Previziuni pentru 12 mai 2015

Luna a trecut în semnul Peştilor, de unde formează cuadratură atât cu Marte cât şi cu Saturn, prefigurând cumva opoziţia Marte Saturn de vineri. De aceea este nevoie să fim receptivi şi să acceptăm toate mesajele subtile care apar ca avertismente, ca şi atenţionări faţă de ceea ce avem de făcut sau modificat. Apoi ea formează cuadratură şi cu Mercur aflat în propriul domiciliu, cumva tensionând comunicarea sau blocând înţelegerea sau mai bine spus, favorizând neglijarea mesajelor subtile, a intuiţiei şi distorsionând cuvintele şi sensul lor. Se impune atenţie la ceea ce spunem, scriem sau semnăm, fiind indicată amânarea luării unor decizii importante.

Marte a trecut astăzi, în ziua pe care o guvernează, în semnul Gemenilor, cumva devenind destul de inflamat. Aerul Gemenilor va susţine Focul marţian, ceea ce amplifică energia fizică, eficienţa noastră şi ajută la refacerea fizică rapidă, dar, poate provoca certuri, ne-nţelegeri, acţiuni pripite, lipsă de atenţie şi incidente frecvente. Aceste resurse trebuie utilizate doar constructiv, căci fiecare dintre noi are de reparat sau refăcut, în viaţa personală, o mulţime de acţiuni, de regândit strategia lor sau de reevaluat necesitatea unor dintre ele.

Tendinţa de a ne lega de lucruri din trecut, sau de a ne reaminti probleme trecute, o putem depăşi încercând să trăim prezentul ieşind la o plimbare în parc, sau admirând natura care renaşte atât de miraculos în fiecare an. Starea de apăsare şi sentimentul de stagnare poate dispare imediat ce vom înţelege că toate lucrurile trebuie să se întâmple la timpul lor şi că forţându-le nu vom obţine decât rezultate proaste.

Vor avea loc înnoiri obligatorii, va trebui să ne recunoaştem adevărata valoare, să renunţăm la conservatorism sau închistare. Încrederea în idealurile proprii, acţiunile decise şi juste, curajul afirmării propriilor credinţe, ne pot aduce pe moment reacţii ciudate din exterior. Dar acum este momentul să le aplicăm. Ne putem confrunta cu evenimente care în primul fază par dramatice, dar care de fapt ne vor aduce transformări importante, înnoiri obligatorii. Roadele acţiunilor întreprinse cu curaj, şi la timpul potrivit, adică acum, se vor vedea abia la sfârşitul anului. Dar dacă vom ceda sub impulsul tensiunii nervoase, vom acţiona caustic şi rănind pe cei din jur, vom avea surpriza să primim ”roadele” mai repede decât ne aşteptam, pe măsura cuvintelor care au rănit. Cum spuneam mai sus, pot apare blocaje importante în comunicarea verbală şi scrisă, dificultatea de a ne concentra sau de a ne adapta, de aceea sunt de evitat călătoriile, semnarea contractelor importante, demararea acţiunilor de anvergură, sau întâlnirile de afaceri, asta în contextul că par presante, că ne simţim că şi cum am rata sau pierde ceva. Este o senzaţie falsă, generată de aspectul deosebit de provocator a lui Lilith, de opoziţie cu cuplul Chiron Vesta. Mintea noastră ar trebui să înveţe să folosească restricţiile şi puterea de disciplinare care înseamnă o luciditate împinsă la extrem, pentru a putea să se ridice deasupra provocărilor de tot felul. Aşa cum spune frumos Dane Rudhyar, aceste zile sunt ca un fel de via negativa, adică ne învaţă să înţelegem ciclurile, ritmul, importanţa lucrului făcut la timpul său.

Seara putem afla lucruri la care nu ne aşteptam, sau putem să ne schimbăm atitudinea destul de brusc, mai ales renunţând la idei preconcepute din trecut, realizând că prezentul creează viitorul.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Nu fi preocupat de ceea ce alţii fac sau lasă ne făcut. Nu e respon­sabilitatea ta de a evalua gândurile sau faptele lor. Doar atât: fii respon­sabil pentru modul în care gândeşti şi acţionezi tu.

Căci, dacă gândeşti şi acţionezi cu Dumnezeu, îi vei influenţa pe alţii, fără a rosti un singur cuvânt. Iubirea de aproape poate fi găsită doar asumându-ţi responsabilitatea pentru tine însuţi. Fă cât poţi pentru tine însuţi şi pentru alţii şi lasă-L pe Dumnezeu să facă restul.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  22 TAUR

UN PORUMBEL ALB ZBURÂND PESTE APE FRĂMÂNTATE

Când viaţa ta este frământată de furtuni şi valuri, ridică-ţi ochii spre cer ca să vezi semnele ce anunţă liniştirea furtunii. Pentru fiecare om, cerul este simbolul celui mai înalt ideal al său, al celor mai înalte principii şi motivaţii care îl conduc în viaţă. Oamenii sunt temători şi stresaţi când uită că există lucruri pentru care viaţa merită să fie trăită în pace şi bucurie.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 1 GEMENI

UN VAPOR CU FUND DE STICLĂ DEZVĂLUIE MINUNI SUBMARINE

De multe ori se întâmplă lucruri în care avem impresia că suntem implicaţi personal, dar de fapt ele doar ne dau prilejul să observăm şi să tragem învăţăminte din ele. Dacă ştii să te detaşezi de o situaţie, poţi vedea în ea lucruri extraordinare, adevărate minuni. Chiar şi întâmplările pe care le trăieşti tu însuţi îţi pot dezvălui mai multe dacă reuşeşti să le priveşti dintr-un punct de vedere detaşat.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top