Previziuni pentru 9 iulie 2015

Ziua de astăzi se află sub influenţa directă a trigonului crescător Marte Neptun. Acest aspect aduce o energie interioară, spirituală şi de transformare, extraordinară. Probabil că simţim că ni se întâmplă ceva, că suntem mai lucizi şi mai concentraţi pe acţiunile spirituale, chiar dacă nu conştientizăm acest fapt. Trigonul dintre Marte şi Neptun, poate aduce susţinere în acele domenii în care este în menirea şi destinul nostru să acţionăm. În orice caz ne trebuie atenţie, uneori, imaginaţia poate să o ia razna… Imaginaţia este minunată, fiindcă ea ne permite să vedem lucrurile pe care le putem realiza, chiar dacă raţiunea nu are argumente pentru ele. Dar este nevoie de măsură şi în imaginaţie, fiindcă tot ce ne imaginăm trebuie să se armonizeze cu ceea ce este pentru a se împlini frumos. Altfel, riscăm să ne jucăm cu imaginaţia fără să reuşim să o concretizăm în viaţa noastră. De aceea în această perioadă, dar mai ales în această săptămână, trebuie multă atenţie la ceea ce ne dorim, adică să fim convinşi că este necesar să se împlinească, altfel vom fi luaţi prin surprindere de împlinirea lor, fiind total nepregătiţi sau chiar descoperiţi.

În schimb la nivel subtil apar nemulţumiri şi frustrări datorate temerilor pe care le avem faţă de relaţiile cu cei din jur, faţă de modul în care suntem percepuţi, dar mai ales faţă de ceea ce ne dorim şi nu realizăm aşa cum ar trebui.

Este vorba de perceptele noastre, de motivaţiile interioare şi spirituale pe care nu reuşim să le aliniem la viaţa concretă, exterioară, decât dacă sacrificăm lucruri importante legate de imaginea noastră fizică.

Poate o meditaţie şi încercarea domolirii mentalului sau a ideilor preconcepute ne poate ajuta să ne simţim fericiţi şi să ne bucurăm de această zi minunată, înţelegându-i sensul profund.

Viaţa de azi este plină de agitaţie, şi ne-am obişnuit să luăm adesea decizii fără să chibzuim, sau judecând sub imperiul stresului. Când avem de luat decizii importante, cel mai bine este să ne găsim un moment de linişte, să ne retragem într-un loc unde nu suntem deranjaţi de problemele curente, şi unde ne putem detaşa de orice cerinţe imediate. Astfel, lăsând deoparte toate lucrurile care caută să ne împingă într-o direcţie sau în alta, în pace cu noi înşine, putem privi situaţia în ansamblu şi putem vedea mai limpede sensul în care trebuie să acţionăm.

Apoi Jupiter, guvernatorul zilei, este în trigon cu Luna ceea ce ne aduce o amplificare a acţiunilor  de dezvoltare şi creştere personală, dar şi excese sau răbufniri de vanitate acolo unde emoţiile şi sentimentele nu sunt rostite.

De la ora 16.30, Luna este fără direcţie şi este indicat să fim mai prudenţi decât deobicei şi mai rezervaţi în acţiuni fizice.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Este o zi în care trebuie să iertăm, să ne încheiem multe socoteli omeneşti, să facem pace în sufletul nostru prin împăcarea şi iertatrea celorlalţi. Poate această rugăciune este de folos:

Binecuvântează-mă, Doamne, să nu rănesc niciodată pe nimeni cu vorbe spuse pe negândite ori cu faptele mele egoiste. Şi fă ca niciodată să nu fiu nepăsător faţă de cei care mă înconjoară şi faţă de nevoile lor!

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  17 RAC

SĂMÂNŢA SE DEZVOLTĂ ÎN CUNOAŞTERE ŞI VIAŢĂ

În fiecare clipă pe care o trăieşti, semeni germenii vieţii tale viitoare. Nici un gest nu este lipsit de importanţă, fiecare este o sămânţă din care va creşte o floare în grădina vieţii tale… sau o buruiană… Depinde ce alegi tu să semeni.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 24 LEU

COMPLET CONCENTRAT ASUPRA DESAVÂRŞIRII SPIRITUALE LĂUNTRICE, UN OM STĂ AŞEZAT, IGNORÂNDU-ŞI TOTAL CORPUL

Omul este mult mai mult decât corpul său fizic. Corpul fizic este un instrument minunat pentru trăirea experienţelor din această lume, dar trebuie să acordăm cel puţin tot atâta atenţie acelor aspecte ale fiinţei noastre care animă şi conduc corpul în mişcarea şi acţiunea sa de-a lungul vieţii. Mai presus de simpla viaţă fizică, avem un sens spiritual, o ţintă lăuntrică de atins, iar corpul este doar vehiculul în care ne îndreptăm spre ţinta propusă.

ASPECTELE ZILEI

Marte  în Rac în trigon cu Neptun în mişcare aparent retrogradă în Peşti

Cele două zodii care sunt implicate în aspecte sunt emoţionale, şi de aceea este posibil ca toate acţiunile şi evenimentele să aibă loc la nivelul sufletului. Ideile şi imaginaţia sunt bogate, dar pot fi uşor deviate de la realitatea concretă. De aceea este posibil să apară erori datorate grabei sau nerăbdării, o tendinţă de a crede că tot ceea ce simţim trebuie neapărat şi transpus în practică.

Este un aspect de scurtă durată, care ne afectează în special şi foarte puternic în ziua formării lui, fiind cel mai bine de evitat deciziile importante.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top