Previziuni pentru 16 iulie 2015

Este Lună Nouă, este ca un fel de moment de început dar şi de plenitudine în care revelaţiile sunt intense iar trăirile spirituale extrem de puternice – vezi articolul https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/luna-noua-din-semnul-racului-2015. Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării, mesajele pe care le primim, evenimentele pe care le trăim, visele şi intuiţiile pe care le avem. Totul reprezintă semnale, informaţii mesaje venite din sfere înalte pentru a ne ajuta să evoluăm. Evenimentele pe care le vom trăi sau situaţiile cu care ne vom întâlni sunt de natură de a ne transforma în sens constructiv, de aceea este important să analizăm în profunzime ceea ce simţim sau trăim în săptămâna următoare, pentru că în acest fel vom fi capabili să înţelegem greşelile comise şi să le reparăm la timp. În acest fel fiecare dintre noi vom putea înţelege de ce se întâmplă ceea ce ni se întâmplă.

Oricum luarea deciziei este printre cele mai dificile sarcini, mai ales dacă ne confruntăm cu probleme emoţionale, în care binele şi răul sunt de multe ori greu de definit, părând depăşiţi de situaţie.

Luna ne îndeamnă să acţionăm pentru ca relaţiile noastre să fie cât mai clare, mai ales cele care vin din trecut. În plus ne aduce în atenţie că cel mai potrivit sprijin îl putem găsi de la persoanele cele mai apropiate, iubiţi, prieteni sau asociaţi. Ceea ce se întâmplă de fapt, este că avem tendinţa să nu comunicăm, dedicându-ne foarte mult timp problemelor profesionale, neglijând de foarte multe ori să discutăm problemele presante, care ne preocupă.

Este timpul acţiunii, nu ne putem permite să amânăm sau să ezităm, căci putem pierde, sau putem ieşi din fluxul normal al lucrurilor, fiind astfel depăşiţi de împrejurări.

Pe de altă parte este o zi cu multe tensiuni interioare, Mercur se află în opoziţie exactă cu Pluton, dacă au rămas treburi neîncepute să ne concentrăm asupra lor pentru a asigura fluxul pe care ni l-am propus. Direcţionarea gândurilor trebuie să fie neapărat pozitivă, pentru că ele vor lucra asupra evenimentelor ulterioare. Pot avea loc foarte multe evenimente care analizate cu atenţie pot deschide ulterior un nou capitol al cunoaşterii de sine.

Putem îmbina armonios intuiţia şi comunicarea pentru a rezolva problemele presante. Avem forţa necesară să reuşim să transformam lucrurile în favoarea noastră.

În aceste zile ne este testată voinţa, perseverenţa şi corecta dirijare a energiei fizice, corect dirijate vom putea obţine succese datorate voinţei. În plus dacă vom reuşi să folosim metode noi de exprimare, imaginaţia şi originalitatea fiind de bază în aceste zile, în acest fel vom avea posibilitatea de a deschide noi proiecte sau afaceri sau de a rezolva favorabil situaţiile confuze. Munca ne va aduce rezultate deosebite şi trebuie să fim preocupaţi de ea.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Fiecare greşeală va fi adusă în final la adevăr. Ai răbdare. Ceilalţi îşi vor învăţa cu timpul lecţiile. Nu încerca să faci dreptate cu propriile tale mâini. O persoană furioasă nu poate susţine adevărul. Atâta vreme cât suntem furioşi trebuie să ne îngrijim de mânia noastră, după ce o depăşim putem fi imparţiali şi atitudinea noastră faţă de viitor poate fi constructivă.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  24 RAC

O FEMEIE SI DOI BARBATI NAUFRAGIATI PE O INSULITA DIN MARILE SUDULUI

Când ai de ales intre doua directii si ambele sunt la fel de tentante, este o incercare a puterii tale de a lua decizii juste. Nimeni nu te poate ajuta cu adevarat, fiindca orice decizie pe care o iei iti apartine, chiar si atunci când ea pare sa fie sugerata sau impusa de altcineva. Asculta-ti inima si alege directia in care stii ca iti vei gasi pacea.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 25 LEU

O CAMILA MARE TRAVERSAND UN DESERT VAST SI TEMUT

Fii pregatit si pentru perioadele fara resurse, atunci trebuie sa pui in valoare bogatia din sufletul tau. Lipsa de resurse este o aparenta, fiindca atunci cand iti lipsesc resursele exterioare, trebuie sa folosesti la maximum resursele tale launtrice. Viata nu este formata doar din ceea ce se vede in afara noastra, ci mai ales din ceea ce izvoraste din noi.

ASPECTELE ZILEI

Mercur în Rac formează o opoziţie cu Pluton, aflat în mişcare aparent retrogradă în Capricorn

Acest aspect este foarte profund, fiind un moment în care trebuie să ne îndreptăm atenţia spre interior, să acordăm importanţă intuiţiilor, suspiciunilor, ghidării interioare.

Este un moment de înţelegere a destinului, care ne-ar aduce împlinirea, important fiind să nu ne lăsam distrasă atenţia, pentru că putem să fim conduşi pe un drum emoţional lateral.

Acest aspect se manifestă prin situaţii contrastante, inevitabile, care ne determină să părăsim pistele false ale gândirii şi raţiunii. Uneori trebuie să fim purtătorii unui îndemn la acţiune, sau al unui simbol capabil să-i mobilizeze pe ceilalţi. Ideal este ca acest simbol să fie şi unul in care credem din tot sufletul, în caz contrar putem fi doar un instrument pus forţat în slujba unei cauze. Cu cât idealul nostru este mai înalt, cu atât energia transmisă celorlalţi este mai intensă, şi efectele acţiunilor comune sunt mai puternice. Asemenea momente pot să fie şi semne ale unei activităţi intense care este pe cale să înceapă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top