Previziuni pentru 17 martie 2015

Astăzi se reformează cuadratura Uranus Pluton – în aspect exact pentru ultima oară şi pentru prima oară din toate întâlnirile cu ambele planete directe; practic de la sfârşitul lunii mai 2010, de când Uranus a intrat în semnul Berbecului, această cuadratura ne-a afectat le nivel global, ea a declanşat aşa zisa începere a crizei, de fapt fiind o luptă intensă la nivel subtil, de transformare, de schimbare. Aceste frământări intense, se resimt practic de atunci şi se mai adaugă câte puţin la fiecare formare exactă a acestui aspect.

Pe 11 februarie 2011, termenul de gândire şi semnalele pe care le-am primit pentru a ne acomoda cu transformarea au devenit foarte intense, prin revenirea lui Uranus în semnul Berbecului unul dintre semnale fiind cutremurul şi tzunamiul din Japonia din acea perioadă – cel mai puternic cunoscut până acum.

Prima cuadratură exactă are loc în 24 iunie 2012, o zi cu o conotaţie specifică şi intens spirituală – naşterea Sfântului Ioan Botezătorul – cu Pluton retrograd, într-un aspect antiparalel, deci cu efecte mai mult la nivel subtil dar faţă de care am fost intens protejaţi; ea se va reface în 19 septembrie acelaşi an, doar că atunci Pluton era staţionar direct iar Uranus retrograd, în acelaşi aspect antiparalel, dar mai intens ca efecte directe, legate de criza economică.

Următoarea întâlnire se produce în anul 2013, mai exact pe 21 mai, o altă sărbătoare importantă subtilă ocrotindu-ne şi de această dată, Pluton fiind tot retrograd şi aspectul antiparalel; următoarea întâlnire are loc în 1 noiembrie  a aceluiaşi an, doar că Uranus este de această dată retrograd, aspectul fiind antiparalel şi cumva într-o zi la fel de puternică din punct de vedere spiritual.

Apoi, în 2014, cele două formează cuadratură pe 21 aprilie, cu Pluton staţionar retrograd, aspectul fiind antiparalel, fiind o mare sărbătoare spirituală şi anume Învierea Domnului; a doua cuadratură cu Uranus retrograd se formează pe 15 decembrie 2014, este la fel un aspect antiparalel, atunci practic declanşându-se epidemia de ebola în Africa, de exemplu.

În 2015 ultima cuadratură exactă dintre cele două se formează astăzi, la ora 4.51, de altfel fiind şi  primul aspect care se formează cu ambele planete în mişcare directă, el este antiparalel, şi se formează de Sfântul Alexie, ocrotitorul tuturor credincioşilor care se roagă să ajungă oameni a lui Dumnezeu. Deci protecţia este intensă, şi evidentă.

Este foarte interesant de observat că practic cele două planete rămân în orb şi în prima parte a anului 2016, doar că aspectul fiind antiparalel este destul de slăbit ca intensitate. Abia în anul 2018, din luna octombrie în jurul datei de 25 – 26 octombrie, cele două planete sunt paralele doar că Uranus este deja din luna mai în semnul Taurului, aşa că abia în 7 ianuarie 2019, ele sunt în conjuncţie la orb maxim, cu Uranus staţionar direct, în aspect paralele, ceea ce va face să se resimtă intens apropierea celor două, dar, observăm aceiaşi susţinere subtilă, spirituală, fiind ziua în care se serbează Sfântul Ioan Botezătorul – Antemergătorul.

Vorbind despre aspectul care se formează astăzi, al şaptelea, ceea ce evident face ca el să fie puternic, cumva consfinţind toate evenimentele, făcându-le să aibă o notă de fatidic. Luna din Vărsător este în conjuncţie cu Ascendentul momentului, în opoziţie cu Jupiter retrograd, ceea ce face ca situaţia să fie controlată, manipulată, la nivel subtil, de forţe exterioare, care oricum urmăresc un plan bine stabilit. Punctul mijlociu dintre Uranus şi Pluton, se află la gradul 1 Peşti, un grad cu o puternică conotaţie legată de lege şi aplicarea ei, fiind un proces ambiguu, aparent dezordonat, care va pune bazele continuităţii constructive sau discontinuităţii permanente şi anarhiei, în acest grad fiind o stea fixă, Enif, care sugerează pericolul.

Apoi Pluton este în conjuncţie cu Jupiter retrograd, şi cred că în spatele desfăşurărilor de forţe şi al spectacolului care ni se prezintă se află un plan extrem de puternic, gândit la nivel global, care în acest moment este ţesut ca o pânză de păianjen. Noi vedem aplicarea unor legi, pentru a se putea derula ascuns vederilor noastre, un alt plan. Tocmai de aceea este un aspect extrem de complex despre care s-ar putea scrie evident o carte.

Tot astăzi Venus se află pe grad anaretic, pregătindu-se să treacă în semnul de domiciliu al Taurului, la ora 12.14, până atunci activităţile practice sunt mai delicate.

Apoi de la ora 20.00 până mâine la ora 13.00 Luna este fără direcţie permiţând acţiuni intense din exterior, tocmai pentru a ne sprijini şi inspira.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Atunci când este linişte perfectă, putem să asculăm muzica sferelor. Unii îi mai spun „corul îngerilor”. Dar liniştea perfectă nu trebuie să fie doar în jurul nostru, ci mai ales înlăuntrul nostru. Putem să ne ascundem într-o încăpere izolată, unde nu pătrunde nici un sunet, sau ne putem retrage într-o pustietate unde nimic nu mişcă, dar dacă în noi înşine nu este pace deplină, vom auzi doar tumultul şi vocile din propriul suflet. Să facem linişte în noi înşine, găsindu-ne pacea ca să asculăm Vocea lui Dumnezeu şi muzica sferelor.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  27 PEŞTI

O LUNĂ PLINĂ ILUMINEAZĂ CERUL

Fiecare proces are momentul lui de maxim, de împlinire. Este momentul în care te poţi bucura cel mai mult de ceea ce ai realizat sau obţinut, şi în care poţi vedea cel mai limpede utilitatea şi eficienta lucrării. Dar nu trebuie să te limitezi numai la atât, căci orice împlinire este doar o treaptă către noile împliniri care vor veni, pe măsura atenţiei şi efortului tău.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 20 BERBEC

O TÂNARĂ FATĂ HRĂNIND PĂSĂRILE IARNA

În jurul nostru există multe fiinţe care au nevoie de ajutor. Faţă de ele, oamenii pot avea atitudini diverse. Unii tind să-i învinovăţească pe cei nefericiţi de situaţia lor, şi astfel au o justificare pentru a le refuza orice ajutor. Alţii tind să dea vina pe altceva sau pe altcineva, numai să nu-şi asume ei vreo responsabilitate de a ajuta. În fine, alţii renunţă să judece şi, pur şi simplu, ajută cu tot sufletul. Atitudinea fiecărui om dezvăluie ceva despre sufletul lui.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top