Previziuni pentru 30 martie 2015

Ziua de astăzi se află sub semnul trigonului dintre Soare şi Lună care ne ajută la primele ore ale zilei să ne găsim pacea şi liniştea interioară şi să ne orientăm corect energia. La ora de răsărit Venus Pluton şi LIlith, formează o Piramidă de Pământ, care ne ajută să fim eficienţi dacă ne depăşim frica şi teama. Apoi, Mercur în sextil cu Ceres, face ca noi să putem accepta cum mai multă detaşare ceea ce se petrece în jur şi să fim relaxaţi şi deschişi către propunerile care apar. Mercur ne obligă să înţelegem în această perioadă că viaţa este propriul nostru regat. Aici suntem regi şi avem puteri depline, şi totodată totul depinde de felul cum guvernăm. Zadarnic vom da vina pe alţii sau vom căuta să ne apărăm de inamici. Toate cauzele sunt înlăuntrul nostru, în deciziile noastre şi în acţiunile determinate de noi. Amintindu-ne mereu că nu depindem de nimeni devenim foarte creativi, dar în acelaşi timp suntem responsabili pentru tot ceea ce facem. Şi dacă guvernăm cu înţelepciune, atunci viaţa noastră poate fi cu adevărat minunată.

În acelaşi timp Ceres este în cuadratură şi cu Marte, aflat în propriul domiciliu, ceea ce ne obligă la reconsiderarea unor acţiuni, la înţelegerea necesităţii unor evenimente pentru a totul să aibă continuitate.

Este o zi în care avem o mare putere de transmitere a gândurilor, a ideilor, în care le putem pune repede în practică. Ne poate ajuta şi armonia dintre gânduri şi sentimente, pentru a ne realiza ideile pe care ni le-am propus. Este important să acordăm importanţă intuiţiilor şi presentimentelor. Este posibil să ne simţim cam vulnerabili, temători şi să reacţionăm la orice gest ca şi cum am fi provocaţi. Este important să ne conştientizăm temerile şi să le acceptăm pentru a le putea depăşi

Este bine să fim atenţi la cheltuieli, să nu fim neglijenţi sau dezordonaţi, să dăm atenţie detaliilor.

Cu relaţiile sentimentale nu stăm prea bine, în parte unei tendinţe romantice exagerate, sau unui mod de a ne comunica emoţiile, destul de confuz. În plus avem tendinţa de a fi impulsivi, geloşi cu dorinţa de a ne izola, de a ne însingura. Ne putem simţi neglijaţi, sau controlaţi, supravegheaţi, având de fapt sentimentul că persoana iubită nu are încredere în noi. Tot ce avem de făcut în aceste perioade delicate, este să avem răbdare, înţelegere, iubire şi muuultă înţelepciune.

Odată, cineva a spus că prezentul este singurul punct în timp care se intersectează cu eternitatea. Eternitatea este singurul loc care conţine toata experienţa, care conţine toata energia, care este fără limite în tot ceea ce include timpul şi spaţiul. Eternitatea conţine tot adevărul şi toata cunoaşterea. Noi avem o singură intrare la eternitate, pe durata vieţii noastre. Acea intrare este prezentul. Acţiunea este însă Credinţa.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Astăzi să luăm o  cheie imaginară şi să ne deschidem mintea. Să încercăm moduri noi de gândire, noi căi de creaţie. Să începem să ne schimbăm gândirea de la ceea ce este “real”, la ceea ce este bun –  o memorie placută, o dorinţă adâncă, o sincronicitate, caracteristicile pozitive ale cuiva.

În acest fel ne luăm responsabilitatea gândurilor noastre şi ne asumăm responsabilitatea vieţii. ACUM orice este posibil.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  10 BERBEC

UN ÎNVĂŢĂTOR DĂ NOI FORME SIMBOLICE IMAGINILOR TRADIŢIONALE

Fiecare om este învăţat din copilărie ceea ce au gândit şi făcut cei dinaintea lui. Dar maturizarea spirituala are loc pentru om numai atunci când devine conştient ca el însuşi poate completa cunoaşterea omenirii cu rezultatele propriei sale gândiri şi cercetări. Cei care nu contribuie cu nimic la această zestre de cunoaştere sunt încă nişte copii, care se hrănesc intelectual numai cu ce le-au dat părinţii lor. Numai când omul ajunge să poată dărui altora din propria sa munca intelectuală şi spirituala, se poate spune că el a ajuns la o anumită maturitate.

GRADUL SABIAN AL LUNII – 12 LEU

UN DINEU ÎN GRĂDINĂ, ÎNTRE ADULŢI

O pauză de la lucru este binevenită, mai ales şi în momentele de maximă concentrare. Orice lucrare poate să mai aştepte o zi, dar viaţa alături de ai tăi este mai importantă decât toate.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top