Previziuni pentru 21 iulie 2015

Astăzi Luna este în conjuncţie cu Lilith, şi, ca de fiecare dată, avem o stare destul de proastă, suntem agitaţi, nervoşi şi destul nemulţumiţi şi cu frustrări extrem de mari, amplificate chiar. În plus fiind şi ziua lui Marte se poate spune că nu avem nici prea multă răbdare sau tact. În plus Marte este în septil cu Venus, ceea ce va genera multora dintre noi nemulţumiri profunde legate de felul în care arată, de felul în care se simt sau de ceea ce fac, la modul cel mai concret. Cum s-ar spune, capacitatea noastră de negociere este extrem de scăzută şi noi suntem pretenţioşi, tocmai pentru că ar trebui să vedem ceea ce este în interior şi din exterior se reflectă cu un impact major asupra noastră.

Soarele formează trigon cu Saturn retrograd, ceea ce teoretic aduce în lumină, de fapt în conştientul nostru, diferite experienţe din trecut, sau stări, situaţii care ar trebui înţelese şi rezolvate până la sfârşitul lunii august, mai exact până în jurul datei de 22, când se va forma cuadratura Soare Saturn, cu Saturn pe acelaşi grad 29 Scorpion, doar că Saturn este direct iar Soarele în domiciliu, ceea ce cu siguranţa va accelera în mod extrem de dur, ceea ce nu rezolvăm până atunci.

De aceea este nevoie de o atenţie deosebită la ceea ce simţim, la ceea ce se activează din trecut, la ceea ce ne aduce o durere în suflet, ca un fel de nostalgie, greu de înţeles.

Acum din ce în ce mai multe aspecte astrale aduc în prezent ceea ce am proiectat, tocmai pentru a descoperi puterea pe care o avem prin gând. Şi mai este şi ideea că dincolo de noi există un responsabil pentru nefericirea noastră, pentru greutăţile şi disperarea noastră. Astfel riscăm să facem cu noi înşine cea mai rea dintre es­crocherii: aceea de a nu înţelege că suntem parte activă din tot ceea ce ni se întâmplă, că suntem în acelaşi timp iniţiatorii şi producătorii propriei noastre suferinţe. Totul este să înţelegem că provocările care apar astăzi se datorează tocmai acestora şi în loc să le acceptăm, să ne întrebăm de ce au apărut, răspunzând la această întrebare, vom putea rezolva eficient multe probleme personale, care de ceva vreme ne fac trişti şi nefericiţi.

De fapt în aceasta constă eficienţa acestei zile, aceea de a acţiona conform principiilor şi ideilor noastre, fără frică şi fără şovăiala că nu vom reuşi.

Este important să fim atenţi la evenimentele sau întâlnirile care au loc, pentru că acestea nu sunt întâmplătoare şi ne aduc răspunsuri la întrebările pe care ni le-am pus în ultima perioadă, legate de sensul vieţii noastre dar şi de ceea ce ar trebui să facem pentru a ne atinge menirea.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Fiecare gând bun, fiecare gând frumos, fiecare clipă de iertare, de blândeţe şi de bucurie creează o lumină de nedescris, deopotriva în fiinţa noastră interioară, cât şi în mediul înconjurător. O clipă de iertare transcede orice răutate şi calmează cele mai dureroase stări interioare ale fiinţei noastre. Fiecare moment în care izbutim să vedem în omul de lângă noi, oricine ar fi el, părţile sale frumoase, fiecare moment în care izbutim să proiectăm asupra celuilalt calităţile cele mai plăcute echivalează cu un moment esenţial de `trezire` a conştiinţei şi acumulare a unei karme pozitive pentru noi înşine.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  29 RAC

O MUZĂ GREACĂ, CÂNTĂRIND ÎN BALANŢE DE AUR GEMENI NOU-NĂSCUŢI

Toate ideile noi ne sunt inspirate pentru a găsi soluţii la problemele curente, în scopul de a progresa, şi dacă nu se întâmplă aşa, este din cauză că te-ai oprit în loc şi eziţi să mergi înainte. Dacă nu tratezi lucrurile care apar în viaţa ta ca pe noi posibilităţi de progres, înseamnă că ele sunt obstacole sau cel mult o recuzită neutră, care nu-ţi aduce nimic în plus. Dar tu decizi ce rol le vei da.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 18 RAC

O GĂINĂ SCURMÂND PENTRU PUIŞORII EI

Este ceva natural să ai grijă de copiii tăi, iar la un alt nivel, să ai grijă de propriile tale creaţii în această lume. Lucrurile cărora le dai viaţă au nevoie de îngrijire şi atenţie, şi nu trebuie să uiţi că ele fac parte din viaţa ta în primul rând pentru că tu le-ai creat. Asumă-ţi responsabilitatea pentru ele şi bucură-te de tot ce ţi-ai oferit astfel, dar nu uita că o bucurie şi mai mare vei avea prin ceea ce creezi pentru ceilalţi.

ASPECTELE ZILEI

Soarele în Rac în trigon cu Saturn în mişcare aparent retrogradă în Scorpion

Acest aspect, chiar dacă este armonios, aduce restricţii ale egoului, fiind necesară conştientizarea necesităţii modelării personalităţii. Partea frumoasă este că ne aduce aptitudini organizatorice, o bună coordonare, dar şi asumarea unor noi responsabilităţi.

Se poate vorbi de maturitate, de creştere a potenţialului spiritual, de structurare corectă.

În plus în plan material se pot rezolva sau măcar înţelege probleme importante.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top