Previziuni pentru 4 mai 2015

Ziua începe cu momentul de Lună Plină, cu Luna, guvernatoarea zilei, în semnul de cădere al Scorpionului. Din acest motiv, acţiunea pe care o resimţim la nivel emoţional este extrem de subtilă, practic, noi recepţionând mesajele doar la nivel inconştient, acţiunile noastre concrete fiind oarecum în dezacord aparent cu ceea ce simţim. Acest conflict determină o stare de nesiguranţă, amplificată şi de cuadratura dintre Soare şi Jupiter,

Emoţiile interioare ating de numeroase ori sublimul  dar vom suferi dacă dorim să le transpunem in practică, mai ales pentru că nu găsim cele mai potrivite căi să o facem.

Când începem o experienţă nouă, este posibil să fim stângaci, să ne descurcăm greu, dar acesta nu trebuie să fie un motiv pentru a renunţa. Avem nevoie de exerciţiu şi de înţelegerea fondului problemei, pentru a ne dezvolta abilităţile şi a lucra cu o viziune cât mai completă.

Este importat să înţelegem şi să acceptăm că lucrurile nu vor fi mereu la fel, condiţiile vieţii se schimba permanent şi trebuie să fim pregătiţi pentru schimbările care vor veni. Prezentul este momentul în care ne putem crea un viitor bun, şi dacă îl neglijăm, trăind doar în umbra trecutului sau făcându-ne griji inutile pentru viitor, avem toate şansele ca viitorul să ne găsească nepregătiţi. Dar atenţie căci nimic din ceea ce facem acum nu rămâne fără urmări, şi avem prilejul în prezent să facem numai ceea ce ne va aduce roade bune în viitor.

Evenimentele ne vor determina ca interiorul nostru să se armonizeze cu exteriorizările, fiind o permanentă luptă între bine şi rău, care ne pune faţă în faţă dorinţa de confort şi starea de somn şi activităţile care au rolul de a ne împinge către evoluţia spirituală. De multe ori îşi va face prezenţa îndoiala şi lipsa de încredere sau ezitările, fiind din această cauză u n moment evolutiv delicat, căci atracţia către trecut este foarte mare. Partea bună este că avem acces să închidem uşa trecutului, chiar dacă cu preţul unor zile de încercare şi de tentaţie, pentru a avansa fără a ne mai întoarce.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Daca priveşti înapoi la trecut, vei vedea că au fost multe dăţi când ai spus „nu” la lucruri la timpul prezent. Poate că au părut prea ciudate, poate prea înfricoşătoare. Poate abia le-ai observat, pentru ca erai concentrat în a-ţi îndeplini propriile planuri şi a controla lumea din jurul tău. Dar totuşi, existau ocazii peste tot în jurul tău, strălucind în lumina soarelui. Eşti în aceeaşi situaţie acum. Peste tot în jur sunt lucruri noi pe care le-ai putea încerca. Si adânc în inima ta este o voce care te mâna într-o anumita direcţie, dând sugestii, sfaturi. Dar multe din sfaturile acelea nu sunt sensibile aşa cum ai vrea, multe dintre ele solicita mult curaj ca să ieşi de pe calea ta bătătorită. Dar această schimbare la care tânjeşti în viitor, acea speranţă de care te agăţi atât de tenace, se împlineşte prin acţiune curajoasă şi sinceră chiar acum.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  14 TAUR

PE PLAJĂ, COPII SE JOACĂ, PE CÂND SCOICILE ÎŞI CAUTĂ LOCUL LA MARGINEA APEI

În jocul vieţii, adesea suntem atât de prinşi în propriile preocupări încât scăpăm din vedere lucrurile naturale care se petrec în jurul nostru. Astfel, viaţa noastră ajunge să fie limitată numai la ceea ce ne captează atenţia. Dar oricând putem să ridicăm ochii şi să privim în jur, gata să descoperim lucruri şi jocuri noi, care pot să ne umple viaţa de bucurie şi de împlinire.

GRADUL SABIAN AL LUNII – 14 SCORPION

LUCRĂTORI DE LA TELEFOANE INSTALÂND CABLURI NOI

Trăim într-o epocă în care se deschid noi linii de comunicaţie între oameni. Nu e nevoie de argumente, chiar faptul că poţi citi aceste rânduri de oriunde din lume este o dovadă că tu însuţi deja foloseşti aceste linii noi. Lumea se schimbă, dobândind o nouă dimensiune, aceea a comunicării la orice distanţă, în multiple feluri. Scopul pare să fie acela de a-i apropia pe oameni, de a-i ajuta să se cunoască, să se înţeleagă, să devină prieteni, depăşind diferenţele şi aparentele incompatibilităţi, pentru a se construi o lume a păcii. Oare eşti la înălţimea acestei înnoiri?

ASPECTELE ZILEI

Soarele în Taur în cuadratură cu Jupiter  în Leu

Este un moment tensionat care afectează în general personalitatea, eu-ul, în timpul căruia ne simţim lezaţi, crezând că există o nepotrivire între dorinţele noastre şi realitate, că suntem nedreptăţiţi, sau suntem mult mai susceptibili

Problemele care apar sunt legate de proprietăţi, de banii pe care ar trebui să-i primim de la ceilalţi, de problemele materiale, dar şi de transformările necesare. Se poate spune că putem fi dezamăgiţi de relaţiile noastre sau de contactele pe care le avem. Putem să fim surprinşi de evenimente datorate neglijenţei proprii sau erorilor, fiind extrem de important să fim atenţi sau vigilenţi pentru a evita neplăcerile administrative.

Credulitatea şi lipsa de rigurozitate poate aduce prejudicii în afirmarea personală, deteriorându-ne imaginea.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top