Previziuni pentru 25 august 2015

Astăzi Lilith părăseşte semnul Fecioarei şi intră pentru 9 luni de zile în semnul Balanţei, de unde va avea o acţiune destul de intensă la nivelul relaţiilor noastre. Ea ne va determina să facem puţină ordine în acţiuni şi să ne analizăm toate relaţiile, fiind mai selectivi decât deobicei.

Chiar dacă la primele ore ale zilei suntem puţin cam confuzi şi oarecum lipsiţi de chef, această stare va dispare spre prânz făcând loc unui sentiment de bine şi unei stări de armonie interioară.

Este posibil ca la nivel subtil să simţim nevoia unor transformări, a unor revoluţii, totuşi acestea nu trebuie făcute cu forţa ci pur şi simplu înţelese şi acceptate, dar mai ales privite ca o necesitate. Este important să evităm graba, să nu ne pierdem în discuţii fără rost, manifestând în toate acţiunile cumpătare şi înţelegere, dar mai ales înţelepciune. Poate că cea mai potrivită atitudine ar fi să luăm poziţia observatorului, să fim prevăzători, evitând să ne supraevaluăm posibilităţile.

Apoi Soarele şi Luna sunt în trigon crescător, şi se află în semne de pământ ceea ce face ca acţiunile noastre să fie concrete, la obiect, eficiente şi destul de decise, rezultatele lor fiind evidente aproape imediat.

În acelaşi timp se poate spune că resimţim teama de a ne pune în practică visele mult mai dur decât deobicei, în plus imaginaţia şi creativitatea care se află la cote maxime sunt împiedicate să se manifeste la justa lor valoare din aceleaşi motive ale unei panici nejustificate, datorate tendinţei noastre de a judeca totul, de trece prin prisma raţiunii toate ideile sau faptele, lăsând pe ultimul plan intuiţia sau ne luând în seamă vocea sufletului.

Teama de a ne urma idealul sau de a avea eşecuri profesionale ne împiedică să ne urmăm destinul şi de fapt să vedem că tot ceea ce ne dorim şi este cu adevărat valoros, este susţinut de divinitate şi că primim tot concursul pentru a reuşi.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Comunicarea pare să nu funcţioneze bine, dar daţi atenţie cuvintelor, sensului lor, pentru că pot apare frecvent neînţelegeri, sau momente de confuzie. De aceea reflectaţi la cuvinte, la puterea pe care o capătă prin rostirea lor.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  2 FECIOARĂ

O MARE CRUCE ALBĂ – DOMINÂND PEISAJUL – SE ÎNALŢĂ SINGURATICĂ PE CULMEA UNUI DEAL ÎNALT

Dacă vrei să urci în viaţă, trebuie să te detaşezi din mulţime, să te individualizezi cultivându-ţi calităţile şi purificându-ţi intenţiile şi idealul. Fii tu însuţi, nu o copie a celor din jurul tău. Asta nu înseamnă să te consideri superior altora, ci să-ţi recunoşti potenţialul unic – ştiind că fiecare fiinţă este unică şi are un potenţial unic – şi să-l exprimi în cel mai înalt grad. Dealul e şi plin de iarbă, dar vrei să fii doar un fir de iarbă printre miliarde?

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 11 LEU

COPII LEGĂNÂNDU-SE ÎNTR-UN STEJAR URIAŞ

Energiile naturii au menirea să ne susţină şi să ne protejeze viaţa. Numai atunci când le subestimăm sau le suprasolicităm, sau când le utilizăm greşit, ele ajung să se întoarcă împotriva noastră. Cunoaşterea lor ne conferă puterea de a crea cu mijloacele aflate din abundenţă la îndemâna noastră.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top