Previziuni pentru 7 aprilie 2015

Astăzi avem cuadratura dintre Saturn şi Vesta, un aspect aparent minor, dar de natură a ne testa încrederea şi de a ne determina să acţionăm conform cu idealurile noastre. De aceea este important astăzi, ca oricât de greu ne-ar fi, să putem avea tăria de spirit de a continua şi de a nu ne pierde credinţa.

În a doua parte a zilei vom resimţi intens şi cuadratura pe care Marte, guvernatorul zilei, o va face cu Junona. Junona se află aproximativ alături de Jupiter staţionar, acest cuplu aducând o forţă de manipulare şi de acţiune decisivă extremă. Dacă este folosit constructiv, aspectul poate genera încheierea unei lungi perioade de blocaj financiar, prin acţiunile conştiente de înlăturare a absolut tot ce nu ne este necesar. Spun toate acestea deoarece Piramida de Foc între Jupiter/Junona, Uranus/Soare/Mercur şi Saturn retrograd, aduce acum cele mai importante retuşuri şi acţiuni de redresare şi vindecare la toate nivelurile.

Tot astăzi tripla conjuncţie Uranus Soare Mercur, este vârful yodului format cu Lilith şi Luna, de aceea este important să depunem toate eforturile conştiente şi să acţionăm cu luciditate pentru a putea încheia cu bine această etapă dură de transformări prin care am trecut. Este vorba în primul rând de a înţelege şi apoi de a ne elibera de prejudecăţi şi frică, de a lăsa intuiţia să lucreze în cel mai profund mod.

Mai este indicat să ne analizăm natura afectivă, să comunicăm cât mai mult cu familia, dar mai ales să utilizăm raţiunea în viaţa particulară, pentru că tendinţa este de a le trata imatur şi superficial.

Cel mai indicat ar fi să reflectăm asupra nevoilor emoţionale, să le conştietizăm şi să le comunicăm, altfel se vor acumula sub forma unor frustrări, şi vor izbucni la exterior în cele mai nepotrivite momente. Tot despre comunicare este bine să dăm importanţa cuvenită cuvintelor, să ne gândim de două ori înainte de a le folosi în mod caustic. Există această predispoziţie atât astăzi, cât şi în următoarele zile.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Misticii spun că atunci când începem drumul nostru spiritual, vrem deseori să vorbim cu Dumnezeu – şi sfârşim prin a nu auzi ce are El să ne spună.

Spune maestrul: “Relaxează-te un pic. Nu e uşor. Avem o nevoie naturală de a face întotdeauna lucrul corect, şi credem că-l putem face lucrând fără încetare. E mult mai important să încercăm, să eşuăm, să ne ridicăm şi să încercăm din nou. Dar să-L lăsăm pe Dumnezeu să ne ajute. În mijlocului unui efort mare, să ne privim, să-I permitem să se arate şi să ne călăuzească. Câteodată să-I permitem şi să ne ţină în braţe.”

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  18 BERBEC

UN HAMAC GOL

Când simţi că ai nevoie de odihnă, nu ezita să te relaxezi. Ia-ţi o mică vacanţă, fie şi de o singură zi sau de câteva ore, de la treburile obişnuite, şi mergi într-un loc nou, sau încearcă o ocupaţie nouă, sau pur şi simplu destinde-te fără să faci ceva anume. Când cauţi o soluţie şi eşti obosit, un moment de relaxare, de detaşare cât mai deplină faţă de problema cercetată te poate ajuta să găseşti mult mai repede şi mai inspirat soluţia căutată.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 5 TAUR

O VADUVĂ ÎN FAŢA UNUI MORMÂNT DESCHIS

Trecutul ne poate folosi numai în măsura în care învăţăm din el. Dacă regretăm lucrurile care s-au întâmplat, asta are valoare numai dacă regretele sunt impulsuri pentru a nu mai repeta greşelile care ne-au condus la ele. Dar regretele pentru lucruri faţă de care nu ne considerăm vinovaţi sunt inutile. Ele ne dezvăluie doar faptul că ne-am ataşat de ceea ce am pierdut mai mult decât era necesar, sau că pe undeva greşim chiar în atitudinea faţă de ele. Putem să ne spunem oricând că tot ce s-a întâmplat a fost inevitabil, şi dacă regretăm ce s-a întâmplat, atunci avem datoria să acţionăm în aşa fel încât să nu mai ajungem în astfel de situaţii.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top