Previziuni pentru 14 iulie 2015

Ziua de astăzi se află sub semnul cuadraturii dintre Venus şi Saturn, un aspect relativ apăsător, căci ne face mai suspicioşi decât ar trebui şi mai lipsiţi de încredere şi naturaleţe, pe scurt mai rigizi. Începând cu ora 9.00 Luna se află în propriul domiciliu, semnul Racului, şi ne aduce o sensibilitate aparte şi sentimente destul de puternice. Ea este în cuadratură cu Nodurile lunare şi în trigon cu Neptun, ceea ce cu siguranţă ne ascute simţurile şi ne amplifică intuiţia. Din păcate acesta stare de plutire, de incertitudine sau de rupere de realitate, ne blochează acţiunile concrete, ne determină să lăsăm situaţiile favorabile să treacă pe lângă noi, să fim insensibili la oportunităţi din cauza concentrării pe ceea ce ne impresionează. Gândirea noastră poate fi cu uşurinţă deturnată de la ceea ce este cu adevărat important, mai ales referitor la destinul nostru, la calea pe care o avem de urmat, cu toate că primim mesaje concrete legate de ea, doar că ne pierdem în ceaţă, în nelinişte şi oscilaţii. Apoi Luna face ca emoţiile noastre să fie profunde, iar intuiţia să funcţioneze la cote maxime, cel mai bine, mai ales în plan personal; datorită acestor aspecte conjugate, astăzi, este corect să dăm şi o nuanţă de pragmatism sentimentelor pe care le încercăm, astfel va dispare conflictul dintre personalitate şi emoţii. În plus putem renunţa la emoţiile vechi şi inutile, pentru a lăsa locul unora noi să se manifeste.

Ar trebui să comunicăm celor din jur dorinţele şi nemulţumirile pe care le avem, franc şi sincer, fără resentimente sau remuşcări. Sinceritatea şi modul deschis de abordare ne vor aduce multe rezolvări. Discuţiile deschise, libere, fără ironii sau reproşuri, pot să facă viaţa mai uşoară.

Încercaţi ca astăzi să acţionaţi în sensul eliberării tensiunilor şi frustrările prin înţelegerea deplină a sensului lucrurilor care vă nemulţumesc.

Orice situaţie are un aspect bun, pe care îl agreăm şi unul care ne displace. Încercaţi să înţelegeţi de ce vă displace, dar în profunzime. De fapt toate lucrurile au o cauză, odată înţeleasă poate dispare lipsa armonie.

Trebuie să examinăm calea noastră. Trebuie să reaprindem flacăra, şi să încercăm să luminăm viaţa noastră care pare o cameră întunecoasă. Când auzim focul trosnind şi lemnele arzând şi când citim istoria pe care ne-o povestesc flăcările, speranţa se întoarce în noi. Dacă suntem în stare să iubim, vom fi în stare şi să fim iubiţi. E doar o chestiune de timp.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Pentru toţi şi toate există un timp potrivit. Niciodată nu amâna pentru mâine ceea ce ştii că ar trebui să faci astăzi, ci mergi în ritmul vieţii şi fii în perfectă pace. Gândurile noastre creative, pozitive, de iubire deţin o putere uriaşă, mult mai mare decât ne închipuim, deoarece gândurile sunt putere. Aşadar anulează toate aceste gânduri negative. Caută întotdeauna partea plină a paharului, căci cu cât radiezi mai multă bucurie şi iubire, cu atât mai multă bucurie şi iubire atragem spre noi.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  22 RAC

O FEMEIE AŞTEPTÂND O CORABIE

Unele lucruri nu se pot împlini instantaneu. Trebuie să înveţi să ai răbdare, să aştepţi împlinirea lor, păstrând mereu vie imaginea împlinirii. De fapt, nu ştii niciodată când se va împlini ceea ce visezi. În multe cazuri trebuie să acţionezi pentru a ajunge la împlinire, şi atunci pare să fie cel mai frumos, căci eşti sigur că, dacă faci tot ce depinde de tine, ajungi la ţintă. În alte cazuri nu ai aceeaşi siguranţă, fiindcă ai senzaţia că împlinirea depinde şi de alţii. De fapt, tot de tine depinde. Când eşti pregătit cu adevărat, dorinţa ţi se îndeplineşte.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 14 RAC

UN OM FOARTE BĂTRÂN, CONFRUNTAT CU UN VAST SPAŢIU ÎNTUNECAT SPRE NORD-EST

Cu toată experienţa dobândită, poţi să simţi că eşti copleşit de problemele iscate în jurul tău, din planul societăţii în care trăieşti, şi atunci trebuie să găseşti soluţii noi pentru a nu fi afectat de ele şi a găsi pacea pentru tine şi familia ta. Este un moment în care trebuie să ştii să trăieşti pe picioarele tale şi să iei decizii proprii, bazate mai mult pe înţelepciunea şi experienţa ta de viata decât pe normele şi tendinţele sociale.

ASPECTELE ZILEI

Venus în Leu în cuadratură cu Saturn retrograd în Scorpion

Acest aspect este destul de neplăcut, el ne aduce un blocaj la nivelul relaţiilor sentimentale. Se poate constata o răcire a relaţiilor în cuplu, sau o maturizarea a iubirii. În acelaşi timp orice renunţare ne creează un puternic sentiment de durere. Vom acorda o prea mare importanţă problemelor minore în detrimentul celor importante. În relaţiile de familie pot apare suferinţe, mai ales de ordin moral. Acest aspect trebuie privit ca o luptă între veselie şi superficialitate şi tristeţe şi profunzime, trezind în noi sentimente confuze ca posesiunea şi detaşarea, plăcerea şi frustrarea. Acesta este motivul principal pentru care noi resimţim tensiunea.

În plus ar trebui să înţelegem că atunci când şansa ne surâde sub forma unei mari promisiuni de bogăţie şi abundenţă, este bine să ne asigurăm că vom şti să folosim bine acea bogăţie şi că nu ne vom lăsa distruşi de ea. Mulţi dintre cei care au câştigat mari averi au ajuns să-şi distrugă viaţa fiindcă nu au ştiut cum să reziste tentaţiilor sau cum să-şi administreze bine avutul câştigat. Nu vă doriţi câştiguri imense dacă nu ştiţi limpede la ce le veţi folosi în aşa fel încât să nu ajungeţi nefericiţi din cauza lor.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top