Previziuni pentru 14 mai 2015

Astăzi pare a fi o zi a inconjuncţiilor, ceea ce evident ar trebui să ne mărească gradul de atenţie, căci, suntem predispuşi să privim în altă direcţie decât cea corectă sau pur şi simplu suntem într-un moment de neatenţie şi lipsă de viziune. Din acest motiv, este important să ne asigurăm de două ori înainte de a lua o decizie, de a întreprinde o acţiune sau de a schimba ceva în viaţa noastră. În afară de asta, opoziţia Marte Saturn de mâine dimineaţă se resimte încă de astăzi, aşa că este foarte important să ne mărim gradul de atenţie, să evită acţiunile care incubă cea mai mică doză de risc, să fim cât se poate de calmi evitând să răspundem provocărilor.

Jupiter guvernatorul zilei, trece de gradul 15 Leu, practic, devenind puţin mai blând, mai înţelegător faţă de acţiunile noastre egotice sau lipsite de conţinut. Totodată el formează inconjuncţie cu Pluton, ceea ce reprezintă nişte avertizări importante pentru fiecare dintre noi legate de anumite activităţi restante, anumite datorii sau obligaţii care ar trebui respectate şi onorate acum, pentru ca ele să nu devină complicate şi dificil de rezolvat în viitor. Aspectul exact se formează abia săptămâna viitoare, adică joi care urmează, dar el se resimte intens încă de acum, practic până atunci lucrurile sunt deja întâmplate, de aceea în acest interval de timp este nevoie de ordine, rigoare, multă prudenţă şi corectitudine.

Apoi avem inconjuncţia Lilith Uranus, extrem de activă, care ne aduce numeroase probe de încredere sau de credinţă. Este nevoie de maximă detaşare în orice fel de acţiuni, tocmai pentru că suntem învăţaţi cum să fim echilibraţi şi cum să ne utilizăm resursele interioaree  în momente de criză.

Apoi inconjuncţia Neptun Nodul Nord, aduce şi ea momente de confuzie, incertitudini, dar totul este aparent, căci, de fapt, suntem cumva împinşi de la spate pe direcţia potrivită, dar pe care, în condiţii normale, nu o putem urma din lipsă de viziune şi de încredere. Suntem cumva într-o stare de semi inconştienţă şi somnolenţă, datorită căreia nu ne putem opune la ceea ce se întâmplă, confundând de multe ori lucrurile, sau simţindu-ne prinşi într-o fatalitate. Acest sentiment este câteodată real, căci ne aflăm sub influenţa septilului dintre Saturn retrograd şi Nodul Nord, care are o tentă de fatalitate, căci declanşează descărcări karmice, evenimente care sunt necesare pentru a evolua şi a reveni pe calea Destinului. Cu atât mai mult cu cât Luna trece astăzi dimineaţă în semnul Berbecului, iar seara se va poziţiona pe Nodul Sud, implicându-se în această combinaţie, formând un septil cu Marte.

Tot acest tablou, care pare disparat şi fără sens, converge doar într-o singură direcţie, cea a rezolvării datoriilor şi restanţelor, indiferent de natura lor, care reprezintă o piedică, conştientă sau nu, faţă de evoluţia noastră. Nu avem viziunea acestui fapt pentru că suntem prea preocupaţi şi îndârjiţi în acţiuni, dar, cu siguranţă vom înţelege cândva sensul şi rostul lor. Până atunci este nevoie să nu ne opunem, să nu fim măcar calmi şi să nu deznădăjduim.

Mai trebuie spus că inocenţa sau neştiinţa noastră are nevoie de protecţie uneori, atunci când unele lucruri depăşesc puterea noastră de înţelegere. Când venim de la întuneric, trebuie să ne adaptăm treptat la lumina Soarelui ca să ajungem să vedem bine. Aceasta nu înseamnă că trebuie să ne temem de lumina, de cunoaştere, ci doar că este nevoie de abordarea ei în ritmul în care nu ne va răni. Dacă laşi un cuţit pe mâna unui copil, el se poate răni din neştiinţă sau din neatenţie, dar un om matur poate învăţa să sculpteze cu el în lemn adevărate capodopere. Trebuie să căutăm să ne maturizăm ca să putem folosi bine adevărurile puternice ale vieţii.

După-amiază este bine să ne controlăm egoismul pentru a sesiza oportunităţi importante care ne apar. Poate secretul de a trăi în armonie este simplu, cititi ora planetara a şi vă veţi regândi ziua.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Să ne bucurăm de faptul că Dumnezeu şi îngerii ne sprijină ca să trecem prin această viaţă; ei au grijă să primim tot timpul cunoaşterea, informaţiile, oamenii, posibilităţile materiale de care avem nevoie pentru realizarea fiecărei acţiuni. Uşile ni se deschid de fiecare dată când lucrăm sub îndrumarea lor, ceea ce face ca uneori să asistăm la adevărate miracole.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  24 TAUR

UN RĂZBOINIC INDIAN CĂLĂRIND MÂNDRU, CU SCALPURI OMENEŞTI AGĂŢATE LA BRÂU

Victoriile pe care le-ai obţinut în viaţă nu trebuie folosite doar ca să te lauzi cu ele. Ele sunt paşi pe o cale mai lungă, şi ca să o străbaţi până la capăt, învaţă să nu te laşi copleşit de orgoliul învingătorului. Foloseşte energia lor ca să te mobilizezi pentru etapele şi mai importante care vor veni, şi atunci nu vei risca să te abaţi din drum sau să-ţi epuizezi forţele înainte de vreme.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 15 TAUR

UN OM CU O PALARIE FISTICHIE DE MATASE, INFOFOLIT CONTRA FRIGULUI, INFRUNTA O FURTUNA

Omul modern si-a umplut viata cu tot felul de obiecte si obiceiuri artificiale, care ii dau o vaga senzatie de siguranta, dar ii rezolva prea putin din problemele cu adevarat importante ale vietii. Omul are nevoie de o viziune mai profunda, de cautarea unor solutii mai naturale pentru a face fata furtunii informationale contemporane si a marilor schimbari prin care trece lumea astazi. Adevarul nu poate fi marcat prin cod de bare.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top