Previziuni pentru 25 mai 2015

Ziua începe cu Luna fără direcţie, ceea ce ne poate da o stare destul de schimbătoare, mai ales până la orele prânzului. Apoi avem cuadratura Venus Uranus şi Primul Pătrar, sunt iarăşi două aspecte tensionate, care ne dau o stare de spirit mai proastă, mai impulsivă şi revindicativă.

Opoziţia Chiron Lilith devine din ce în ce mai puternică, provocând de multe ori vindecări dureroase, iar Mercur Soarele şi Marte sunt într-o conjuncţie în formare, la fel de agitantă, mai ales la nivelul gândirii. Acţiunile noastre sunt spontane, uşor impulsive, necontrolate, şi este posibil, să ne fie dificil să ne coordonăm şi să ne armonizăm ideile. De aceea se impune o atenţie sporită în tot ceea ce facem, verificarea suplimentară a oricăror decizii şi un tact deosebit.

Este momentul când trebuie să înţelegem, să învăţăm, să profităm de experienţa acumulată. Efortul înţelegerii ne determină să adoptăm atitudinea potrivită. Probabil că nu vom înţelege în întregime evenimentele pe care le trăim decât odată cu intrarea într-un nou ciclu lunar, acum fiind necesară pentru a ştii cu ce ne confruntăm înainte de a face ceva. Când înţelegem ni se va deschide o nouă uşă, o nouă perspectivă, că practice ni se cere înţelegerea unui adevăr simplu, că totul are la bază principiul renaşterii.

Şi nu în ultimul rând, ziua este marcată şi de trigonul dintre Marte şi Ceres. De aici pot apare combinaţii şi acţiuni extrem de surprinzătoare, în sensul că lucruri probabil de multe ori neaşteptate se pot întâmpla, tocmai pentru a ne răsturna ideile învechite şi a permite unui nou suflu să intre în viaţa noastră.

Astăzi ne-ar trebui o sinceritate foarte mare în relaţiile cu noi înşine, dar şi cu ceilalţi şi un spirit de observaţie foarte ascuţit. În acest fel va fi o zi extrem de bună pentru acumularea spirituală, pentru creşterea interioară şi chiar pentru evoluţia socială.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Fiinţa umană caută, conştient sau inconştient, un sens în viaţa ei. Are nevoie de un motiv de a exista şi în fiecare zi încearcă să-l găsească în tot ce i se petrece, în viaţa familială, socială, profesională. Dar în realitate, nici o reuşită, nici o posesiune materială nu poate să-i dea sensul vieţii, dacă chiar e vorba de un “sens”, iar sensul nu e material, nu putem să-l găsim decât sus, în planurile subtile. Mai jos, nu găsim decât forme. Putem să umplem formele cu un conţinut care e dat de sentiment, de senzaţia pe care o încercăm atunci când iubim un obiect, o fiinţă sau o activitate. Dar sentimentul e trecător, într-o zi sau alta vom simţi un gol şi vom suferi. Trebuie, deci să căutăm un lucru deasupra conţinutului: sensul. Când am atins sensul, posedăm plenitudinea.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  4 GEMENI

ILICE ŞI VÂSC ADUC ÎNTR-O CASĂ SPIRITUL CRĂCIUNULUI

Florile dau vieţii culoare şi aromă, vibraţii speciale, iar unele plante au proprietăţi de-a dreptul miraculoase. Simbolistica lor nu este doar o fantezie izvorâtă din legende şi tradiţii, ci este izvorâta dintr-o profundă observare a efectelor plantelor şi mai ales ale florilor asupra sufletului uman. Dacă ai un suflet, este imposibil să nu simţi ceva în faţa unui buchet de flori sau a unei tufe de verdeaţă.

GRADUL SABIAN AL LUNII – 27 LEU

AURORA – LUMINA ZORILOR PE CERUL DE LA RĂSĂRIT

Fiecare zi este un prilej pentru un început nou… nu-l rata! Chiar dacă Soarele răsare în fiecare zi şi este acelaşi, totuşi fiecare zi are o altă vibraţie, oferă alte perspective, şi merită să cauţi să abordezi fiecare zi într-o manieră nouă, mai bună decât cea din ziua precedentă. Începe ziua cu un gând nou, cu o speranţă nouă, şi caută să împlineşti ceea ce poate să îţi îmbogăţească viaţa din comoara zilei in curs.

ASPECTELE ZILEI

Venus în Rac în cuadratură cu Uranus în Berbec

Acest aspect este destul de puternic, tocmai prin elementul surpriză pe care-l oferă. Este posibil ca aceste evenimente pe care le trăim să fie mai degrabă neaşteptate, revoluţionare în plan sentimental şi emoţional dar a căror expresivitate să fie mai mult dură şi raţională decât caldă şi plăcută. Este posibil să apară între partenerii de viaţă discuţii neaşteptate sau chiar certuri din motive principiale, neînţelegeri datorate divergenţei de idei sau să fie aspru sancţionată posesivitatea şi reducerea gradelor de libertate.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top