Previziuni pentru 22 august 2015

Ziua este în general tensionată, suntem la Primul Pătrar şi trebuie mult tact în relaţii, mai ales în cele sentimentale.

În general vulnerabilitatea este accentuată, simţindu-ne depăşiţi de emoţii, invadaţi de incertitudini, şi de o stare de confuzie, aici se pare că Luna în semnul Scorpionului şi septilul cu Lilith îşi spune cuvântul.

Parte bună a lucrurilor este că putem pune degetul pe rană, acceptându-ne punctele slabe şi propriile slăbiciuni.

În acelaşi timp, se poate debloca planul material dacă vom învăţa să dăruim, fiind modul în care vom primi înapoi mult mai mult.

Ne putem recăpăta echilibrul prin diverse tehnici de relaxare, prin artă sau ocupându-ne de activităţi creative.

Este bine să fim în general prudenţi pentru că sunt posibile schimbări bruşte de situaţii, dar pe care trebuie să le privim obiectiv, ca pe nişte paşi înainte în evoluţia noastră.

Acum din ce în ce mai multe aspecte astrale aduc în prezent ceea ce am proiectat, tocmai pentru a descoperi puterea pe care o avem prin gând. Şi mai este şi ideea că dincolo de noi există un responsabil pentru nefericirea noastră, pentru greutăţile şi disperarea noastră. Astfel riscăm să facem cu noi înşine cea mai rea dintre es­crocherii: aceea de a nu înţelege că suntem parte activă din tot ceea ce ni se întâmplă, că suntem în acelaşi timp iniţiatorii şi producătorii propriei noastre suferinţe. Totul este să înţelegem că provocările care apar astăzi se datorează tocmai acestora şi în loc să le acceptăm, să ne întrebăm de ce au apărut, răspunzând la această întrebare, vom putea rezolva eficient multe probleme personale, care de ceva vreme ne fac trişti şi nefericiţi.

De fapt în aceasta constă eficienţa acestei zile, aceea de a acţiona conform principiilor şi ideilor noastre, fără frică şi fără şovăiala că nu vom reuşi.

Este important să fim atenţi la evenimentele sau întâlnirile care au loc, pentru că acestea nu sunt întâmplătoare şi ne aduc răspunsuri la întrebările pe care ni le-am pus în ultima perioadă, legate de sensul vieţii noastre dar şi de ceea ce ar trebui să facem pentru a ne atinge menirea.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Calea vieţii noastre este una a reamintirii: ne reamintim cine suntem, unde suntem, ne reamintim puterea, darurile şi divinitatea noastra. Uităm – asta până în momentul în care ne reamintim – că suntem alcătuiţi din dragoste necondiţionată. Astfel am fost creaţi şi aici vom găsi iubirea pe care o căutam. Dar, până să ne reamintim (şi asta poate dura uneori o viaţă), ne petrecem viaţa căutând iubire şi dovada ca suntem iubiţi în tot ceea ce facem şi la toţi cei cu care intrăm în legatură. Problema este că o căutăm în afara noastră în loc să ne reconectăm la sursa de iubire necondiţionată din lăuntrul nostru, pe care să o reflectăm în afară.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  29 LEU

O SIRENĂ IESE DIN OCEAN, GATA SĂ RENASCĂ ÎN FORMĂ UMANĂ

Viaţa are multe niveluri de exprimare, şi fiecare fiinţă tinde să urce pe nivelul superior. Cele mai înalte idealuri ale oricărei fiinţe sunt cele legate de ascensiunea sa către o stare superioară de exprimare, de trăire, de fiinţare. Potenţialul de progres există în orice fiinţă, şi toată viaţa ei înseamnă o continuă căutare de concretizare a acestui potenţial.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 29 SCORPION

O INDIANCĂ PLEDÂND ÎN FAŢA ŞEFULUI DE TRIB PENTRU VIAŢA COPIILOR EI

Trebuie să ai curajul să-ţi susţii ideile şi principiile, chiar şi în faţa celei mai înalte autorităţi, în acele momente în care ele sunt puse la îndoială. Dacă nu poţi face asta, înseamnă că tu însuţi te îndoieşti de ele, şi atunci este limpede că trebuie să le perfecţionezi, să le îmbunătăţeşti sau chiar să le schimbi radical. Dar de cele mai multe ori investim energie sufletească numai în lucrurile cu adevărat valoroase, şi atunci merită să le susţinem cu tărie pentru a le ajuta să crească în viaţa noastră.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top