Previziuni pentru 1 mai 2015

Mercur trece astăzi în semnul Gemenilor, de aceea comunicarea, comerţul şi călătoriile vor fi favorizate. Practic lucrurile se vor mişca mult mai repede, ceea ce este constructiv, atâta vreme cât nu suntem agitaţi, nerăbdători şi superficiali.

Soarele şi Junona perfectează cuadratura despre care am mai vorbit, ceea ce tensionează oarecum zona relaţională, dar şi modul de derulare a parteneriatelor noastre, indiferent de natura lor. În plus Luna se află în semnul Balanţei, formând conjuncţie cu Nodul Nord şi în sextil cu Jupiter, în acest fel construind în jurul nostru multe posibilităţi, de a înţelege ceea ce avem de echilibrat, cumva determinându-ne să fim mai atenţi la relaţiile noastre, să facem un pic de ordine în ele.

Pluton formează sextil cu Vesta, un aspect care ne deschide o mulţime de oportunităţi de a transforma, de a schimba, de a ne elibera şi curăţa de reziduurile trecutului,  dar şi de fricile, temerile, nesiguranţa şi provocările aparente prin care am trecut în perioada anterioară. Este un aspect excelent, care ajută sufletul să se liniştească şi spiritul să funcţioneze la parametrii optimi.

Mai este un aspect interesant format din două yoduri care se intersectează, despre care am mai vorbit, şi de cuadratura dintre Junona şi Soare, din combinarea lor apare o imagine holistică asemănătoare cu o nicovală, doar că ea este destul de subtilă, invizibilă chiar, ceea ce o face să fie destul de periculoasă. Partea bună este că ea se poate descărca prin Venus, adică cu multă iubire, dar şi prin identificarea noastră cu Dumnezeu, fiecare putând înţelege prin această frază destul de ambiguă, ceea ce simte şi cum simte că poate face acest lucru, măcar câteva secunde din zi.

Cred că este o zi excelentă în care ne putem relaxa, ne putem bucura de natură, de oamenii care ne înconjură şi ne sunt alături, de cei pe care-i iubim şi respectăm.

Cu toate că avem tendinţa de a ne comporta cu vanitate şi oarecum demonstrativ, ar fi bine să ne controlăm acest tip de comportament pentru a nu crea situaţii tensionate. În acelaşi timp este remarcabil cum vor reveni acele activităţi sau acţiuni cu care ne-am confruntat şi pe care la vremea respectivă nu le-am înţeles sau nu le-am recepţionat mesajul. Este important să fim extrem de atenţi la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, să privim mai atenţi la semnificaţi micilor întâmplări sau gesturi sau chiar a senzaţiilor pe care le avem.

Este o zi în care din punct de vedere emoţional ne simţim extrem de confuzi influenţându-i şi pe cei din jur cu starea noastră. Trebuie să fim plini de curaj şi încrezători, pentru a depăşi obstacolele care ne apar, sau dificultăţile în care suntem. Este bine să lăsăm intuiţia să vorbească, să ne interiorizăm pentru a înţelege  situaţiile pe care trăim. Voinţa este un alt aliat puternic în această perioadă, fiind important să acţionăm sub impulsul ei.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Eu mă trezesc şi răsăritul îmi zâmbeşte

Eu merg şi păsările-mi cântă…

Aceasta zi nicicând nu se va sfârşi

Din ce în ce mai mult iubesc.

Cu pas uşor, pe-a soarelui cărare

Mă îndrept spre pădurea tatălui meu.

Văd cărăruia, dar nu-mi simt picioarele,

Fericirea e fără de sfârşit..

Mi-aduc aminte : şi mai-nainte toate acestea le-am văzut,

Cerul, copacii şi florile,

Privirea însă alata-mi fu, totul în supărare

Şi durere înecat era.

Dar acum – peste tot eşti TU !.

Şi toate sunt la fel, stele şi păsărele,

Doar că eu altfel le privesc:

Fără-ntristare.

Am uitat cum să mă mai încrunt.

Oameni, pe voi toţi eu vă iubesc !.

Dupa Anastasia şi Vladimir Megre – Creaţia, vol IV al seriei Cedrii sunători ai Rusiei

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  11 TAUR

O FEMEIE STROPIND FLORILE

Natura te-a înzestrat cu un corp fizic care are nevoie de o atenţie specială. El este instrumentul prin care poţi acţiona în această lume a planetei Pământ. Oricât de presante sau de interesante ar fi alte obiective, nu uita că pentru a le atinge şi a te bucura de ele ai nevoie de acest corp fizic, într-o stare cât mai bună. Nu neglija să-i acorzi momente de relaxare şi de îngrijire, şi nici nu-l forţa să facă lucruri care îi provoacă stări neplăcute sau suprasolicitări. Ceea ce ai de făcut se poate face cu un minimum de efort şi de stres, şi cu maximum de atenţie şi bucurie.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 3 SĂGETĂTOR

DOI OAMENI JUCÂND ŞAH

Este util să ştii să evaluezi consecinţele acţiunilor tale. Dacă acţionezi pripit, fără chibzuinţă şi fără a lua în considerare situaţia şi din punctul de vedere al celuilalt, adesea ai toate şansele să pierzi sau să greşeşti pueril. Jocul vieţii poate fi jucat şi fără ca unul să câştige şi altul să piardă, şi mai important este să-ţi faci prieteni decât să învingi atunci când victoria nu-ţi aduce, de fapt, nimic.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top