Previziuni pentru 15 iulie 2015

Întreaga zi se află sub semnul opoziţiei dintre Marte şi Pluton, aspect tensionat cu efecte pe termen lung, extrem de subtile. Despre acest aspect puteţi citi un articol separat pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/opozitia-marte-pluton-2015.

Apoi astăzi se resimte din plin şi efectul opoziţiei dintre Mercur şi Pluton, de fapt el funcţionând chiar de ieri seară, căci ne este dificil să stabilim o comunicare cu adevărat importantă cu cei din jur. Este ca un moment de imponderabilitate greu de controlat. De fapt este nevoie să folosim limbajul sufletului, să nu uităm că este ziua comunicării, Mercur fiind guvernatorul zilei. Cât despre Luna din semnul Racului, ea vine să completeze acest tablou general, prin conjuncţiile cu Mercur şi Marte, dar şi prin opoziţia cu Pluton, cuadratura cu Vesta şi Uranus. Ea ne aduce din inconştient mesaje diferite, în cascadă, ca şi cum, este o reacţie în lanţ; adică apare primul mesaj, odată înţeles şi ingerat, apare următorul, dar care nu ar fi apărut dacă nu-l rezolvam pe primul, şi tot aşa. Este un fel de poveste fără sfârşit, dar cu siguranţă cu un scop bine determinat, acela de a ne descoperi pe noi înşine. Este ca şi cum numai suntem lăsaţi să trăim la voia întâmplării, şi această stare ne face iritaţi, irascibili, agitaţi, precipitând toate reziduurile din interior.

S-ar putea spune că raţiunea are de suferit în acest moment, şi mai degrabă este un moment propice pentru promovarea unor principii noi şi înalte, decât pentru emiterea de măsuri concrete şi detaliate, care se pot dovedi ineficiente. Conştientizarea cauzelor lucrurilor este un proces care are nevoie de pace şi detaşare, chiar dacă uneori este declanşată de evenimente critice. Ar mai trebui să reechilibrăm realist nevoile şi posibilităţile noastre, să înţelegem legea cauză efect, să acceptăm adevărul despre sine şi ceilalţi, indiferent care este acesta.

Acordaţi mare importanţă coincidenţelor, nimic nu este întâmplător acum, lăsaţi soarta să decidă pentru voi, fiţi doar atenţi la modul de receptare a mesajelor.

Încercaţi să nu vă agitaţi, consacraţi o mare parte din timp mai mult pentru a analiza şi a gândi. Meditaţia sau plimbarea în natură vă vor ajuta să vă clarificaţi gândurile.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Trebuie să avem grijă de corpul nostru. Este  templul Sfântului Duh şi merită respectul şi afecţiunea noastră. Trebuie să folosim în modul cel mai bun trupul nostru. Trebuie să luptăm pentru visele noastre şi să concentrăm eforturile noastre pentru acel sfârşit. Dar nu trebuie să uităm niciodată că viaţa este făcută din mici plăceri. Au fost puse aici pentru a ne încuraja, pentru a ne asista în căutarea noastră şi pentru a ne aduce momente de pauză în bătăliile cotidiene.

Nu e un păcat să fim fericiţi. Nu e nimic greşit în asta – din când în când – să încălcăm regulile privind dieta, somnul si fericirea.

Nu te critica dacă – o dată, din când în când – pierzi timpul cu lucruri mărunte. Acestea sunt micile plăceri care ne stimulează.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  23 RAC

ÎNTRUNIREA UNEI SOCIETĂŢI LITERARE

De câte ori ai prilejul să fii prezent în grupuri cu preocupări elevate, este un moment deosebit din care poţi învăţa foarte mult. Ai ocazia să-ţi exprimi ideile şi emoţiile, să te prezinţi cu tot ce ai mai bun, pentru a deschide căi de comunicare şi pentru a-ţi crea relaţii utile nu doar pentru tine, ci şi pentru societatea în care trăieşti. Fii mereu gata să participi la ceea ce te poate înălţa.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 12 RAC

O CHINEZOAICĂ ÎNGRIJIND UN PRUNC PE CARE AURA ÎL ARATĂ A FI REÎNCARNAREA UNUI MARE ÎNVĂŢĂTOR

Adesea, cel mai bun răspuns la o întrebare sau cea mai bună soluţie la o problemă se dovedeşte a fi la îndemâna noastră, în elementul cel mai simplu, mai modest şi mai inocent. Nu subestima puterea simplităţii. Lucrurile nu sunt ce par a fi.

ASPECTELE ZILEI

Marte  în Rac în opoziţie cu Pluton în mişcare aparent retrogradă în Capricorn

Astrologic vorbind, aspectul generează conflicte între conştiinţa noastră şi impulsurile de moment. Agresivitatea este prezentă şi devine de numeroase ori distructivă, ţelurile noastre devin o obsesie, iar obstacolele se măresc exponenţial, punându-ne la bătaie voinţa, rezistenţa fizică şi morală, dar şi ambiţia.

Toate acestea pot deveni explozive sau generatoare de o energie extraordinară de natură a face revoluţii importante în interiorul nostru, dar şi la nivel general.

Când lucrurile par să îngheţe în situaţii aparent lipsite de energie şi de dinamism, avem prilejul să ne relaxăm şi să privim ansamblul fără să ne mai distragă atenţia schimbările obişnuite, ca să putem vedea în perspectivă, dincolo de aparenţe. Asemenea momente pot să fie şi semne ale unei activităţi intense care este pe cale să înceapă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top