Previziuni pentru 22 aprilie 2015

Astăzi avem o frumoasă Piramidă de Pământ,  formată între Pluton, Lilith şi conjuncţia Marte Mercur; este considerată o configuraţie benefică, dar pe de altă parte, este extrem de stabilă, de fapt punând în aplicare energii prestabilite, la nivele spirituale foarte înalte. Apoi toate cele trei trigoane care se formează astăzi: Marte – Pluton, puţin după miezul nopţii, Mercur Pluton la 16.29 şi Marte Lilith la 23.06, sunt în perioada de Lună fără direcţie, poziţionată în semnul Gemenilor. Din acest motiv se poate spune că ne lipseşte controlul, ne lipseşte puterea de decizie asupra situaţiilor şi evenimentelor, şi chiar capacitatea de a înţelege cu mintea ceea ce se întâmplă. În plus există o dinamică greu de controlat a evenimentelor, sentimentul meu este că aceasta se poate asemăna cu mişcarea norilor pe cer, singurul lucru pe care-l putem face este să asistăm şi să fim pregătiţi pentru absolut orice.

Apoi opoziţia Chiron Lilith începe să se resimtă foarte intens, acest aspect este, din punctul meu de vedere, unul dintre cele mai interesante, din punct de vedere evolutiv. El ne provoacă să descompunem forţele aflate în joc pentru a dobândi un nou punct de vedere. Acest aspect merită studiat cu atenţie – probabil voi încerca să scriu un articol separat – pentru că ne va conduce la o viziune mult mai bună asupra întregului dar şi asupra şi ne determină să ne descoperim propria exprimare a calităţilor şi darurilor pe care le avem.

Pot exista momente în care conexiunea noastră cu universul pare întreruptă. Poate că lucrurile nu decurg grozav, în decursul unei zile, ori într-o sferă a vieţii, sau nu ne simţim în apele noastre. Adevărul este că universul e mereu alături de noi şi ne aşteaptă. Ştim că ne creăm propria experienţă, prin gândurile noastre; şi aceasta este o altă cale, atât de necesară, pentru a lua o decizie conştientă, cu privire la modul în care dorim să trăim experienţa vieţii. Noi suntem cei cărora le revine sarcina de a stabili conexiunea, deoarece nimeni nu poate face acest lucru în locul nostru, chiar dacă, uneori, universul ne poate trimite apeluri de trezire.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Atunci când îţi urmezi calea, în lume, aminteşte-ţi să fii conştient de prezenţa celorlalţi, a semenilor tăi; să oferi o mână de ajutor, ori de câte ori este nevoie; şi să oferi acest ajutor, în mod necondiţionat! Prin aceste mici gesturi, vei transforma lumea într-un sălaş minunat.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  2 TAUR

O FURTUNA ELECTRICA

Când tensiunile acumulate ajung la maximum, se mai întâmplă şi descarcari violente, a caror energie nu trebuie sa te sperie, caci o poti capta si dirija in scopuri utile. Orice s-ar întâmpla în astfel de momente, exista posibilitati pentru a transforma situatiile dramatice sau emotiile violente in resurse constructive, daca dispui de cunoasterea cailor de actiune necesare.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 15 TAUR

UN OM CU O PALARIE FISTICHIE DE MATASE, INFOFOLIT CONTRA FRIGULUI, INFRUNTA O FURTUNA

Omul modern si-a umplut viata cu tot felul de obiecte si obiceiuri artificiale, care ii dau o vaga senzatie de siguranta, dar ii rezolva prea putin din problemele cu adevarat importante ale vietii. Omul are nevoie de o viziune mai profunda, de cautarea unor solutii mai naturale pentru a face fata furtunii informationale contemporane si a marilor schimbari prin care trece lumea astazi. Adevarul nu poate fi marcat prin cod de bare.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top