Previziuni pentru 4 aprilie 2015

Astăzi avem Lună Plină şi eclipsă totală de Lună, despre care puteţi citi mai multe pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/luna-plina-din-4-aprilie-si-eclipsa-totala-de-luna.

Ea aduce un moment de tensiune interioară extremă şi de impulsivitatea exterioară devastatoare. Desigur că aceste stări pot fi uşor transformate constructiv, dar tocmai în aceasta constă provocarea. Spun acest lucru deoarece Luna refecare Careul în T cu Uranus şi Pluton, amplificând emoţiile noastre, producând evenimente dure, brutale, neaşteptate. De aceea este recomandat să fim cât mai retraşi, cât mai puţin vizibili, ocupându-ne exclusiv de viaţa noastră şi de problemele personale. Soarele are şi el cuadratură în formare cu Pluton, şi de aceea ziua de astăzi poate genera evenimente prin care sistemul nostru de valori să se răstoarne, tocmai pentru a permite noului să-şi facă loc.

Gândurile din trecut, impulsivitatea şi reproşurile pot fi pe primul loc, împiedicându-ne să ascultăm mesajele subtile. Este o agitaţie extremă în mintea noastră, greu de oprit. Aceasta se poate realiza cu uşurinţă făcând mişcare, ieşind în mijlocul naturii.

Pentru corectarea anumitor probleme din prezent este necesară o corectare a trecutului, dar asta nu înseamnă modificarea trecutului în sine, fiindcă el nu mai poate fi schimbat. Ce s-a întâmplat rămâne asa cum s-a întâmplat. Dar se poate modifica atitudinea interioară, prin decizii si atitudini noi, capabile să creeze rezultate noi în viitor. În felul acesta, viata noastră poate evolua spre mai bine, spre acele realizări dorite sau fireşti, conforme cu idealurile noastre.

În principal ziua de astăzi este una foarte emoţională şi foarte încărcată, atât afectiv cât şi fizic. De fapt fiecare dintre noi suntem copleşiţi de fel de fel de gânduri sau probleme. Din păcate le dăm o mai mare amploare decât este necesar, din acest motiv îngrijorările noastre vor fi pe măsură.

În rest trebuie să încercăm să nu ne manifestăm prea violent trăirile şi să fim cât mai liniştiţi, măcar următoarele patru zile.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Cuvântul greşeală este o altă invenţie a fiinţei umane. Dacă cuvintele „satana, păcat, rău, greşeală, a trişa” şi multe altele nu ar exista, nu ar apărea în dicţionare, te-ai gândi la ele?

Tot acest vocabular a fost inventat şi acceptat de foarte mult timp. Unii oameni cred că ei cunosc mai bine decât Dumnezeu legile naturale şi au început să îşi facă propriile lor legi. Setea de putere a oamenilor a dominat. Fiinţa umană s-a lăsat influenţată de acest lucru. Acum se află într-o etapă în care simte nevoia de a regăsi perfecţiunea de la începutul timpului, perfecţiunea care corespunde legii armoniei naturale, singura lege care ar trebui să existe. Valorile, metodele, obiceiurile şi principiile aunt atât de ridicate în cazul fiinţei umane încât ajung să îi conducă viaţa. A sosit timpul să te opreşti, să te priveşti prin prisma propriilor tale valori. Răspund ambiţiilor tale? Crezi cu adevărat în ele? Te fac fericit? Prezenţa valorilor, a metodelor, a obiceiurilor şi a principiilor indică faptul că noţiunea de bine şi de rău este încă foarte puternică. Ne limitează dorinţele şi dă naştere la conflicte interioare frecvente. „nu trebuie să fac asta, nu este bine.” Este sindromul personalităţilor puternice, cele care nu se lasă în voia dorinţei, a laturii lor de copil.

Personalităţile puternice au un punct comun important: se cred altceva cu mare uşurinţă. Între altele, se cred mult mai bune în comparaţie cu ceilalţi, care nu sunt la fel de buni. Vor tot timpul să îi schimbe pe ceilalţi. Noţiunea lor de bine şi de rău are o influenţă prea mare asupra lor. De aceea le este atât de greu să îi accepte pe ceilalţi aşa cum sunt. Lise Bourbeau

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  15 BERBEC

UN INDIAN CONFECŢIONÂND O PĂTURĂ

Munca ta nu trebuie să fie doar un gest de rutină, mecanic, dintr-o obişnuinţă de a face ceva doar ca să ai de unde obţine un venit, ci trebuie să fie o lucrare îndeplinită cu plăcere, bucurie şi creativitate. Ea trebuie să te reprezinte pe tine, cu aspiraţiile şi idealurile tale, şi să te conducă permanent spre împlinirea acestora. Este calea prin care fiecare zi – chiar dacă este o zi de muncă susţinută – iţi va face viaţa mai frumoasă şi mai bogată. Dacă nu ai încă o asemenea muncă, nimic nu te opreşte să o cauţi!

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 4 SĂGETĂTOR

UN COPILAŞ ÎNVĂŢÂND SĂ MEARGĂ

Orice început are dificultăţile sale, şi obstacolele trebuie depăşite pas cu pas. Orice om are capacitatea de a învăţa, trebuie doar să şi-o folosească pentru a trece de primii paşi şi a putea merge apoi pe picioarele sale. Dar dacă îţi spui că nu eşti în stare să înveţi ceva nou, că este prea greu, sau că nu mai are rost, deja îţi închizi singur o poartă prin care ai putea merge către ceva mai bun decât ce ai acum în viaţă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top