Previziuni pentru 10 iulie 2015

Întreaga zi, odată ce a trecut în semnul Racului, Mercur formează cuadratură cu Nodurile lunare.

Suntem mai interiorizaţi, mai deschişi către spiritualitate şi transformare. Cred că astăzi ar trebui să ne ocupăm strict de viaţa noastră interioară, de treburile casnice sau administrative, sau de activităţi practice, concrete, care ne ajută să ne dezvoltăm Sinele. Mai ales după-amaiză suntem încordaţi, foarte temători şi nesiguri pe acţiunile noastre, destul de iritaţi şi lipsiţi de diplomaţie, este vorba de fel de fel de blocaje care apar, a căror cauză o reprezintă acţiunile negândite sau cele improvizate din lipsă de răbdare. Este important să analizăm ceea ce nu ne iese şi să fim mai puţin încordaţi. Este la fel de important să ne îndreptăm cu încredere gândurile către îndeplinirea scopului propus. Sentimentele de mâhnire şi singurătate pot fi frecvente, de aceea este important să fim deschişi pentru a studia lucruri noi sau pentru a ne ocupa de aflarea tainelor necunoscutului.  Este o perioadă de profundă transformare, unii dintre noi o resimt mai mult alţii mai puţin, sau deloc. Mintea noastră poate găsi tot felul de justificări, este greu, trebuie răbdare şi profunzime pentru a realiza această transformare. Această evanghelizare interioară, putem să o facem mai repede dacă în timp ce studiem păcatele, discutăm şi transmitem şi celor din jur descoperirile noastre, pentru a-i ajuta pe ceilalţi oameni să se transforme şi ei întru Bine şi Adevăr.

Luna este în semnul Taurului, exaltată, ajutându-ne să fim receptivi la mesajele subtile, la emoţiile interioare dar şi la nevoile sufletului. În plus să nu uităm că astăzi este ziua guvernată de Venus, ziua iubirii, a afecţiunii, cu care sufletul fiecăruia dintre noi se hrăneşte.

Fiecare gând bun, fiecare gând frumos, fiecare clipă de iertare, de blândeţe şi de bucurie creează o lumină de nedescris, deopotrivă în fiinţa noastră interioară, cât şi în mediul înconjurător. O clipă de iertare transcede orice răutate şi calmează cele mai dureroase stări interioare ale fiinţei noastre. Fiecare moment în care izbutim să vedem în omul de lângă noi, oricine ar fi el, părţile sale frumoase, fiecare moment în care izbutim să proiectăm asupra celuilalt calităţile cele mai plăcute echivalează cu un moment esenţial de `trezire` a conştiinţei şi acumulare a unei karme pozitive pentru noi înşine.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Dacă ar trebui să-mi povestesc astăzi viaţa cuiva, aş putea-o face în aşa fel, încât m-ar considera o femeie independentă, curajoasă şi fericită. Nici vorbă: îmi e interzis să menţionez unicul cuvânt care e mult mai im­portant decât cele unsprezece minute — dragostea.

În timpul întregii mele vieţi, am înţeles dragostea ca pe un soi de sclavie consimţită. E o minciună: liber­tatea nu există decât în prezenţa ei. Cine se dăruieşte total, cine se simte liber iubeşte la maximum.

Şi cine iubeşte la maximum se simte liber.

Din cauza asta, în pofida a tot ce pot trăi, face, des­coperi, nimic nu are sens. Sper ca timpul să treacă re­pede, ca să mă pot întoarce la căutarea de mine însămi — întâlnind un bărbat care să mă înţeleagă, care să nu mă facă să sufăr.

Dar ce tot spun o prostie ca asta? În dragoste, ni­meni nu poate leza pe nimeni; fiecare dintre noi e răs­punzător pentru ceea ce simte şi nu putem da vina pe altul pentru asta.

M-am mai simţit rănită când i-am pierdut pe băr­baţii de care m-am îndrăgostit. Astăzi sînt convinsă de faptul că nimeni nu pierde pe nimeni, fiindcă nimeni nu posedă pe nimeni.

Asta e adevărata experienţă a libertăţii: să ai lucrul cel mai important din lume, fără a-l poseda. Paulo Coelho – 11 minute

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  18 RAC

O GĂINĂ SCURMÂND PENTRU PUIŞORII EI

Este ceva natural să ai grijă de copiii tăi, iar la un alt nivel, să ai grijă de propriile tale creaţii în această lume. Lucrurile cărora le dai viaţă au nevoie de îngrijire şi atenţie, şi nu trebuie să uiţi că ele fac parte din viaţa ta în primul rând pentru că tu le-ai creat. Asumă-ţi responsabilitatea pentru ele şi bucură-te de tot ce ţi-ai oferit astfel, dar nu uita că o bucurie şi mai mare vei avea prin ceea ce creezi pentru ceilalţi.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 27 LEU

AURORA – LUMINA ZORILOR PE CERUL DE LA RĂSĂRIT

Fiecare zi este un prilej pentru un început nou… nu-l rata! Chiar dacă Soarele răsare în fiecare zi şi este acelaşi, totuşi fiecare zi are o altă vibraţie, oferă alte perspective, şi merită să cauţi să abordezi fiecare zi într-o manieră nouă, mai bună decât cea din ziua precedentă. Începe ziua cu un gând nou, cu o speranţă nouă, şi caută să împlineşti ceea ce poate să îţi îmbogăţească viaţa din comoara zilei in curs.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top