Previziuni pentru 24 aprilie 2015

Astăzi Luna se află în propriul domiciliu, semnul Racului, de aceea suntem mult mai intuitivi dar şi destul de irascibili şi capricioşi. Din acest semn formează opoziţie cu Pluton şi cuadratură cu Uranus, amplificând la fiecare dintre noi tendinţele de manifestare explozive. Trecând însă peste toate acestea ziua este minunată pentru că ne dă răgazul necesar pentru a ne pune în ordine gândurile şi ideile dar şi pentru a ne structura informaţiile din ultima perioadă de timp.

Venus, guvernatoarea zilei, se apropie de cuadratura cu Lilith, un aspect care poate genera multe furtuni sufleteşti, şi care ne determină să ne grăbim să judecăm lucrurile înainte de a avea toate informaţiile. Când tensiunile acumulate ajung la maximum, se mai întâmplă şi descărcări violente, a căror energie nu trebuie să ne sperie, căci o putem capta şi dirija în scopuri utile. Orice s-ar întâmpla în astfel de momente, există posibilităţi pentru a transforma situaţiile dramatice sau emoţiile violente în resurse constructive, dacă dispunem de cunoaşterea căilor de acţiune necesare.

Este momentul ca în viaţa noastră cât şi în viaţa socială să explodeze acele lucruri, situaţii, lumi care şi-au epuizat vitalitatea şi utilitatea. Pe de altă parte este momentul întoarcerii la spiritualitate, din acest motiv, dacă nu vom accepta, vom fi constrânşi să facem schimbările necesare. La nivel mundan este posibilă declanşarea a fel de fel de catastrofe, mai ales dacă se va menţine cu orice preţ ceea ce este uzat, deteriorat sau corupt. De aceea este important să abandonăm vechile obiceiuri care ne aduc suferinţe, să adoptăm altele noi, căci în caz contrar tulburările catastrofice vor reuşi să ne schimbe.

Să nu uităm că astăzi este ziua afecţiunii, fiind extrem de favorabilă căsătoriei sau concepţiei. Este  ziua în care putem concretiza financiar tot ceea ce am început luni, şansele de finalizare sunt foarte mari.

Nu uitaţi să acordaţi naturii şi vieţii respectul cuvenit, şi nu vă lăsaţi viaţa să se închisteze între zidurile oraşului sau ale biroului. Căutaţi mereu armonia cu natura.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Uneori, avem impresia că evenimentele nu se desfăşoară îndeajuns de repede, în ceea ce ne priveşte; de asemenea, că viaţa trece pe lângă noi. Timpul pare să-şi fi contenit lunecarea, să stea neclintit; iar noi părem a fi martori tăcuţi ai propriilor vieţi. Alteori, avem impresia că nu ne-au mai rămas experienţe inedite, captivante, de încercat, şi că suntem ferecaţi într-un ciclu nesfârşit, al stagnării. Dacă ne vom acorda răgazul de a lua în considerare aceste simţăminte, vom constata că se petrece, probabil, mult mai mult, dincolo de vălul aparenţelor; de pildă, poate mocni teama de a ne aventura în necunoscut.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  4 TAUR

VASUL DE AUR DE LA CAPĂTUL CURCUBEULUI

Promisiunile viitorului sunt legate de încercări şi obstacole, şi oricât ar părea ele de utopice, până la urmă tot se vor împlini. Atâtea lucruri existente în zilele noastre ar fi putut să pară idei nebuneşti unui om de acum 500 de ani, şi iată că s-au realizat. Lucruri care azi ni se par imposibile, peste 100 de ani probabil vor fi realităţi obişnuite. Nu te limita numai la culoarea zilei de azi, există multe alte culori în univers!

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 15 GEMENI

DOI COPII OLANDEZI DISCUTÂND

Comunicarea de la suflet la suflet nu are nevoie neapărat de un limbaj sofisticat sau de concepţii complicate. A vorbi simplu, din inimă, este cea mai eficientă cale pentru a transmite celorlalţi idei utile. Fiecare va recepţiona ceea ce crede că îi este de folos, şi nimeni nu are nevoie să impună altcuiva punctul său de vedere.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top