Previziuni pentru 2 iulie 2015

Este Lună Plină, un moment aparent tensionat, dar nu de această dată. Practic tot ceea ce este legat de cunoaştere, de iubire şi de aflux de informaţii înalte  se află în prim plan. Trăirile noastre sunt intense, fiind o perioadă în care putem înţelege şi conştientiza perfect care este calea noastră  şi cum putem să ne atingem în cel mai armonios fel menirea. Este ca un fel de moment de început dar şi de plenitudine în care revelaţiile sunt intense iar trăirile spirituale extrem de puternice. Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării, mesajele pe care le primim, evenimentele pe care le trăim, visele şi intuiţiile pe care le avem. Totul reprezintă semnale, informaţii mesaje venite din sfere înalte pentru a ne ajuta să evoluăm.

Pe de altă parte este o zi cu multe tensiuni interioare, dacă au rămas treburi neîncepute să ne concentrăm asupra lor pentru a asigura fluxul pe care ni l-am propus. Direcţionarea gândurilor trebuie să fie neapărat pozitivă, pentru că ele vor lucra asupra evenimentelor ulterioare. Pot avea loc foarte multe evenimente care analizate cu atenţie pot deschide ulterior un nou capitol al cunoaşterii de sine.

Sextilul Mercur Uranus, este crescător şi extrem de eficace. Putem îmbina armonios intuiţia şi comunicarea pentru a rezolva problemele presante. Avem forţa necesară să reuşim să transformam lucrurile în favoarea noastră.

În aceste zile ne este testată voinţa, perseverenţa şi corecta dirijare a energiei fizice, corect dirijate vom putea obţine succese datorate voinţei. În plus dacă vom reuşi să folosim metode noi de exprimare, imaginaţia şi originalitatea fiind de bază în aceste zile, în acest fel vom avea posibilitatea de a deschide noi proiecte sau afaceri sau de a rezolva favorabil situaţiile confuze. Munca ne va aduce rezultate deosebite şi trebuie să fim preocupaţi de ea.

Trecând peste aspectul de astăzi, cred că suntem într-o perioadă de noi şi importante evenimente spirituale. Am plantat flori noi in gradina. In ziua imediat următoare plantării, plantele trec printr-un soc al transplantului şi arată ca si cum ar fi pe moarte câteva zile la rând, până când se acomodeaza cu noua lor casa. Asa ca le pun ceva mai multa apa si le dau mai multa atentie, pana cand se fixeaza. Lucrul acesta ni se poate intampla si noua, pe masura ce trecem la niveluri superioare de vibratie: ne gasim intr-un mediu nou, nefamiliar, in care nu ne simtim confortabil si ne ia ceva timp sa ne fixam in noua energie. Trecem printr-un soc al transplantului, pana cand ne obisnuim cu energia si invatam sa lucram cu ea. Cu toata munca pe care am dus-o ca sa ne vindecam, sa ne eliberam si sa trecem la noua vibratie, ar trebui ca, atunci cand ajungem la acest nou nivel, toate sa fie bune si frumoase. Dar poate fi cu totul altfel. De fapt, poate fi foarte dificil sa ne adaptam la noua energie, in special daca ne asteptam sa fie nostim si usor, pentru ca poate fi aproape la fel de rau ca ceea ce am lasat in urma. Nu ne aflam decat in faza de transplant si trebuie sa ne obisnuim cu noua noastra casa energetica. Energiile superioare ne cer sa invatam sa fim in spatiul permisivitatii, o energie noua si diferita, cu care nu suntem obisnuiti. In acest spatiu, noi suntem cei care creeaza, dintr-o combinatie de intentie si actiune corecta. Ne stabilim intentia pentru ceea ce dorim si apoi actionam in moduri orientate si eficiente pentru a ne crea obiectivele. Cand fortam asa cum suntem obisnuiti pentru a ne atinge obiectivele, cream rezistenta. Rezistenta ne blocheaza miscarea si suntem dezorientati, pentru ca lucrurile care ne asteptam sa fie usoare sunt, dintr-o data, grele. Asta este parte din socul transplantului care are loc pe masura ce ne acomodam cu felul in care merg lucrurile si ne  adaptam noului mod diferit de a fi.

Pe langa asta, trigonul Soare Neptun ne spune că trebuie sa ne aflam si in spatiul lipsei atasamentelor, in care totul este posibil si in care permitem evenimentelor si situatiilor sa se desfasoare in cel mai bun mod posibil, astfel incat totul devine dinamic. Fiecare situatie da nastere la posibilitati suplimentare si rezultatul final poate fi mult diferit de ceea ce ne-am fi asteptat, dar, in acelasi timp, mult mai acordat la propria noastra vibratie. Putem accepta ca acesta sa fie noul nostru nostru mod de a fi? Putem permite vietilor noastre sa se desfasoare in cel mai bun mod posibil si sa fim deschisi sa traim in posibilitate in loc de asteptare? Este o mare schimbare pentru noi, o schimbare la care va trebui sa ne adaptam, dar rezultatele la care vom ajunge vor fi cu mult mai marete si mai minunate decat ne putem imagina.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Armonia trebuie atinsa mai întâi în interior; apoi, ea se va reflecta si în afara. Omul trebuie sa înceapa prin a deveni el însusi o stare de armonie; într-o etapa ulterioara, el începe sa pulseze la unison cu armonia universala. Fericirea este o umbra a armoniei; ea urmeaza pretutindeni armonia. Este imposibil sa fii fericit altfel. Daca nu te afli în armonie, oricâte eforturi ai face nu vei obtine decât o frustrare din ce în ce mai mare si o suferinta din ce în ce mai profunda. Asa cum umbra urmeaza pretutindeni trupul, la fel, fericirea urmeaza pretutindeni starea de totalitate armonioasa.
În viziunea zen, spiritualitatea echivaleaza cu totalitatea. Pentru un adept zen, sacru înseamna total (integral). Tot ce exista trebuie inclus si transformat; inclus si transcens. Când tot ce exista este inclus, se creeaza o stare de echilibru. Osho

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  10 RAC

UN DIAMANT MARE ÎN PRIMELE FAZE ALE PROCESULUI DE ŞLEFUIRE

Este nevoie de o muncă atentă şi precisă pentru a da o formă perfectă potenţialului tău creator. Talentele şi aptitudinile tale brute pot fi puse în valoare cel mai bine dacă sunt antrenate şi şlefuite până la punctul în care oricine se poate bucura de strălucirea şi binefacerile aduse de ele. Orice om ascunde în fiinţa sa o piatră preţioasă, dar trebuie să lucreze ca să o scoată la iveală.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 22 LEU

UN PORUMBEL CĂLĂTOR ÎNDEPLININDU-ŞI MISIUNEA

A nu avea nici un scop în viaţă este mai rău decât a avea un scop prea mărunt sau greşit. Dar fiecare om are o misiune de îndeplinit, un rol al său în lume, unic şi personal, şi căile vieţii îl poartă pe fiecare către ţinta sa, mai direct sau mai pe ocolite, după cât de conştient şi de decis este el însuşi să-şi împlinească sensul vieţii.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top