Previziuni pentru 24 iulie 2015

Venus, guvernatoarea zilei, este staţionară pregătindu-se de retrogradare, în semnul de cădere al Fecioarei, ceea ce face posibilă o stare profundă de nemulţumire în aceste zile, mai ales legate de felul în care ne manifestăm, de corpul nostru şi de valorile materiale actuale. Poziţionată în gradul aries, ea este destul de vizibilă, impunătoare şi recalcitrantă. De aici ar trebui să ne înveţe că nu am avea frustrări, nereuşite, nemulţumiri, dacă am trăi în bucurie şi făcând ceea ce ne reprezintă. S-ar mai putea spune că suntem oarecum supuşi unor încercări sau situaţii prin care este obligatoriu să trecem. Altfel, la nivel mundan, în această perioadă, asistăm la apariţia, manifestarea şi apoi disiparea unor energii şi evenimente de anvergură sau de mari proporţii şi care sunt fireşti sfârşiturilor şi începuturilor de ere, de vârste cosmice.

Se poate spune că este o zi plină de agitaţie, evenimente şi întâmplări, ele sunt de natură a ne crea oportunităţi, de a ne face să deschidem ochii asupra posibilităţilor care ni se deschid, ţine doar de noi dacă vom vedea numai ceea ce nu ne convine şi vom riposta sau vom primi evenimentele ca nişte încercări importante şi ca nişte paşi necesari pentru a evolua.

Soarele şi Luna se află la Primul Pătrar, Soarele este puternic, în domiciliu, iar Luna este în cădere în semnul Scorpionului, ambele planete lucrează intens, Soarele la nivel de conştient, iar Luna răscolind prin cămările inconştientului, făcând posibilă înţelegerea şi apoi materializarea unor sentimente sau stări, trăiri sau senzaţii. Oricum este un moment de evaluare şi corectare a ceea ce ne pare că nu funcţionează. Este important să ştim că atunci când acordăm atenţie unui lucru creşte potenţialul nostru de a-l atrage, cu cât sunt mai vii detaliile, cu cât mai multă atenţie îi acordăm, cu atât devine mai probabil ca el să apară în viaţa noastră. Acest aspect ne mai spune că nu putem controla emoţiile semenilor; însă, deţinem controlul asupra propriilor noastre trăiri. Dacă ne surprindem reacţionând la negativitatea lor, este bine să încercăm să nu ne lăsăm purtaţi de val! Să ne păstrăm inima deschisă faţă de oamenii dimprejur! Şi, ca urmare, aceştia vor renunţa, probabil, la atitudinea defensivă, se vor lăsa învăluiţi în compasiunea noastră şi vor ceda, în faţa iubirii, deschiderii şi a puterii noastre de înţelegere.

Mercur este în opoziţie cu Ceres, ceea ce poate genera gânduri destul de concrete, unele dintre ele având o forţă extrem de puternică, mai ales în plan material, riscul de a greşi din grabă sau precipitare fiind extrem de mare. Din fericire, datorită unei rezerve de timp, gândurile nu se materializează instantaneu, aşa că avem marea oportunitate de a evalua direcţia gândurilor noastre şi a le schimba atunci când simţim ceva negativ. Deci este bine să renunţăm la îngrijorări şi să privim cu încredere viitorul.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Osho spune foarte frumos că iubirea şi încrederea sunt sentimentele perfecte dacă lucrează împreună:

”Încrederea este – fără nici o îndoială – mai valoroasă decât iubirea. În încredere este conţinută şi iubirea, însă iubirea nu presupune încrederea.

Când afirmaţi: „Am încredere în tine” se subînţelege că şi iubiţi. Însă când afirmi că iubeşti, acest lucru nu presupune în mod obligatoriu şi încredere. Încrederea înseamnă atât de mult…

Este o comoară nepreţuită.”

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  1 LEU

SUB IMPERIUL STRESSULUI, CUIVA I SE URCA SINGELE LA CAP

In momentele de criza ai cel mai bun prilej sa cunosti oamenii si sa te cunosti pe tine insuti. Atunci cind tensiunile ating un maxim, oamenii nu se mai pot ascunde si arata ceea ce nu se vede in mod normal. Este o incercare din care ai prilejul sa descoperi unde ai de lucrat cu tine insuti, ce arii din viata ta au ramas neingrijite si tind sa se naruiasca, dar momentul este trecator daca nu te pierzi, daca ai rabdare si incepi sa iei masurile necesare.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 1 FECIOARĂ

CELE MAI FRUMOASE TRĂSĂTURI ŞI CALITĂŢI ALE UNUI OM SUNT IDEALIZATE ÎNTR-UN PORTRET

Vei deveni în viaţă ceea ce admiri la alţii. Foloseşte admiraţia pentru oamenii cu calităţi deosebite ca să dezvolţi şi în tine acele calităţi. Cultivă şi promovează tot ce crezi cu adevărat că are valoare, fiindcă sunt lucrurile care dau valoare şi vieţii tale, idealurile pe care vrei să le atingi. Idealismul nu este o fugă de realitate, ci un drum firesc către o realitate mai bună.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top