Previziuni pentru 14 august 2015

Putem avea revelaţii dar, mai ales este o zi în care iubirea cristică se îmbină cu iubirea de sine, a aproapelui. Calităţile extrasenzoriale sunt foarte bune, avem intuiţie şi inspiraţie. De aceea este important să ţinem cont de presentimente, să fim creativi şi înţelegători cu semenii noştri. Este o zi cu multe tensiuni interioare, dacă au rămas treburi neîncepute să ne concentrăm asupra lor pentru a asigura fluxul pe care ni l-am propus. Direcţionarea gândurilor trebuie să fie neapărat pozitivă, pentru că ele vor lucra asupra evenimentelor ulterioare. Pot avea loc foarte multe evenimente care analizate cu atenţie pot deschide ulterior un nou capitol al cunoaşterii de sine.

Putem îmbina armonios intuiţia şi comunicarea pentru a rezolva problemele presante. Avem forţa necesară să reuşim să transformam lucrurile în favoarea noastră.

În aceste zile ne este testată voinţa, perseverenţa şi corecta dirijare a energiei fizice, corect dirijate vom putea obţine succese datorate voinţei. În plus dacă vom reuşi să folosim metode noi de exprimare, imaginaţia şi originalitatea fiind de bază în aceste zile, în acest fel vom avea posibilitatea de a deschide noi proiecte sau afaceri sau de a rezolva favorabil situaţiile confuze. Munca ne va aduce rezultate deosebite şi trebuie să fim preocupaţi de ea.

Astăzi, datorită Lunii Noi, a lua cunoştinţă de identitatea noastră divină este posibil, dar să nu facem din aceasta un obiect de dorinţă. Orice dorinţă este profană şi creează lumescul. Spiritualitatea este lipsită de dorinţă. Fie că alergăm după bani, după sfinţenie, după putere sau după Grădina Edenului, după plăcerile trupului sau după eliberare eternă, lucrurile se petrec la fel. Voinţa de a poseda este invariabil semn de ignoranţă şi de servitute.

Hristos a spus: “Cei care au ochi de văzut – să vadă, cei care au urechi de auzit – să audă”. Era El oare înconjurat de orbi şi de surzi? Desigur că nu. Prin aceste cuvinte, El sublinia insuficienţa ochilor şi urechilor din carne. Fără linişte interioară, fără conştienţă pură şi vigilentă (receptivă), omul suferă de cea mai gravă invaliditate, orbirea şi surzenia spirituală. Spiritul său este închis, nimic nu îi mai poate fi dat, nu mai poate primi nimic. Vă recomand să petreceţi această zi într-o stare de profundă receptivitate. Arta ascultatului “adevărat” vă va deveni un tovarăş fidel în fiecare moment. Ea ne va elibera de nenumăratele preocupări care ne alterează zilele şi nopţile. Ea ne va permite accesul la un univers misterios care ne va învălui, permiţându-ne astfel să vedem lumina eternă a conştienţei de care ne privează turbulenţa noastră mentală. Vederea şi auzul adevărat nu sunt particularităţi rezervate acestui câmp de meditaţie, ci condiţiile oricărei vieţi adevărate.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Fiecare greşeală va fi adusă în final la adevăr. Ai răbdare. Ceilalţi îşi vor învăţa cu timpul lecţiile. Nu încerca să faci dreptate cu propriile tale mâini. O persoană furioasă nu poate susţine adevărul. Atâta vreme cât suntem furioşi trebuie să ne îngrijim de mânia noastră, după ce o depăşim putem fi imparţiali şi atitudinea noastră faţă de viitor poate fi constructivă.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  22 LEU

UN PORUMBEL CĂLĂTOR ÎNDEPLININDU-ŞI MISIUNEA

A nu avea nici un scop în viaţă este mai rău decât a avea un scop prea mărunt sau greşit. Dar fiecare om are o misiune de îndeplinit, un rol al său în lume, unic şi personal, şi căile vieţii îl poartă pe fiecare către ţinta sa, mai direct sau mai pe ocolite, după cât de conştient şi de decis este el însuşi să-şi împlinească sensul vieţii.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 23 LEU

O CĂLĂREAŢĂ FĂRĂ ŞA, ÎNTR-UN CIRC, ÎŞI PREZINTĂ PERICULOSUL EI TALENT

Trebuie să ai curajul de a-ţi pune în valoare talentele, fiindcă eşti o fiinţă unică tocmai prin darurile şi calităţile tale, pe care nimeni altcineva nu le poate exprima mai deplin decât tu însuţi. Daca ştii să te ridici la înălţimea posibilităţilor tale, aceasta reprezintă deja un mare succes, şi te vei putea bucura de roadele muncii şi creaţiei tale.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top