Previziuni pentru 3 aprilie 2015

Luna se află astăzi în semnul Fecioarei, doar că se află în perioada de ”fără direcţie”, ajutându-ne să putem să ne ocupăm cu eficienţă de toate treburile cotidiene personale. În schimb, după ora 11.00, odată ce trece în semnul Balanţei, stăm cam prost la capitolul comunicare şi nu ne putem exprima ideile aşa cum am dori, mai ales faţă de partenerul de viaţă. De aceea acestea sunt cele mai potrivite momente pentru a sta cu noi înşine, pentru a înţelege şi a decide cum este bine să continuăm, sau ce este necesar să continuăm. Important este să aplicăm, să punem în practică, să nu oprim energia creatoare a proiectelor generate, să nu o lăsăm să se blocheze.

Este momentul în care trebuie să avem o atitudine hotărâtă, profitând de tot ceea ce se întâmplă, dar mai ales de toate mesajele simbolice pe care le primim.

De aceea este important ca în această zi să respectăm regulile ordinii cosmice, să depunem energia necesară ca lucrurile să meargă în acord cu această ordine. Este bine să ne înfrânăm gândurile negative, şi dorinţa de a acţiona impulsiv.

Cel mai potrivit este să încercăm să ne relaxăm, să ne plimbăm, să permitem trupului nostru să se repare, să se adapteze condiţiilor exterioare. Este un moment dificil în comunicare, dacă ne încăpăţânăm să credem că numai noi avem dreptate; un moment în care trebuie să punem în balanţă ceea ce trebuie cu ceea ce ne place. Aici nivelurile de discuţie sunt diferite, fiecare trebuind să stabilească o ordine sau să-şi redefinească visele.

Nu este o zi uşoară, trebuie să fim pregătiţi pentru a o întâmpina cu mult calm, aşteptându-ne la situaţii paradoxale, dificil de înţeles sau imprevizibile. Efectul de Lună Plină şi al eclipsei, începe să se resimtă de astăzi. Primim mesaje subtile, avem gânduri, idei, este important să nu le neglijăm, să le notăm, chiar dacă pe moment par nesemnificative ( citiţi simbolul sabian al planetei Venus). Viaţa are de toate pentru toţi. Fiecare om se poate bucura de abundenţă, de bogăţie, atâta vreme cât prin bogăţie se înţelege ceea ce are nevoie fiecare, şi nu tot ceea ce îşi doreşte fiecare fără să aibă nevoie.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Fiecare greşeală va fi adusă în final la adevăr. Ai răbdare. Ceilalţi îşi vor învăţa cu timpul lecţiile. Nu încerca să faci dreptate cu propriile tale mâini. O persoană furioasă nu poate susţine adevărul. Atâta vreme cât suntem furioşi trebuie să ne îngrijim de mânia noastră, după ce o depăşim putem fi imparţiali şi atitudinea noastră faţă de viitor poate fi constructivă.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  14 BERBEC

UN ŞARPE ÎNCOLĂCINDU-SE LÂNGĂ UN BĂRBAT ŞI O FEMEIE

Relaţia dintre un bărbat şi o femeie poate fi simplă şi paşnică, sau complicată şi tensionată, după cum o fac chiar protagoniştii ei. Omul este o fiinţă socială, şi este firească tendinţa lui de a-şi găsi un partener de viaţă, un prieten şi un suflet apropiat. Dacă fiecare urmăreşte convieţuirea în pace, împlinirea prin dăruire, atunci totul merge bine. Problemele apar numai la cei care văd relaţia ca pe o confruntare cu celalalt, ca pe un comerţ cu sentimente sau ca pe o competiţie între ego-uri. Orice viziune eronată conduce la consecinţe pe măsură.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 21 TAUR

UN DEGET MIŞCĂTOR INDICĂ PASAJE SEMNIFICATIVE ÎNTR-O CARTE

Atunci când ai senzaţia că nu mai ştii ce să faci, trebuie să-ţi aminteşti că undeva există un răspuns la orice întrebare. Unii preferă să caute toate răspunsurile în cărţi, iar alţii apelează la experţi şi specialişti. Dar fiecare om poate să găsească singur răspunsul de care are nevoie. Cartea Vieţii este la îndemâna oricui, înscrisă în sufletul fiecăruia, şi trebuie doar să ştii să o citeşti – ceea ce nu se învaţă în şcoli, din păcate. Priveşte calm în sufletul tău, eliberat de prejudecăţi şi dorinţe, şi atunci vei putea vedea limpede răspunsul căutat.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top