face singuri dreptate.

Nu este un mod corect de manifestare pe timpul acestui aspect, în schimb,  nici nu ar trebui să ne mulţumim doar cu adaptarea la un mediu sau altul sau la o situaţie sau alta, ci ar trebui să fim în expansiune, să utilizăm toate oportunităţile care ne apar mai ales în domeniul comunicării.

Este bine să fim atenţi, să nu ne risipim şansele cu dezinvoltură, sau să lăsăm deoparte conjuncturile favorabile, din cauza orientării atenţiei către lucruri fără importanţă sau fără finalitate.

Mai pot apare tendinţe de lucru în afara legii, sau de imoralitate, de unde pot apare necazuri din partea oamenilor legii, înfrângeri sau pierderea unor procese.

Fiţi extrem de atenţi la întocmirea actelor pentru a nu apare pierderi sau complicaţii financiare.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Nu asculta niciodată de oamenii care au prostul obicei de a fi întotdeauna negativi şi pesimişti… fiindcă ei îţi răpesc cele mai frumoase dorinţe şi speranţe pe care le porţi în suflet!
Gândeşte-te mereu la puterea cuvintelor, căci tot ceea ce auzi sau citeşti te influenţează în ceea ce faci!
Prin urmare , FII MEREU… OPTIMIST!
Si, mai ales, fii pur şi simplu „SURD“ când cineva îţi spune ca nu-ţi poţi realiza visurile!

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  26 PEŞTI

O LUNĂ NOUĂ ANUNŢĂ CĂ E TIMPUL CA OAMENII SĂ MEARGĂ ÎNAINTE CU DIVERSELE LOR PROIECTE

Viata nu este liniară, ci mai degrabă este o spirală în care, ciclic, trecem prin etape similare. Ciclurile vieţii sunt multiple şi suprapuse, ceea ce face ca viaţa să pară greu de înţeles şi de planificat, dar dacă suntem atenţi la ceea ce se întâmplă, le putem observa şi apoi le putem folosi cu succes. Este ceea ce fac agricultorii şi naturaliştii atunci când îşi programează lucrările în funcţie de ciclurile naturii. Şi este şi ceea ce fac astrologii atunci când se ghidează după ritmurile cosmice.

GRADUL SABIAN AL LUNII – 27 CAPRICORN

UN PELERINAJ PE MUNTE

Se spune că omul devine mai înţelept după ce urcă un munte. Nu te amăgi cu gândul că drumul uşor, prin câmpie, este întotdeauna cel mai bun de urmat: uneori trebuie să urci pe culmi ca să poţi vedea încotro te va duce drumul. Din când în când, asumă-ţi câte o sarcină mai dificilă sau mai neplăcută. Aceasta te va ajuta sa descoperi că poţi mai mult decât faci de obicei, şi astfel vei putea să-ţi propui mai mult, ca să progresezi continuu.

ASPECTELE ZILEI

Mercur în Peşti în cuadratură cu Saturn retrograd în Săgetător

În general acest aspect ne invită la reflecţie, pentru că ne aduce o încetinire a ritmului, dar şi aprofundare a ideilor.

Sunt posibile foarte multe gânduri negre, îndoielile, pesimismul, dar şi negativitatea. Ne este mai dificil să comunicăm, având tendinţa de a judeca  sau de a fi foarte severi în gândire.

Există o lipsă de mobilitate atât la propriu cât şi la figurat, iar deplasările pot să fie oarecum amânate, constrânse din diferite motive. În plan fizic se poate constata oboseală, repiraţie mai greoaie.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top