Previziuni pentru 23 martie 2015

Astăzi Luna, guvernatoarea zilei, se află în semnul de exaltare al Taurului, de unde ne ajută să fim mai concreţi şi practici în tot ceea ce facem. Apoi ne ajută să ne consolidăm starea de sănătate şi să ne orientăm atenţia şi emoţiile constructiv. De aceea astăzi avem o zi bună, chiar dacă puţin mai apăsătoare, doar că este mai simplu să rezolvăm treburile cotidiene. Spun acest lucru deoarece ea formează inconjuncţie cu Nodul Nord, mai exact o configuraţie de yod, împreună cu Neptun, aflat în sextil cu Luna şi în inconjuncţie cu Nodul Nord.

Cumva reuşitele sunt numai pe o anume direcţie, şi anume cele care ne conduc paşii spre Calea noastră; de aceea putem recunoaşte cu uşurinţă acţiunile potrivite, căci ele vor fi susţinute cu uşurinţă, se vor desfăşura natural, vor fi inspirate. În plus această configuraţie va fi preluată apoi de Venus, şi se va resimţi marţi şi miercuri, Venus fiind puternică şi în domiciliu, şi la fel şi Neptun. Dacă omul ştie ce vrea şi are un ideal ferm în viaţă, el nu va fi în viaţă ca o frunză în bătaia vântului, nu va fi aruncat încolo şi încoace de jocul factorilor externi, ci va putea să-şi urmeze consecvent drumul ales.

Este nevoie de o muncă atentă şi precisă pentru a da o formă perfectă potenţialului nostru creator. Talentele şi aptitudinile brute pot fi puse în valoare cel mai bine dacă sunt antrenate şi şlefuite până la punctul în care oricine se poate bucura de strălucirea şi binefacerile aduse de ele. Orice om ascunde în fiinţa sa o piatră preţioasă, dar trebuie să lucreze ca să o scoată la iveală.

Este o zi în care avem o mare putere de transmitere a gândurilor, a ideilor, în care le putem pune repede în practică. Ne poate ajuta şi armonia dintre gânduri şi sentimente, pentru a ne realiza ideile pe care ni le-am propus. Este important să acordăm importanţă intuiţiilor şi presentimentelor. Este posibil să ne simţim cam vulnerabili, temători şi să reacţionăm la orice gest ca şi cum am fi provocaţi. Este important să ne conştientizăm temerile şi să le acceptăm pentru a le putea depăşi

Este bine să fim atenţi la cheltuieli, să nu fim neglijenţi sau dezordonaţi, să dăm atenţie detaliilor.

Cu relaţiile sentimentale nu stăm prea bine, în parte unei tendinţe romantice exagerate, sau unui mod de a ne comunica emoţiile, destul de confuz. În plus avem tendinţa de a fi impulsivi, geloşi cu dorinţa de a ne izola, de a ne însingura. Ne putem simţi neglijaţi, sau controlaţi, supravegheaţi, având de fapt sentimentul că persoana iubită nu are încredere în noi. Tot ce avem de făcut în aceste perioade delicate, este să avem răbdare, înţelegere, iubire şi muuultă înţelepciune.

Odată, cineva a spus că prezentul este singurul punct în timp care se intersectează cu eternitatea. Eternitatea este singurul loc care conţine toata experienţa, care conţine toata energia, care este fără limite în tot ceea ce include timpul şi spaţiul. Eternitatea conţine tot adevărul şi toata cunoaşterea. Noi avem o singură intrare la eternitate, pe durata vieţii noastre. Acea intrare este prezentul. Acţiunea este însă Credinţa.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Eforturile inocente şi dezinteresate sunt prilejuri de experienţe noi, din care se poate învăţa foarte mult. Atunci când te bucuri de ceea ce faci, ai prilejul să descoperi în viaţă multe lucruri fascinante, şi nu este necesar să complici această bucurie cu o doză de criticism. Ceea ce îţi aparţine, te aşteaptă la locul său, doar să întinzi mâna ca să iei.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  3 BERBEC

UN MEDALION CU PROFILUL UNUI OM ÎN INTERIORUL CONTURULUI ŢĂRII SALE

Locul unde trăieşti este locul unde ai ceva de făcut din tine însuţi. Nu e o simplă întâmplare că te naşti într-o anumită ţară, şi că ajungi la un moment dat într-un anumit mediu şi printre anumiţi oameni. Oriunde ai fi, asumă-ţi rolul pentru care eşti acolo, acela în care poţi face tot ce poţi face tu mai bun.

GRADUL SABIAN AL LUNII– 11 TAUR

O FEMEIE STROPIND FLORILE

Natura te-a înzestrat cu un corp fizic care are nevoie de o atenţie specială. El este instrumentul prin care poţi acţiona în această lume a planetei Pământ. Oricât de presante sau de interesante ar fi alte obiective, nu uita că pentru a le atinge şi a te bucura de ele ai nevoie de acest corp fizic, într-o stare cât mai bună. Nu neglija să-i acorzi momente de relaxare şi de îngrijire, şi nici nu-l forţa să facă lucruri care îi provoacă stări neplăcute sau suprasolicitări. Ceea ce ai de făcut se poate face cu un minimum de efort şi de stres, şi cu maximum de atenţie şi bucurie.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top