Previziuni pentru 18 august 2015

Luna este în conjuncţie cu Nodul Nord şi în sextil cu Marte, aceste aspecte au loc în perioada în care Nodurile lunare sunt în mişcare directă – începând de astăzi până sâmbătă la ora 22.14, un lucru demn de remarcat, pentru că în aceste perioade, sunt forţate, grăbite, amplificând evenimentele.

În acelaşi timp ne dorim o viaţă orientată spre interior. Este important să acordăm intuiţiilor multă atenţie şi chiar suspiciunilor sau ghidării interioare. Mintea noastră va fi concentrată pentru a trata propriile crize, nedreptăţile, karma, sau imboldurile subconştiente.

Uneori vom simţi că este momentul să intrăm în lupta, dar să nu uităm că lupta are regulile ei, pe care trebuie să le respectăm. Dacă scopul luptei este doar victoria, cu orice preţ, atunci permanent vom fi expuşi riscului de a pierde atunci când suntem învinşi, iar câştigul adus de o victorie rămâne mereu efemer. Dacă, în schimb,  ne facem din lupta în sine, cu respectarea strictă a regulilor şi a adversarului, un pretext pentru progresul nostru personal şi al celor pe care îi reprezentăm, atunci putem descoperi că avem de câştigat chiar şi din înfrângeri. Trebuie să fim conştienţi că aspiraţiile şi ambiţiile suferă blocaje majore, care ne determină să fim şi mai insistenţi. De fapt vom trăi momente sau evenimente care ne vor determina să ne revoluţionăm gândirea; atitudinea curajoasă şi hotărârea cu care ne vom comunica părerile vor aduce deblocări şi odată cu ele realizările profesionale pe care le dorim.

Marte va amplifica prin sesquicuadratura cu Chiron aceste trăiri şi stări. Este un aspect dur, care ne influenţează întreaga săptămână, făcându-ne impulsivi, nerăbdători, lipsiţi de tac şi evident supuşi greşelilor. Maximul acestui aspect este vineri, când trebuie să fim extrem de prudenţi, să evităm discuţiile contradictorii, călătoriile, riscul unor evenimente violente, brutale, fiind foarte mare.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Este important să medităm asupra ceea ce înseamnă eşecul pentru noi, să încercăm să aflăm ce ne determină teama faţă de el, dacă vom descoperi atunci el va dispărea ca prin farmec din viaţa noastră.

Să nu uităm că fiecare se ocupă cu ceva. Dar puţin sunt cei care îndeplinesc lucrul respectiv în cel mai bun mod cu putinţă. Aceia sunt oamenii care ating succesul. Crede şi înfăptuieşte – aceasta este marea lege a succesului!

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  25 LEU

O CĂMILĂ MARE TRAVERSÂND UN DEŞERT VAST ŞI TEMUT

Fii pregătit şi pentru perioadele fără resurse, atunci trebuie să pui în valoare bogăţia din sufletul tău. Lipsa de resurse este o aparenţă, fiindcă atunci când îţi lipsesc resursele exterioare, trebuie să foloseşti la maximum resursele tale lăuntrice. Viaţa nu este formată doar din ceea ce se vede în afara noastră, ci mai ales din ceea ce izvorăşte din noi.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 6 LEU

O FEMEIE DE MODĂ VECHE, CONSERVATOARE, SE CONFRUNTĂ CU O FATĂ MODERNĂ

Lumea nu stă pe loc, şi mai devreme sau mai târziu trebuie să te confrunţi cu tendinţele ei de înnoire. Nimic nu te poate obliga să mergi înainte, dar dacă nu avansezi, rişti să fii depăşit de evenimente. Fii deschis la noile opţiuni pe care ţi le oferă viaţa.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top