Previziuni pentru 15 aprilie 2015

Hristos a Înviat!

Am avut nişte zile extrem de agitate, nu mi-am găsit răgazul şi pacea necesară pentru a scrie. Ce am observat foarte acut că viaţa ne-a scăpat de sub control, ceea ce trebuie să facem este să o urmăm, acolo unde ne indică, fără a ne opune sau a încerca să înţelegem ceva.

După aceste sărbători importante, s-a schimbat vibraţia, s-a schimbat energia şi informaţia, acum fiind într-o perioadă de adaptare, grea, tocmai pentru că pare că nu înţelegem nimic.

Din punct de vedere astrologic, Mercur – guvernatorul zilei, dar şi al săptămânii – trece în semnul Taurului, de unde ne este amplificat simţul practic dar şi apropierea de natură, de Pământ. O dată intrat în acest semn, cumva Mercur îl va dinamiza şi pe Marte căci îi va transmite informaţiile necesare dictate de Jupiter, tocmai pentru a ne acorda noilor legi legate de Pământ dar şi de informaţie. În acelaşi timp se află în trigon cu Pallas, ceea ce cu siguranţă determină o coerenţă între informaţie, înţelegere, învăţare şi inteligenţa emoţională, totul, absolut totul având un sens, pe care trebuie să-l înţelegem.

Venus se află în semnul Gemenilor de unde formează opoziţie cu Saturn, aspect anual care atunci când se formează, aduce un fel de blocaj emoţional, dar ne şi opreşte din acţiunile iraţionale, bazate pe instincte şi dorinţe. În acest an opoziţia are şi o altă direcţie importantă, aceea de a ne bloca acţiunile stresante sau consumatoare de energie, fiecare dintre pare pe moment blocat. Mercur şi Venus se află în recepţie mutuală, cele două acţionând pentru a ne recalibra şi a ne armoniza munca cu ideile şi acţiunile cu informaţia.

Apoi trebuie menţionat că opoziţia Venus Saturn se descarcă prin conjuncţia Lună Neptun, din semnul Peştilor, ceea ce se traduce prin aceea că tot ce avem de făcut dar mai ales de învăţat este să ne acordăm sufletul la mesajele subtile pe care le primim, să nu ne neglijăm intuiţia, visele sau senzaţiile, în spatele lor se ascund mesaje importante, pe care trebuie să învăţăm să le înţelegem. Practic cred că se stabileşte un nou fel de comunicare şi acum suntem la capitolul sunete. Alături de Neptun şi Lună se află Vesta, ceea ce face şi mai interesant procesul de transmitere şi recepţionare a informaţiei şi senzaţiilor la nivel subtil. Este indicat să ne lăsăm puţin timp pentru a ne nota ceea ce simţim, ceea ce intuim, sau ce gânduri ne vin.

Orice lucru care se întâmpla în viaţa noastră are nevoie de energie. Dacă nu ne
trimitem energia – este ceea ce se numeşte „identificare” – deci dacă nu ne identificăm cu nimic, lucrul respectiv moare, el nu mai are o energie care să îl susţină. Iar neidentificarea este cealaltă faţetă a faptului de a rămâne martor. Obişnuinţa este comoda, luciditatea este dificilă – însă este astfel doar la început. Reţineţi acest lucru : nimic nu poate fi câştigat fără luciditate şi credinţă.
Aceasta este o lege supremă.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Eşti unic – mirabil şi nemaiîntâlnit. Nu mai există nimeni asemenea ţie, în tot Universul. În onoarea Sinelui tău – sublim, fără seamăn, ar fi bine să accepţi, să preţuieşti şi să dezvolţi trăsăturile minunate care, împletite în chip desăvârşit, îl constituie pe cel care eşti. Una dintre căi, în acest scop, este de a nu te mai compara cu ceilalţi oameni.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  26 BERBEC

UN OM ÎNZESTRAT CU MAI MULTE DARURI DECÂT POATE DUCE

Ai tot ce vrei ca să faci tot ce trebuie, şi ai tot ce-ţi trebuie ca să faci tot ce vrei. Dar dacă ai senzaţia că îţi lipseşte ceva, aceasta poate să vină adesea din refuzul tău de a vedea abundenţa de posibilităţi care te înconjoară, bogăţia de lucruri care aşteaptă ca tu să le foloseşti. Fericit cel care ştie să obţină maximum din ceea ce are, oricât de puţin ar avea, şi păcat de cel care are mult dar nu pune în valoare tot ce are!

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 1 TAUR

UN IZVOR LIMPEDE DE MUNTE

Toata viata ne bazam in deciziile noastre pe cele mai diverse soiuri de informatii si invataturi, si totusi vedem ca viata noastra este plina de probleme si neajunsuri, care sunt consecintele directe ale deciziilor pe care le luam. Ca sa luam decizii bune si sa actionam corect, trebuie sa cautam mereu surse de informatie cit mai clare, cat mai sanatoase, cat mai apropiate de adevar. Apa cunoasterii este cea care ne da puterea sa rezolvam multe probleme, de aceea este bine sa ne potolim setea de la izvoare cit mai curate.

ASPECTELE ZILEI

Venus în Gemeni în opoziţie cu Saturn în mişcare aparent retrogradă în Săgetător

Este un aspect care ne va influenţa toată săptămâna şi pe care îl resimţim de câteva zile.

El este considerat că ne aduce răcirea relaţiilor sentimentale, detaşare, multă muncă, mai ales pentru a rezolva problemele materiale curente.

Vom sacrifica multe lucruri ambiţiei noastre şi vom fi presaţi de rezolvarea problemelor materiale. Acestea, însă, nu ne vor aduce bucurii şi frustrări datorită muncii prea intense şi eforturilor prea mari pe care le depunem. Vom acorda o importanţă mai mare decât trebuie problemelor minore şi ne vom face probleme din orice pierderi mărunte sau despărţiri.

Pe de altă parte la nivel subtil acest aspect aduce cu el o înţelegere mai profundă a realităţilor, mai ales a relaţiilor, o abordare a lor corectă şi detaşată, dar şi o tendinţă de eliberare de convenienţele sociale. Este un moment în care ne adunăm prin retrăirea unor experienţe sau prin înţelegerea unor evenimente din trecut. Eu îl consider un aspect foarte important, mai ales în momentul evoluţiei noastre, pentru că reprezintă o tranziţie în dezvoltarea conştiinţei noastre., pentru înţelegerea profunda sensului relaţiilor sau problemelor materiale.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top