Previziuni pentru 13 august 2015

Trebuie să ţinem cont de intuiţie, să avem o bună focalizare interioară, să avem o concentrare totală asupra problemelor care ne interesează. Opoziţia Neptun Mercur este provocatoare, mai ales că ambele planete se află în domiciliu. Acest aspect corect utilizat, amplifică inteligenţa creatoare şi facilitează apariţia stării de detaşare. Trezeşte memoria stărilor spirituale anterioare şi face să apară o stare de comuniune mistică, dinamizând în acest fel capacităţile de comunicare telepatică. În plus ne permite să intuim semnificaţia fenomenelor de sincronicitate mai ales dacă dorim să percepem prezenţele entităţilor angelice în existenţa noastră.

Cu toate acestea dispoziţia este predominant sumbră, fără prea mult chef de viaţă, sau mai exact, de distracţie. Este o stare cu care ne vom confrunta întreaga zi fiind cel mai indicat să ne ocupăm de problemele casnice, sau de cele care ne bucură sufletul. Se poate spune că este vorba de o repliere în sine, de dorinţa de reflecţie, de introvertire, poate şi din cauza propriilor frustrări. Este momentul să le acceptăm, fiind singura modalitate de a scăpa de ele. Este bine să fim atenţi la răbufnirile de moment, mai ales seara, când starea de nervozitate este mult mai accentuată.

Este bine să ţinem cont se intuiţie, mai ales că prezenţa de spirit funcţionează perfect şi ne poate scoate din situaţiile limită în care ne aflăm. Poate evenimentele pe care le trăim ar trebui atent analizate, pentru că ne aduc momente de înţelegere a propriei vieţi.

Un alt aspect al zilei de astăzi este trigonul Soare Uranus retrograd, el dinamizează anumite stări, aduce impulsuri bruşte, directe, care pot fi utilizate pentru a realiza activităţi dificile.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Nu criticaţi şi nu îi judecaţi pe ceilalţi, direct sau indirect. Căutaţi să nu participaţi la critica şi la bârfă. Nu vă plângeţi. Nu încercaţi să vă amestecaţi în dramele şi conflictele celorlalţi.  Aflaţi că nevoia de critică şi de a vă plânge, provin din frică. Îngăduiţi celorlalţi dreptul de a fi aşa cum sunt! Nu confundaţi acţiunile cuiva cu fiinţa sa. Aflaţi că toate fiinţele sunt Divine şi egale!

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  21 LEU

PUI DE GĂINĂ INTOXICAŢI SCUTURĂ NĂUCI DIN ARIPI ÎNCERCÂND SĂ ZBOARE

Când începi o experienţă nouă, este posibil să fii stângaci, să te descurci greu, dar acesta nu trebuie să fie un motiv pentru a renunţa. Ai nevoie de exerciţiu şi de înţelegerea fondului problemei, pentru a-ţi dezvolta abilităţile şi a lucra cu o viziune cât mai completă.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 1 FECIOARĂ

CELE MAI FRUMOASE TRĂSĂTURI ŞI CALITĂŢI ALE UNUI OM SUNT IDEALIZATE ÎNTR-UN PORTRET

Vei deveni în viaţă ceea ce admiri la alţii. Foloseşte admiraţia pentru oamenii cu calităţi deosebite ca să dezvolţi şi în tine acele calităţi. Cultivă şi promovează tot ce crezi cu adevărat că are valoare, fiindcă sunt lucrurile care dau valoare şi vieţii tale, idealurile pe care vrei să le atingi. Idealismul nu este o fugă de realitate, ci un drum firesc către o realitate mai bună.

ASPECTELE ZILEI

Mercur  în zodia Fecioarei formează o opoziţie cu Neptun, aflat în mişcare aparent retrogradă, în zodia Peştilor

Acest aspect este ca un fel de  maxim, a unor manifestări sau aspiraţii care au fost iniţiate în jurul datei de 18 martie 2015. A fost ca un fel iniţiere a unor proiecte pentru cauze nobile sau drepte. Acum este momentul în care acestea au ajuns la dezvoltarea lor maximă, sau mai exact, este momentul în care munca şi strădaniile noastre în acest sens trebuie să primească răspunsuri concrete. Dar poate fi şi în moment în care îndoiala noastră a ajuns la cote maxime, sau mai exact încrederea în propriile noastre forţe este minimă. De aceea este cel mai simplu să ne lăsăm păcăliţi, intimidaţi sau chiar să ne abatem de calea pe care ne-am propus-o.

Este un moment delicat, în care trebuie să fim extrem de atenţi să nu alunecăm sau să nu deviem pe panta drumurilor ocolitoare, a înşelăciunilor, a păcălelilor sau chiar a utopiei.

Lucrurile clare, spuse răspicat şi concret sunt cele mai bune.

Avem intuiţie şi o bogată reprezentare mentală. Ne putem simţi epuizaţi, mai ales intelectual, putem suferi de insomnii, sau putem avea vise revelatoare, dacă le acordăm importanţă şi le găsim semnificaţia corectă.

Soarele în Leu în trigon cu Uranus în mişcare aparent retrogradă în Berbec

Mişcarea aparent retrogradă a lui Uranus, eu o consider contrar definiţiilor care se aduc mişcării retrograde a planetelor, că este foarte importantă pentru evoluţia noastră, dar mai ales pentru percepţiile noastre. Dacă în mişcare directă avem impresia că gândurile noastre sunt mentalizate şi logice, împinse la extrem, în mişcarea retrogradă avem sentimentul că intuiţiile şi gândurile se contopesc, fiind momente necesare pentru a realiza cât de importantă este comunicarea interioară cu Sinele nostru sau altfel spus cu Îngerul nostru păzitor. De aceea aspectul pe care Uranus îl face cu Soarele ne aduce posibilitatea de a ne descoperi menirea sau căile cele mai bine de urmat, dar ghidându-ne numai după vocea interioară. De aceea ar trebui să fim extrem de deschişi pentru a primi mesajele de care avem nevoie.

În general în viaţa noastră apar schimbări neaşteptate, care sunt mai mult provocări care ne pun la încercare credinţa în idealurile noastre. Toate acestea le putem accepta sau putem, pur şi simplu să nule luăm în seamă, mergând imperturbabil pe calea noastră. Acest aspect nu impune şi nu generează manifestări violente, putem chiar să nu-l simţim şi să treacă neobservat pe lângă noi. Depindem de cât de multe dorim să aflăm sau să schimbăm în viaţa noastră, acum sunt oportunităţile necesare.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top