Previziuni pentru 11 mai 2015

De astăzi Soarele a trecut în al doilea decan al Taurului, guvernat de Marte după ordinea caldeană şi suntem şi în săptămâna lui Marte. În afară de acestea Marte se află în gradul anaretic al Taurului, de unde acţionează cu o forţă deosebită pentru a ne elibera de energiile şi poverile nefolositoare. Acest decan este sub influenţa arborelui Castan, care simbolizează cinstea. El creează aparenţa unui farmec neobişnuit, există un simţ al dreptăţii bine dezvoltat, vivacitate, interes faţă de tot ceea ce este nou. Este frecventă iritabilitatea şi sensibilitatea, având deseori momente când ne îndoim de propria persoană şi în ciuda acestei lipse de încredere în noi înşine, afişăm aere de superioritate. Ne simţim neînţeleşi în dragoste şi avem dificultăţi în găsirea unui partener în iubire.

Tendinţele agresive ne ţin deoparte de rafinamente şi subtilităţi, îndreptându-ne în schimb spre un comportament adesea ireverenţios.

În dragoste suntem senzuali, fără a ne arăta însă ca atare, căci concepţiile noastre morale sunt severe. Avem nevoie de multă afecţiune şi atenţie şi de un ideal sentimental: vom fi adesea nefericiţi în acest domeniu.

Luna guvernatoarea zilei se află în semnul Vărsătorului, formând seara Ultimul Pătrar cu Soarele, de aceea cred că ziua este tensionată, dar în acelaşi timp, dacă suntem organizaţi şi raţionali, putem reuşi să ne punem în ordine ideile, să rezolvăm tot ce ne propunem.  De fapt tot ce facem pentru a reuşi să finalizam anumite activităţi, restanţe sau acţiuni, este sprijinit intens de conjuncturile astrale. Este important să fim prudenţi, să ne calculăm toate acţiunile, să nu lăsăm impulsivitatea să răbufnească necontrolat, evitând pe cât posibil, orice fel de conflicte.

Să ne concentrăm asupra muncii, pentru că rezultatele consecvenţei şi încrederii în propriile idealuri nu vor înceta să apară. În acelaşi timp calmul şi tactul trebuie să fie permanent prezente pentru a evita certurile şi discuţiile în contradictoriu.

Este o perioadă de alchimizare, în primul rând la nivel emoţional şi pe măsură ce transmutaţia alchimică are loc, devine o realitatea personală, înţelegerea ”fericirii” şi a verbului ” a avea”, devine din ce în ce mai rafinată. Momentele de disperare pe care le resimţim sub acest aspect, sunt necesare pentru a înţelege şi transforma locul în care greşim. Vindecarea şi repararea vine abia în faza finală, a cărei primă etapă este la mijlocul lui mai.

Astăzi suntem în cea mai mare parte a zilei sub efectul opoziţiei descrescătoare Jupiter şi Lună, fiind momentul în care ar trebui să punem punctul pe ”i”, să finalizăm ceea ce nu ne mai este necesar, să conştientizăm că trebuie aduse schimbări importante în modul de interacţiune cu oamenii, dar, mai ales să devenim mai atenţi la mărunţişurile cotidiene, adică mai conştienţi că orice gest, faptă sau gând, indiferent cât de mic, determină în final imaginea de ansamblu. Acum este momentul să retuşăm sau să eliminăm acele mici lucruri, care nu şi-au găsit locul potrivit în imaginea de puzzle.

ORA PLANETARĂ A LUNII

De acum înainte – pentru câteva secole – Universul îi va boicota pe toţi cei care au prejudecăţi. Energia Terrei trebuie să fie reînnoită. Noi idei au nevoie de spaţiu. Trupul şi sufletul au nevoie de noi provocări. Viitorul bate la poartă şi toate ideile – cu excepţia acelora care sunt bazate pe prejudecăţi – vor avea ocazia să apară. Ceea ce e important va rămâne; ce e inutil va dispărea. Dar să lăsăm fiecare persoană să judece propriile concepte. Noi nu suntem judecătorii viselor celuilalt. Pentru a crede în calea noastră, nu trebuie să demonstrăm că cea a altcuiva e greşită. Cine face asta nu crede în proprii paşi.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  21 TAUR

Atunci cand ai senzatia ca nu mai stii ce sa faci, trebuie sa-ti amintesti ca undeva exista un raspuns la orice intrebare. Unii prefera sa caute toate raspunsurile in carti, iar altii apeleaza la experti si specialisti. Dar fiecare om poate sa gaseasca singur raspunsul de care are nevoie. Cartea Vietii este la indemina oricui, inscrisa in sufletul fiecaruia, si trebuie doar sa stii sa o citesti – ceea ce nu se invata in scoli, din pacate. Priveste calm in sufletul tau, eliberat de prejudecati si dorinte, si atunci vei putea vedea limpede raspunsul cautat.

GRADUL SABIAN AL LUNII – 16 VĂRSĂTOR

UN MARE OM DE AFACERI LA BIROUL SĂU

Dacă ai o minte organizată, poţi privi viaţa şi ca pe o mare afacere în care tu eşti patronul. Dar în afacerea vieţii tale, rezultatele nu se măsoară în bani cheltuiţi şi încasaţi, ci în fericirea pe care o generezi pentru tine şi pentru ceilalţi. Toate compartimentele vieţii tale ar trebui să funcţioneze numai în sensul profund de a te face fericit, şi nu poţi fi fericit cu adevărat fără să-i faci şi pe alţii fericiţi, iar atunci când apare nefericirea, sau chiar falimentul, este semnul cel mai clar că ţi-ai administrat greşit resursele şi că trebuie să-ţi schimbi strategia de viaţă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top