Previziuni pentru 19 aprilie 2015

Această săptămână care începe astăzi este guvernată de Lună, ea aflându-se într-o poziţie excelentă, în exaltare, în semnul Taurului, ajutându-ne în această zi să fim concreţi şi să primim toate informaţiile prin inconştient, de care avem nevoie pentru a acţiona conform cu indicaţiile date de Luna Nouă de ieri.

În plus formează conjuncţie cu Mercur şi Marte, ceea ce ne ajută să fim practici şi ordinaţi în gândire, putând să fim eficienţi doar în acele activităţi care ne reprezintă valoarea şi modul de a gândi.

Mercur este în sextil cu Neptun, ceea ce face ca noi să fim destul de restricţionaţi în acţiuni, aşa cum spuneam mai sus, fiind posibile doar cele care ne reprezintă. De aceea să nu ne mirăm că este un moment dificil în comunicare, dacă ne încăpăţânăm să credem că numai noi avem dreptate; un moment în care trebuie să punem în balanţă ceea ce trebuie cu ceea ce ne place. Aici nivelurile de discuţie sunt diferite, fiecare trebuind să stabilească o ordine sau să-şi redefinească visele. Altfel acest aspect ne îndeamnă să ne bucurăm de momentele de linişte şi siguranţă petrecute în compania celor care ştiu să ne asculte în tăcere. Adesea putem afla multe lucruri despre noi înşine dacă le povestim persoanei potrivite. Simplul fapt că vorbim despre ele ne ajută să înţelegem mai bine ce trăim şi să întrevedem soluţiile pentru rezolvarea situaţiilor. Iar uneori, alţii pot avea nevoie ca noi să-i ascultăm în linişte…

Venus, în schimb, se află în cuadratură cu Neptun, de aceea astazi emotiile noastre sunt profunde, iar intuitia functioneaza la cote maxime, cel mai bine mai ales in plan personal este sa dam si o nuanta de pragmatism sentimentelor pe care le incercam, astfel va dispare conflictul dintre personalitate si emotii. In plus putem renunta la emotiile vechi si inutile, pentru a lasa locul unora noi sa se manifeste.

Pentru toti si toate exista un timp potrivit. Niciodata nu amanati pentru maine ceea ce stiti ca ar trebui sa faceti astazi, ar trebui sa mergem in ritmul vietii si fim in perfecta pace. Gandurile noastre creative, pozitive, de iubire detin o putere uriasa, mult mai mare decat ne inchipuim, deoarece gandurile sunt putere. Asadar ar trebui sa anulam toate acele ganduri negative.  Sa cautam intotdeauna partea plina a paharului, caci cu cat radiem mai multa bucurie si iubire, cu atat mai multa bucurie si iubire atragem spre noi.

In plus acest aspect este de natura a ne determina sa avem iesiri emotive destul de neasteptate, chiar explozive, dar si o atitudine inconstanta, determinand momente de blocaj in viata sentimentala.

De aceea este important sa ne controlam sentimentul de revolta si iesirile necontrolate, mai ales in raporturile de serviciu.

In aceasta zi ar fi cel mai indicat sa acumulam informatiile necesare transformarilor pe care ar trebui sa le facem pentru reusi in proiectele pe care le-am initiat.

Este important sa ne relaxam macar cateva minute in mijlocul naturii sau sa schimbam mediul. Este o variatie necesara pentru a gasi solutiile cele mai potrivite momentului.

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Într-o zi regele se simţi nesigur şi-i chemă la dânsul pe toţi înţelepţii aflaţi în slujba împărătească. Zise el:
– Ceva mă îndeamnă să caut un anumit inel, un inel care să-mi permită să-mi păstrez echilibrul sufletesc. Şi inelul acesta trebuie să fie astfel încât, atunci când sunt nefericit, să mă înveselească. Totodată, dacă sunt fericit şi mă uit la el, inelul trebuie să mă facă să mă rămân cu picioarele pe pământ.”
Înţelepţii se sfătuiră între ei, până ce în sfârşit luară o hotărâre în privinţa acestui inel care trebuia să satisfacă cerinţele regelui.
Pe inelul gândit de dânşii fură gavate adânc următoarele cuvinte: Şi aceasta va trece.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  29 BERBEC

MUZICA SFERELOR

Atunci când este linişte perfectă, poţi să asculţi muzica sferelor. Unii îi mai spun „corul îngerilor”. Dar liniştea perfectă nu trebuie să fie doar în jurul tău, ci mai ales înlăuntrul tău. Poţi să te ascunzi într-o încăpere izolată, unde nu pătrunde nici un sunet, sau te poţi retrage într-o pustietate unde nimic nu mişcă, dar dacă în tine însuţi nu este pace deplină, vei auzi doar tumultul şi vocile din propriul tău suflet. Fă linişte în tine însuţi, găseşte-ţi pacea ca să asculţi muzica sferelor.

GRADUL SABIAN AL LUI NODULUI NORD – 9 BALANŢĂ

TREI VALOROASE TABLOURI VECHI ÎNTR-O SALĂ SPECIALĂ A UNEI GALERII DE ARTĂ

Tu nu eşti doar corpul tău fizic. În fiinţa ta se îmbină 3 planuri: fizic – mental – spiritual. Ştiinţa le vede ca substanţă – inteligenţă – energie. Între acestea trebuie să existe un echilibru, o armonie deplină. Omul trebuie să se preocupe în mod echilibrat de progresul său în toate aceste planuri. În lipsa echilibrului, viaţa lui este limitată şi neîmplinită. Dar cei care caută echilibrul şi armonia acestor 3 aspecte au parte de împlinire.

ASPECTELE ZILEI

Mercur în Taur în sextil cu Neptun în Peşti

Este un aspect de scurtă durată, care ne creează oportunităţi legate de micile afaceri, aduce intuiţie şi inspiraţie, creativitate şi simţ artistic. În general ne simţim mai împliniţi, mai atenţi la ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Comunicarea cu Dumnezeul Tatăl este mult mai bună, iar credinţa ne poate ajuta foarte mult când este vorba de luarea unei decizii.

Venus în Gemeni formează un careu cu Neptun din Peşti

Este un moment în care ne vom afirma amorul propriu, vom fi vanitoşi şi lipsiţi de iubire faşă de tot ce ne înconjură. Să nu uităm că vanitatea şi egoismul contravin idealurilor urmărite de noi.

Cel mai important la acest aspect este să ne învingem trăirile egoiste, lenea, starea de confuzie şi teamă, să mergem înainte, să nu ne abatem de la propriile idealuri, să acţionăm energic, să dăm forme semnificative lucrurilor în care credem.

În relaţiile cu cei din jur să evităm posesivitatea şi dorinţa de a capta atenţia, de a fi în centrul unei colectivităţi. Umanitarismul şi cutarea relaţiilor bazate pe idealuri comune, sunt cele mai potrivite.

Vom obţine înţelepciune şi succes din orice acţiuni utile, va trebui să acţionăm ca un transformator al răului în Bine.

Trebuie să facem ca Înţelepciunea şi dragostea să curgă fără încetare în interiorul nostru şi să proiectăm asupra lumii imagini pline de bunătate.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top