Previziuni pentru 31 martie 2015

Avem una dintre cele mai interesante zile ale acestei săptămâni, în primul rând este ultima zi a lunii martie, lună recunoscută ca şi capricioasă, pentru că ea face trecerea între două anotimpuri, pentru că trăim sentimente contradictorii şi avem dorinţe de schimbare. În acelaşi timp corpul fizic trece prin schimbări importante, ele sunt greu de definit în vizibil, dar în subtil, celulele noastre îşi intensifică activitatea pentru curăţenia de primăvară şi au loc numeroase transformări.

Apoi astăzi are loc opoziţia anuală dintre Soare şi Nodul Nord, Nodul Nord este direct, Marte trece în semnul Taurului şi Mercur în semnul Berbecului. Toate acestea au loc în perioada de Lună fără direcţie şi ne aduc evenimente greu de controlat sau manipulat.

Apoi este ziua lui Marte, iar Marte, guvernatorul ei dar şi al hărţii astrale, se află la grad anaretic în propriul domiciliu. Din punctul meu de vedere acţiunile marţiene au loc fără drept de apel, dur, oarecum implacabil, aşa că este necesară o prudenţă sporită astăzi şi atenţie la micile detalii.

Uneori, în viaţă, apar momente când trebuie să mergem înainte prin întuneric, prin neprevăzut, asumându-ne riscul, dar cu încrederea că drumul ales ne va conduce către lumină. Să nu uităm că noi am ales acest drum, şi atunci trebuie să ne asumăm răspunderea lui şi să mergem până la capăt. Nici un drum nu este lipsit de obstacole, de încercări, şi ele ne dau prilejul să învăţăm să le depăşim fără să aşteptăm ca alţii să le rezolve pentru noi.

În prima parte a zilei avem o mare capacitatea de a sintetiza şi ordona lucrurile. Putem să ne facem proiecte noi legate în care ne vom asuma mult mai multe responsabilităţi, devenind mai lucizi şi dorindu-ne stabilitatea.

Singura problemă este că privim lucrurile prea idealist, având tendinţa de a exagera, mai ales în plan emoţional.

După-amiaz şi seara lucrurile devin mai tensionate, fiindu-ne dificil să ne controlăm emoţiile, reacţionând chiar violent la observaţiile care ni se fac.

Vulnerabilitatea este accentuată, ne simţim oarecum fragili, invadaţi de incertitudini şi lipsiţi de securitate.

Lipsa de încredere în propriile noastre puteri este dublată de sentimentul că şi cei din jurul nostru ne tratează de la distanţă, făcându-ne să ne simţim neînţeleşi.

Cum nu prea putem face nimic pentru a atenua aceste stări, mai ales dacă suntem femei, ar fi util să ne conştientizăm, dar mai ales să ne acceptăm propriile slăbiciuni.

Echilibrul îl putem căpăta dacă facem sport sau mişcare, dacă ieşim în mijlocul naturii sau prin orice fel de activitate creativă. Nu uitaţi dăruiţi dacă vreţi să primiţi!

Ziua este dinamică, chiar generoasă cu noi, dar rămân la ideea mea că este o zi a bilanţului.

De aceea este posibil să analizăm concret şi corect, atent, tot ceea ce am făcut, bun sau prost şi să mergem mai departe fără a ne crampona, dar eliminând deficienţele.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Cum se curăţă energia? În primul rând, nu se fuge de acest lucru! Se înfruntă problema şi se lasă energia să se manifeste. De îndată ce acest lucru este făcut, energia este disipată şi cel în cauză poate merge mai departe. În orice fel se manifestă, ea va cauza durere şi suferinţă, pentru că se eliberează ceva ce a fost adesea în adâncul sufletului timp de multe încarnări. Daca sunt lăsate să curgă şi se merge mai departe, se ajunge într-o stare de conştientizare în care conştiinţa, iluminarea sufletului se pot schimba, şi numai atunci se poate urca în vibraţie.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  11 BERBEC

CONDUCĂTORUL UNEI NAŢIUNI

Cineva trebuie să conducă, să coordoneze activitatea şi viaţa celorlalţi, cel puţin atâta vreme cât membrii grupului sau comunităţii nu sunt capabili să se armonizeze de la sine, fără să aibă nevoie de un arbitru sau organizator. Iar în ce priveşte viaţa ta, tu însuţi trebuie să fii conducătorul ei, cu ce ai mai de preţ în tine. Nu trebuie să te conducă nici stomacul, nici egoismul, nici prejudecăţile, nici măcar aşteptările celor din jurul tău. Sufletul tău poate să vadă clar ce ai de făcut, dacă îl laşi să lucreze liber.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 30 BERBEC

UN IAZ CU RAŢE ŞI BOBOCII LOR

Tot ce exista în viaţa ta obişnuită, la tine acasă, şi în mod special ceea ce este legat de căminul şi familia ta, de obicei reprezintă acele lucruri pe care te-ai angajat să le întreţii şi să le îngrijeşti în viaţă. Dacă nu simţi asta, atunci fie locul tău este în altă parte, fie ai uitat de ce te afli aici. Acest sentiment poate fi extins şi asupra altor lucruri, în măsura în care te simţi responsabil faţă de evoluţia lor. Dacă nu te simţi responsabil pentru nimic, atunci nu poţi avea nici pretenţia să fie alţii responsabili pentru ceea ce trăieşti tu. Viaţa este un proces de cooperare între fiinţe, şi dacă ai pretenţia ca viaţa să-ţi ofere fără ca tu să oferi ceva, deja eşti în afara ei.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top