Previziuni pentru 13 iulie 2015

Apăsarea interioară legată de ceea ce noi credem că suntem, sau reprezentăm este maximă, probabil aspectului de cuadratură dintre Soare şi Uranus, fiind pus la îndoială sistemul nostru de valori şi ceea ce de fapt avem ca şi înzestrări. Emoţiile şi pasiunile sunt semnale utile pentru a ne cunoaşte înclinaţiile şi pornirile lăuntrice, dar nu este necesar să ne lăsăm conduşi numai de ele. Oamenii care ştiu să-şi echilibreze emoţiile şi să-şi stăpâneasca pasiunile şi instinctele pot dobândi prin asta o înţelepciune adânca, pe care o pot transmite şi celorlalţi. Această cunoaştere a fiinţei sale lăuntrice este mult mai valoroasă pentru om decât toate ştiinţele despre lumea exterioara, căci lumea exterioară se schimbă continuu, perindându-se prin faţa ochilor săi, în timp ce de viaţa sa lăuntrica omul nu se poate desprinde.

Tot astăzi Mercur este în trigon cu Neptun, un aspect interesant căci are tendinţa de a ne determina să ne lăsăm duşi de val, de un val al incertitudinii care cu siguranţă ne conduce spre o stare de nemulţumire şi confuzie emoţională. Lipsa simţului critic ne va conduce spre situaţii neclare, obscure, ciudate. Vom fi implicaţi şi vom asista la fel de fel de fraude, minciuni, şmecherii. Putem fi victima lor, mai ales la nivel social, dar poate exista şi tentaţia să acţionăm în felul acesta. Există foarte crescut riscul de a avea loc revolte cu răniţi de mulţimi, din cauza prezenţei extremiştilor, a fanaticilor, a huliganilor. De asemeni anumiţi indivizi ne pot afecta negativ, adică pot apare persoane dubioase, care ne cer sume uriaşe pentru serviciile lor, bazându-se pe tema şi pe percepţia noastră distorsionată a realităţii. Este bine să fim atenţi la intoxicaţii în această perioadă. Chiar şi să ne ameţim puţin la băutură ne poate face rău. Problemele pot fi economice  sau fizice (infecţii ale sângelui), putem avea probleme din cauza unei mâncări stricate. Aceste tranzite conjugate pot anunţa explozii – atât la propriu cât şi la figurat – în locurile unde trăim sau muncim. Ele pot amplifica sau favoriza tumorile, dar şi riscul unor diagnostice eronate. Deci, în această perioadă, ar fi bine să evităm să fumăm, să consumăm alcool sau să mâncăm mâncăruri grele, carne tocată, sau alimente dubioase.

În plus toate aspectele zilei ne conduc, mai ales cu Luna în semnul Gemenilor, spre o tendinţă de nefericire. Am observat că oamenii sunt legaţi de nefericire. Este aproape ca un mariaj obscur. Acum că am găsit o pistă, o fereastră s-a deschis, aici este marele secret şi importanţă a acestui aspect, pentru că înţelegem adevăratele valori şi adevărata fericire. Să nu pierdem aceasta pistă. Ori de câte ori observăm ca mintea apare cu vechile ei trucuri, să sărim imediat afară din ea. Meditaţia activă mai ales ajuta. O scuturare bună a corpului sau pălmuirea feţei poate face asta. Orice ce poate provoca un şoc, cum ar fi un duş rece sau alergarea în jurul casei – orice, orice pur şi simplu schimbă tendinţa, şi ne ajută să revenim pe pistă. Aceasta e numai pentru câteva zile.
Odată ce am început să trăim în fericire, odată ce am dat de gustul ei şi a pătruns adânc în fiinţa noastră, atunci nu mai e nevoie de nimic. Pur şi simplu ea este acolo. Probabil că trebuie să bei paharul suferinţei până la fund pentru a reveni la viaţă.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Mintea este asemeni unei grădini, iar gândurile asemeni unor seminţe. Ele încolţesc şi dau roade. Trebuie să avem grijă ce gânduri plantăm în mintea noastră, căci, inevitabil, vom culege ceea ce am semănat. Vestea buna este că orice stres, dezechilibru sau boală pot fi corectate, lucrând asupra noastră. Nu este nevoie să căutăm răspunsuri sau ajutor în afara noastră. Şi nimeni nu ne poate oferi informaţii mai relevante decât cele pe care le putem obţine singuri, căutând în noi înşine.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  21 RAC

O PRIMADONA CÂNTÂND

Momentele când eşti în centrul atenţiei sunt cele mai potrivite pentru a-ţi prezenta talentele şi aptitudinile într-un mod care le foloseşte tuturor. Mulţi se pot lăuda cu talentele şi abilităţile lor, dar cu adevărat apreciaţi şi iubiţi sunt aceia care îşi pun darurile în serviciul celorlalţi, cei care se folosesc pe sine pentru a aduce celorlalţi bucurie, alinare, beneficii de orice fel.

GRADUL SABIAN AL LUNII – 15 GEMENI

DOI COPII OLANDEZI DISCUTÂND

Comunicarea de la suflet la suflet nu are nevoie neapărat de un limbaj sofisticat sau de concepţii complicate. A vorbi simplu, din inimă, este cea mai eficientă cale pentru a transmite celorlalţi idei utile. Fiecare va recepţiona ceea ce crede că îi este de folos, şi nimeni nu are nevoie să impună altcuiva punctul său de vedere.

ASPECTELE ZILEI

Soarele aflat în Rac în cuadratură cu Uranus aflat în semnul Berbecului

Acest aspect ne pune în faţa unor situaţii imprevizibile, care ne pune la încercare controlul ferm şi atitudinea hotărâtă. Este un aspect defavorabil, determinând o mare tensiune sau agitaţie nervoasă, impulsivitate şi chiar încăpăţânare.

Este o situaţie destul de greu controlabilă, întâmplările sau dificultăţile punându-ne în ipostaza de a face ceva diferit, sau excentric. Este necesar controlul ferm pentru nu a depăşi senzaţia de haotic.

Este totodată un moment în care avem posibilitatea să ne afirmăm în domenii progresiste sau să punem în aplicare proiecte de acest fel.

Viziunea de ansamblu şi nivelul ridicat de conştiinţă trebuie menţinute la un nivel foarte ridicat.

Este indicat să nu riscăm să nu fim prea optimişti, dar nici prea pretenţioşi.

Mercur în Rac formează un trigon cu Neptun retrograd, aflat în Peşti

Acest aspect ne aduce multă intuiţie, imaginaţie şi empatie, fiind foarte deschis canalul de comunicare cu Eu-ul nostru superior. Trebuie să fim atenţi la mesajele pe care le primim pe orice cale, la suspiciuni, sau la ghidul nostru interior. Meditaţia sau deciziile luate în retragere ne pot aduce răspunsurile corecte la problemele pe care le avem. Deschiderea spre misticism sau spre experienţe ţi trăiri extrasenzoriale este maximă şi trebuie să o folosim din plin. Totuşi starea de idealism are puternice conotaţii practice, mintea fiind extrem de intuitivă şi creativă.

Avem sensibilitate intelectuală şi simţuri ascuţite, fiind destul de detaşaţi de atitudinile celor din jur, acordându-le libertatea de decizie asupra propriilor creaţii.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top