Previziuni pentru 30 iulie 2015

La nivelul informaţiei primim multe răspunsuri la întrebările puse, important este să le acceptăm şi să mergem mai departe. De fapt pe cerul astral se formează o frumoasă Piramidă de foc, care ne inspiră, ne ajută să înţelegem ce avem de schimbat, cum trebuie să acţionăm sau despre ce ar trebui să ne informăm. În plus această Piramidă ne face mai sociabili, activi şi comutativi, deschizându-ne spre colaborare şi asocieri.

De aceea cred că ar trebui să privim această zi cu toată seriozitatea, iar mesajele, semnalele şi ideile pe care le avem ar trebui atent analizate. În plus astăzi putem înţelege corect ce avem de salvat şi ce este inutil să mai forţăm, atitudinea lucidă şi aşa cum am spus detaşarea fiind cele mai de folos în acest context.

Putem conduce şi executa la fel de uşor orice proiect. Avem capacitatea de a controla foarte bine acţiunile şi de a aprecia corect evenimentele. Cu toate acestea, voinţa se impune cu agresivitate aducând de multe ori rigiditate. Avem capacitatea de a ştii să acţionăm la timp, dar să şi ne retragem la timp. Este bine să încercăm să evităm să ne răzbunăm şi să fim cât mai concesivi şi cooperanţi cu cei din jur.

Chiar dacă este o perioadă tensionată cu multe evenimente astrale importante, este esenţial să nu ne lăsăm copleşiţi de ele şi să avem credinţa că tot ce se întâmplă este pentru a ne dezvolta şi eleva spiritual, pentru a ne găsi calea adevărată şi bucuria de a trăi.

Să ne concentrăm asupra muncii, pentru că rezultatele consecvenţei şi încrederii în propriile idealuri nu vor înceta să apară. În acelaşi timp calmul şi tactul trebuie să fie permanent prezente pentru a evita certurile şi discuţiile în contradictoriu.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Chinezii spun: Un drum de o mie de mile începe cu un singur pas. Primul pas al alegerii a ceea ce vrei, lăsând visurile tale să te ghideze pe calea pe care o doreşti, este, probabil, unul dintre cei mai importanţi pe care îi faci.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  7LEU

CONSTELAŢIILE DE PE CER

Marile adevăruri ale Universului sunt acelea care rămân neschimbate, indiferent câte ceţuri şi înnorări temporare le-ar ascunde privirilor. Constelaţiile de pe cer ne amintesc că există adevăruri şi legi care guvernează viaţa tuturor, şi că ele nu pot fi trecute cu vederea, oricâte noi legi şi definiţii artificiale am inventa. Pe oceanul vieţii poţi folosi, ca instrument simplu de navigare, chiar constelaţiile de pe cer.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 28 LEU

MULTE PĂSĂRELE PE RAMURA UNUI COPAC MARE

Mulţi oameni vieţuiesc pe pământ, şi chiar dacă sunt atât de diferiţi, pământul îi suportă cu acelaşi devotament. Viaţa în comunitate implică recunoaşterea, de către fiecare, a nevoilor tuturor. Dacă unul nu ţine cont de cerinţele comunităţii şi caută să obţină ceva numai pentru sine, va trebui să suporte efectul de bumerang al influenţei comunităţii faţă de cineva care nu o respectă sau nu se integrează corect in ea. Dar o mare putere este la dispoziţia celor care înţeleg valoarea comunităţii.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top