Previziuni pentru 23 iulie 2015

În general zilele guvernate de Jupiter sunt mai generoase cu noi, mai rotunde, mai pline, chiar dacă evenimentele care au loc în ele ne sunt sau nu pe plac. Apoi astăzi suntem sub efectul conjuncţiei superioare Soare Mercur despre care puteţi citi un articol separat pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/conjunctia-superioara-soare-mercur-din-22-iulie-2015.

De aceea este important să nu judecăm şi să nu acuzăm, confictele care ne apar în cale sunt lecţii deschise pentru noi, şi este testul nostru să le gestionăm corect. Provocările şi tensiunile sunt cu atât mai intense, cu cât suntem mai impicaţi în ele. Simţim că vrem să schimbăm ceva,  poate din cauza unei mari tensiuni emoţionale. De aceea putem lua decizii pripite, fiind destul de dificil să ne controlăm sensibilitatea, să ne relaxăm sau să ne distanţăm de dorinţele noastre, reacţionând obiectiv.

Sunt probabil necesare modificări obligatorii în modul nostru de a privi viaţa sau relaţiile cu oamenii, transformările care au loc, din acest punct de vedere, sunt greu de sesizat, dar ele lucrează constant.

Este o perioadă de mari transformări în conştiinţa noastră, iar cel mai important este să ne suflecăm mânecile şi să începem prin a ne simplifica cât mai mult existenţa, în sens pozitiv constructiv, conştientizând că avem multe ataşamente sau dorinţe care nu ne sunt de folos.

Să ne concentrăm asupra muncii, pentru că rezultatele consecvenţei şi încrederii în propriile idealuri nu vor înceta să apară. În acelaşi timp calmul şi tactul trebuie să fie permanent prezente pentru a evita certurile şi discuţiile în contradictoriu.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Este important să medităm asupra ceea ce înseamnă eşecul pentru noi, să încercăm să aflăm ce ne determină teama faţă de el, dacă vom descoperi atunci el va dispărea ca prin farmec din viaţa noastră.

Să nu uităm că fiecare se ocupă cu ceva. Dar puţin sunt cei care îndeplinesc lucrul respectiv în cel mai bun mod cu putinţă. Aceia sunt oamenii care ating succesul. Crede şi înfăptuieşte – aceasta este marea lege a succesului!

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  30 RAC

O FIICĂ A REVOLUŢIEI AMERICANE

Spiritul libertăţii şi al revoluţiei se poate trezi în oricine la momentul potrivit, şi chiar şi cel mai neînsemnat (în aparenţă) om se poate dovedi la un moment dat un militant pentru o cauză bună. Dar fiecare trebuie să facă mai întâi o revoluţie în propria sa viaţă, pentru a descoperi în sine puterea de a face ceva pentru toţi ceilalţi.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 26 LEU

DUPĂ O FURTUNĂ TERIBILĂ, UN CURCUBEU

Totul este trecător, şi oricât de mare ar părea furtuna din viaţa ta, după ea va ieşi şi soarele. Orice furtună este un moment în care ai prilejul să îţi pui la încercare puterea de a acţiona în situaţii de criză, tăria de a nu te lăsa copleşit de energiile exterioare dezlănţuite, de tulburările din afara ta, şi astfel de a-ţi consolida pacea şi armonia lăuntrică. În final, ele se vor manifesta şi în afara ta, pe cerul vieţii tale.

ASPECTELE ZILEI

Conjuncţia superioară Mercur Soare din semnul Leului

Datorită faptului că Mercur nu se îndepărtează decât cu aproximativ 28 de grade faţă de Soare, el nu formează toate aspectele cu Soarele, din acest motiv, se consideră conjuncţia inferioară dintre Mercur retrograd şi Soare echivalentă cu Luna Nouă iar conjuncţia superioară cu Soarele, echivalentă cu Luna Plină.

Orice persoană familiarizată cu astrologia ştie că Mercur se referă la activităţile mentale şi la capacitatea de adaptare, şi câteodată la capacitatea de a vedea prezentul sau realitatea.

Aşa cum spuneam această conjuncţie este asemănătoare cu Luna Plină, adică aduce în prezent un maxim de manifestare a ideilor şi activităţilor mentale iniţiate în 30 mai, iar pe de altă parte acum Mercur are mişcarea cea mai rapidă, el are o viteză de aproximativ 2 grade şi 15 minute, ceea ce exprimă foarte multe.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top