Previziuni pentru 20 august 2015

Până la ora 12.30 Luna este fără direcţie, şi, să nu uităm, Nodurile lunare se află în mişcare directă, de aceea se impune atenţie mărită la acţiunile personale, dar mai ales tact şi respect în relaţiile personale, şi nu numai.

Nici celelalte aspecte ale zilei nu sunt mai dulci,  Luna formează cuadratură cu Ceres şi Mercur este  în opoziţie cu Chiron, ele vor amplifica starea de proastă dispoziţie, predispunând la certuri, conflicte cu oamenii legii şi chiar pierderi financiare.

Trebuie însă înţeles şi acceptat că evenimentele care au loc astăzi au înţelesuri mai profunde decât par la prima vedere şi sunt importante semnale de alarmă asupra lucrurilor pe care le facem greşit. Ele ne vor determina să ne reorientăm cursul vieţii în concordanţă cu sensul real al existenţei noastre, pe care, pentru moment, din diferite motive l-am abandonat.

În relaţiile sentimentale trebuie calm şi tact, pentru că avem tendinţa de a judeca greşit vorbele, gesturile sau faptele noastre, sau de a ne certa din cauza unor exagerări sau interpretări eronate a unor situaţii.

Pare că nimic bun nu ne aşteaptă astăzi, dar putem fi atenţi, studia tot ce se întâmplă în jurul nostru şi învăţa să aşteptăm momente mai favorabile acţiunilor.

Teama de a ne urma idealul sau de a avea eşecuri profesionale ne împiedică să ne urmăm destinul şi de fapt să vedem că tot ceea ce ne dorim şi este cu adevărat valoros, este susţinut de divinitate şi că primim tot concursul pentru a reuşi.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Ceea ce gândim despre oamenii din jurul nostru conteaza. Ceea ce simtim, conteaza. Trebuie sa ne trezim din acest somn al inconstientei si al intunericului, al irationalitatii si al suferintei, sa fim responsabili de momentele in care cream binele altui om sau suferinta lui.

Reflectaţi la toate astea şi propuneţi-vă ca o perioadă scurtă de timp din fiecare zi sa o dedicaţi unui gând de iubire fata de ceilalţi.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  27 LEU

AURORA – LUMINA ZORILOR PE CERUL DE LA RĂSĂRIT

Fiecare zi este un prilej pentru un început nou… nu-l rata! Chiar dacă Soarele răsare în fiecare zi şi este acelaşi, totuşi fiecare zi are o altă vibraţie, oferă alte perspective, şi merită să cauţi să abordezi fiecare zi într-o manieră nouă, mai bună decât cea din ziua precedentă. Începe ziua cu un gând nou, cu o speranţă nouă, şi caută să împlineşti ceea ce poate să îţi îmbogăţească viaţa din comoara zilei in curs.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 2 FECIOARĂ

O MARE CRUCE ALBĂ – DOMINÂND PEISAJUL – SE ÎNALŢĂ SINGURATICĂ PE CULMEA UNUI DEAL ÎNALT

Dacă vrei să urci în viaţă, trebuie să te detaşezi din mulţime, să te individualizezi cultivându-ţi calităţile şi purificându-ţi intenţiile şi idealul. Fii tu însuţi, nu o copie a celor din jurul tău. Asta nu înseamnă să te consideri superior altora, ci să-ţi recunoşti potenţialul unic – ştiind că fiecare fiinţă este unică şi are un potenţial unic – şi să-l exprimi în cel mai înalt grad. Dealul e şi plin de iarbă, dar vrei să fii doar un fir de iarbă printre miliarde?

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top